Hugo14 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) To Jay Doll:Přesně. Není to taková hrůza. Lepší tohle než Kamarád oddělal doktora slovy: Teda, pane doktore, vy máte příraz. Upraveno 29. března 2012 uživatelem Hugo14
NobodyR Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 S takovým nickem se není čemu divit Ne, žertuju, není to příjemná věc. Dík.... je fakt, že mě královsky platili dooost dlouho na moje výkony....asi jsem měl figurovat takto i na výplatnicích....nebojoval jsem o to...a i dnes bez právníka podepsal blbej padák.....a nechal u generála bejle........na odchodu jsem se ale stačil zeptat na hodinky...IWC - jinak nevěděl....
Jay Doll Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 No máš naprostou pravdu, ale mám ještě teoreticky pět let času.Ikdyž času není nikdy dost V tomhle případě bych řekl, že platí na sto procent rčení: lepší dříve, než pozdě
jirka404 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Tuším, že existuje i neinvazivní ekvivalent, možná některý z místních doktorů/mediků potvrdí/vyvrátí. Přestože člověk dostane oblbováka, je to dost nepříjemné. Ale jak říkám, oproti jiným věcem...je to sranda. Vždyť jsem to psal o pár postů výše. Mají to v Brně a jen se napustí střeva nějakou tekutinou a potom tě vrazí do takového tunelu podobného magnetorezonanci. Na obrazovce se jim potom zobrazuje vnitřek střeva jako by tam koukali kamerou. Jmenuje se to viruální kolonoskopie a gastroskopie . Zatím je to první mašina u nás, v Němcích to je už docela rozšířené na všech Univerzitních klinikách. Já jsem to měl vyjednané v Ulmu. Upraveno 29. března 2012 uživatelem jirka404
NobodyR Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 V tomhle případě bych řekl, že platí na sto procent rčení: lepší dříve, než pozdě Tak teď nevím, na čí jsi straně... Odevzdával jsem stálý výkon.....takový, že za 14 let se kolem mě vystřídala spousta podobných managerů..... Jen já trošku uměl šetřit síly.....
FrantisekH Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 mam plnou skrin hadru ale nic co bych mohl vzit na sebe...
sect Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 mam plnou skrin hadru ale nic co bych mohl vzit na sebe... A proč sis udělala mužský nick?
montemar Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) add koloskopie: já zase slyšel o nějaký kapsli, která se polkne, pak cestuje traktem a posílá data na monitor. mají prý v rakousku. Upraveno 29. března 2012 uživatelem montemar
FrantisekH Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 A proč sis udělala mužský nick? jen jsem zmenil velikost z xxl na l a nekdy i m
mondeo2 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 jen jsem zmenil velikost z xxl na l a nekdy i m A jaks to provedl, mě to nějak nejde, ale hlavně nepiš to divný slovo NEŽER
FrantisekH Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 uz jsem to prezentoval na fore v jednom z vlaken...nekde to tu bude.. vic me stve ze ve skrini mi vysi a lezy jedny suby a jsou mi platny jak mrtvymu zimnik
NobodyR Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 V tomhle případě bych řekl, že platí na sto procent rčení: lepší dříve, než pozdě Omlouvám se....nečetl jsem pozorně.....(šílený bolestí..... )
jirka404 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 add koloskopie: já zase slyšel o nějaký kapsli, která se polkne, pak cestuje traktem a posílá data na monitor. mají prý v rakousku. Jo to mají ve všech Fakultních nemocnicích na Gastru, ale protože na to jsou evropské granty a oni se bojí poškození, tak ti stejně nejdřív chtějí udělat gastro a kolonoskopii aby měli jistotu, že ti to tam v nějakým zůžení nezůstane . Jinak to stojí 20 tisíc. Jóó já bych na tohle téma mohl dělat s mým Crohnem doktorát .
miccalek Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 jen jsem zmenil velikost z xxl na l a nekdy i m Jo, to moje nedávno zesnulá prateta měla to samé. Až do středního věku to byla statná 70ti kilová 170cm ropka, ale směrem k 89ce, kdy skonala, se zmenšila na 43 kilo a 153cm. Kabátem, který dřív nosila pod kolena, se pak mohla celá zakrýt.
pepster Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Ty, co se chystají na kolonoskopii nechci nějak děsit, ale pro mne to nebyla zrovna procházka růžovou zahradou. Absolvoval jsem ji někdy před dvěmi lety a vzpomínky jsou stále velmi živé. Když si klekáte na všechny čtyři (myslím, že to lze i jinak) a zezadu se vám do těla postupně noří docela silná trubka, říkáte si, již nikdy více. První pocit je strašný, vcelku bolestivý, pak příjde něco, co bych popsal jako - no super, teď to neudržím a podělám celou ordinaci! Můžu vás však uklidnit, že není čím...jste totiž po uplynulém přípravném dni tak propláchlí, že spodkem by mohla jít snad jen čistá voda. Zdálo se mi, že si to doktor až nějak moc dlouho "užíval". Nevím, jak dloho to celé trvalo ale když už jsem si myslel, že pomalu končí, tak začal sunout sondu dál.....bylo to někdy v lednu či únoru ale potil jsem se jak dveře vod chlíva. Trvalo to možná 10, možná 15 minut ale pro mne nekonečných a bez narkozy. Nevím jak vám ale mně doktor žádný oblbovák nenabídl. Ovšem, za ten pocit, že jste v pořádku to stojí - fakt jsem to řekl?
instant Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) tak kolonoskopiu som neabsolvoval, ale na gastrosondu chodim pravidelne, velmi zalezi od zrucnosti lekara a modernosti zariadenia ktore pouziva. rozdiel ci mu to trva dvadsat sekund a sonda je tenucka, alebo do vas rve cólovu hadicu a dava si nacas. Zazil som aj vysetrenie po ktorom mi zaliala krv lave oko, aj take kde ma par krat naplo to bolo vsetko. Pri tom prvom som okrem ineho zistil ze takmer nereagujem na standardnu lokalnu medicinu ktorou umrtvuju hrdlo co sa mi zislo neskor u zubara. mna maloco naserie, ale kedze ako byvaly juniorsky sportovec neznasam sportovych funkcionarov, obzvlast ak su to byvali sportovci a k tomu megasvine, tak dnes ma vytocilo toto: LINK Upraveno 29. března 2012 uživatelem instant
sibirnaya Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 me dela instant kolonoskopiii tak dvakrat mesicne, akorat me nikdy nenecha se podivat na tu sondu. na druhou stranu, kdyz me to delal gas, tak sem vubec necejtil, ze by do me neco soupl..
mondeo2 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 me dela instant kolonoskopiii tak dvakrat mesicne, akorat me nikdy nenecha se podivat na tu sondu. na druhou stranu, kdyz me to delal gas, tak sem vubec necejtil, ze by do me neco soupl.. No záleží na tom, jestli Ti položil pravou ruku na pravé rameno, nebo levou ruku na levé rameno, nebo obě ruce na obě ramena a nezeptal se Tě co cítíš
instant Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 az ucitis obe tlapy na ramenach, necakaj ziadne otazky..
Doporučené příspěvky