lexa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ? Bylo odhlasovano ze k prodeji neni treba 50 prispevku ale je smerodatna pul- rocni doba registrace, tak proc je uz ponekolikate napadan " novacek" s 1 prispevkem co prodava SMP black ? A primo ve vlakne ? nikdo nic ? Max bych mu kdyz uz nic jineho vytknul absenci fotografii, to kdakani do prodejnich vlaken se nejak rozmaha- hlavne i od dlouholetych clenu, to pochvalne mlaskani jak jsou prave tyto hodinky skvele a uz je nekdo kupte protoze je to fakt skvela cena me osobne prijde trochu zarazejici, kazdy potencialni kupec snad vi moc dobre o realne cene a je svepravny na to si udelat svuj zaver o vyhodnosti koupe ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:03, 'lexa' napsal: kazdy potencialni kupec snad vi moc dobre o realne cene tak tymto by som si nebol vobec isty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:06, 'ivan_989' napsal: tak tymto by som si nebol vobec isty. Takze pro tebe je smerodatne, kdyz nekdo prodava hodinky v realne cene napr 30k, chce za ne 29k, nekdo pod to napise ze to je super cena, a tento zblebt je pro tebe co ? Nevim nevim, osobne to teda mam jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:18, 'lexa' napsal: Takze pro tebe je smerodatne, kdyz nekdo prodava hodinky v realne cene napr 30k, chce za ne 29k, nekdo pod to napise ze to je super cena, a tento zblebt je pro tebe co ? Nevim nevim, osobne to teda mam jinak V životě jsem už potkal pár lidí, co tvrdili, že na ně reklama nepůsobí. Nikdy to ovšem nebyla pravda... (možná budeš vyjímkou, ale nemyslím si to) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:31, 'gougy' napsal: V životě jsem už potkal pár lidí, co tvrdili, že na ně reklama nepůsobí. Tak reklama, která na člověka zapůsobí přímo a "prvoplánově" ještě není úplně dobrou reklamou. Nejlepší jsou ty, které opravdu dostanou člověku do hlavy určitou myšlenku nad tím propagovaným produktem. No, taky si myslím, že reklama určitým způsobem působí na každého. Ať odradí, nebo přítáhne, tak v obou případech působí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 7:03, 'Murphy97' napsal: S nejvetsi pravdepodobnosti mam zanet slachy v prave ruce. Jsem samozrejme pravak. Nemuzu hejbat zapestim, boli to jak svina, nejvice v klidu. Nenamazu si chleba, v aute vse jen levou rukou a to jsem jeste nebyl srat! Prislo to vcera jak blesk: rano nic, v poledne slaba bolest v zapesti, vecer se to uz skoro nedalo vydrzet, strili to az k lokti. Sorry, ze si tady foukam na bolistku, ale reknete mi nekdo, prosim, co s tim. Bandaz? Mazani? Na loket používám Prontoflex 10% (sprej) , je to docela dobrý. Nastříkám, nachám zaschnout a za půl hodiny O.K. Ale nikdy jsem to neměl ve stavu, kdy bych loket neohnul, jen to občas ku****ky bolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 7:03, 'Murphy97' napsal: ... a to jsem jeste nebyl srat! To tě teda lituju, budeš muset požádat někoho z rodiny. Kdybys byl Afričan, nedělalo by ti to problémy (myslím pravou ruku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:31, 'gougy' napsal: V životě jsem už potkal pár lidí, co tvrdili, že na ně reklama nepůsobí. Nikdy to ovšem nebyla pravda... (možná budeš vyjímkou, ale nemyslím si to) Reklama na me samozrejme pusobi, at uz pozitivni tak i negativni ;-), a hlavne ta negativni, kolikrat vidim uplne trapnou reklamu neustale se opakujici a vymivajici mozek ze bych si ten i treba dobry vyrobek nekoupil uz jen kvuli ty reklame, prijklad - kdysi byla v TV v nejakem automagu recenze a predstaveni PT Cruiser , tusim Chrysler, a uvadel to a recenzoval pan mr. Čensky, ten herec, ktereho k smrti nemusim, a od ty doby to auto nesnasim stejne jako Čenskyho :-), takze asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:59, 'lexa' napsal: Reklama na me samozrejme pusobi, at uz pozitivni tak i negativni ;-), a hlavne ta negativni, kolikrat vidim uplne trapnou reklamu neustale se opakujici a vymivajici mozek ze bych si ten i treba dobry vyrobek nekoupil uz jen kvuli ty reklame, prijklad - kdysi byla v TV v nejakem automagu recenze a predstaveni PT Cruiser , tusim Chrysler, a uvadel to a recenzoval pan mr. Čensky, ten herec, ktereho k smrti nemusim, a od ty doby to auto nesnasim stejne jako Čenskyho :-), takze asi tak No vidíš, takže i prostý "UP" prodejního vlákna pomocí zmínky o výhodné ceně či ohodnocení "uznávaného" modelu hodinek