B.F.G. Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Rano me pekne nasralo ze mi nejaka kurva posprejovala auto pres noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Rano me pekne nasralo ze mi nejaka kurva posprejovala auto pres noc. Tak to nasere. A co tam udělala? Nějaký "streat art" a nebo prachsprostou p..u nebo hakrnkrajc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu. Upraveno 14. května 2012 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Kdybys ho měl zabalený ve folii... Promiň, já musel... Tak tak, pracky lámat... Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu. Nene pracku ne narvi mu ten spray do řit....ho otvoru. Tyhle kretény bych rovnou pro výstrahu nasprejoval celý a vystavil na náměstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Odpoledne jsem se s tím asi hodinu drbal (tempo+houbička+horká voda+hadra) a je to naštěstí dole. Nic to však nemění celé situaci. PS: Takhle to vypadalo, na fotce nenápadný, ale naživo bylo docela dost vidět. Upraveno 14. května 2012 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Nitroředidlo a bylo by to za minutu dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne Aha,tak když Ti nějakej umělec upraví novou fasádu nebo lak na autě tak je to v pořádku? To nechápu, to že někdo si dovolí šáhnout na cizí majetek.Kurva nevydělal jsis na to, tak co na to šaháš.Opravdu bych mu tu ruku urazil, a nejsem určitě sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne Já jsem z pubertální rebelie třeba kdysi posprejoval popelnici. Ale na něčí auto bych si teda šáhnout nedovolil. Takže pacifik beru jako řešení (ze slov paci a fik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne Pubertální rebelie, jo ????? Svět se opravdu v "p..u obrací". Tenhle post mně fakt n....l (naštval). To snad není možný. Upraveno 14. května 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) mondeo2-kdo rika,ze je to v poradku,neprekrucujJay-ani ja bych si nikdy nic takovyho nedovolilvikhra-klid chlapeJen rikam svuj nazor,urcite by me nasralo,kdyby mi nekdo pocmaral auto,nicmene ani by me nenapadlo,ze bych mu mel lamat ruku,to je teda dost brutalniEdit:svet se v prd.el obraci,to je taky kvalitni hlaska Upraveno 14. května 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 panedge: Seš magor s pokřivenýma hodnotama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 mondeo2-kdo rika,ze je to v poradku,neprekrucuj Jay-ani ja bych si nikdy nic takovyho nedovolil vikhra-klid chlape Jen rikam svuj nazor,urcite by me nasralo,kdyby mi nekdo pocmaral auto,nicmene ani by me nenapadlo,ze bych mu mel lamat ruku,to je teda dost brutalni Edit:svet se v prd.el obraci,to je taky kvalitni hlaska ono je kvalitna aj realita ktoru ta hlaska popisuje.. o co je to lamanie ruk surovejsie, o to efektivnejsie to potom v praxi funguje. obvykle ich ale vela lamat netreba, mozno zopar na zaciatku. rozhodne postaci trochu zbicovat na namesti. ucinnost je vskutku stredoveka, dokonca ani nemusi velmi tiect krv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 A uvedomujes si ze bych ho mohl fackou zabit? Neni lepsi jen zlamat ruku? Nebo ok zesvliknout a verejne ho posprejovat ;-) Ja nejsem vuci sprejerum vubec tolerantni je to banda debilu co nici ostatnim jejich veci. Patri to vymitit. Naivni predstavy ze zkrasluji stare a osklive zdi a podobne prosim vynechat. At si koupi barak a pocmare si ho nebo svym rodicum. Prome kdo sprejuje muze i vrazdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Prome kdo sprejuje muze i vrazdit. Být Tebou chlape, vynechal bych