Ti rozhodování o koupi přinejmenším připomene, když už teda nepomůže. A vo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 12:05, 'gougy' napsal: No vidíš, takže i prostý "UP" prodejního vlákna pomocí zmínky o výhodné ceně či ohodnocení "uznávaného" modelu hodinek Ti rozhodování o koupi přinejmenším připomene, když už teda nepomůže. A vo tom to je Jestli si rozumime- me nevadi Up ani upozorneni na vyhodnou cenu od majitele- prodavajiciho, ale od pochlebujicich off topic kolemjdoucich plkajicich do prodejniho vlakna ve snaze lezt do zadnice a splhnout si u vazenych clenu- imho vlezdoprdelstvi je hnusna vlastnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:03, 'lexa' napsal: ? Bylo odhlasovano ze k prodeji neni treba 50 prispevku ale je smerodatna pul- rocni doba registrace, tak proc je uz ponekolikate napadan " novacek" s 1 prispevkem co prodava SMP black ? To me taky nastvalo. Zmenili jsme pravidla, abychom zamezili prichodu dalsich turboclenu, tak je respektujme! A jestli koupit, nebo nekoupit nechme na kupujicim a jeho domluve s prodejcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 11:44, 'Radek K' napsal: Na loket používám Prontoflex 10% (sprej) , je to docela dobrý. Nastříkám, nachám zaschnout a za půl hodiny O.K. Ale nikdy jsem to neměl ve stavu, kdy bych loket neohnul, jen to občas ku****ky bolí. Diky. Koupil jsem perfektni bandaz, namazal svycarskou konskou masti, dal si 400-stovku Brufen a jedno pivo a je mi lepe. Uvidime, co v noci... V 21. 4. 2012 v 11:54, 'Kamil' napsal: To tě teda lituju, budeš muset požádat někoho z rodiny. Kdybys byl Afričan, nedělalo by ti to problémy (myslím pravou ruku). Kamile, hlasim, ze leva to "docela" zvladla Detaily si necham pro sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 15:29, 'Murphy97' napsal: Kamile, hlasim, ze leva to "docela" zvladla Detaily si necham pro sebe... to je skoro jako cirkulárka. Stačí trochu nepozornosti a ruka je v pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 7:03, 'Murphy97' napsal: S nejvetsi pravdepodobnosti mam zanet slachy v prave ruce. Jsem samozrejme pravak. Nemuzu hejbat zapestim, boli to jak svina, nejvice v klidu. Nenamazu si chleba, v aute vse jen levou rukou a to jsem jeste nebyl srat! Prislo to vcera jak blesk: rano nic, v poledne slaba bolest v zapesti, vecer se to uz skoro nedalo vydrzet, strili to az k lokti. Sorry, ze si tady foukam na bolistku, ale reknete mi nekdo, prosim, co s tim. Bandaz? Mazani? Edit: jo, a nick mam jenom jeden.... Na tohle mi kdysi davno pomohla akupunktura. Za par dni byla ruka jako nova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 odpoledne jsem potřeboval vypěnit spáru pod stropem u boudy na zahradě a kydla mně do fousů montážní pěna. Syn mě na to upozornil, až když byla zaschlá. Než jsem si voškubal ten největší kus, tak jsem asi poznal peklo na Zemi . Teď se jdu holit a čeká mě další džihád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Návštěva manželky v Mostecké nemocnici. Špína,rozkradené sedačky a zařínení pokojů snad z roku 77, když podle této nemocnice točili seriál Nemocnice na kraji města. Zítra ještě jedna návštěva(snad poslední) a už nikdy více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 17:08, 'Roman I.' napsal: odpoledne jsem potřeboval vypěnit spáru pod stropem u boudy na zahradě a kydla mně do fousů montážní pěna. Syn mě na to upozornil, až když byla zaschlá. Než jsem si voškubal ten největší kus, tak jsem asi poznal peklo na Zemi . Teď se jdu holit a čeká mě další džihád.... Taky sis do toho moh sednout - říkals přece, že po zahradě chodíš nahej...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 18:31, 'Zmizík' napsal: Taky sis do toho moh sednout - říkals přece, že po zahradě chodíš nahej...? To byla nizkoexpanzni pěna. To by zase takový rošambo nebylo. Nahej chodim s košem, to sis popletl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 18:36, 'Roman I.' napsal: To byla nizkoexpanzni pěna. To by zase takový rošambo nebylo. Nahej chodim s košem, to sis popletl. Jo, vlastně, jak sis stěžoval, že nejbližší popelnici máte u základky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 V 21. 4. 2012 v 16:46, 'filo-boxer' napsal: Na tohle mi kdysi davno pomohla akupunktura. Za par dni byla ruka jako nova. Diky, pokud nebude do pondeli obrat k lepsimu, pujdu k felcarovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky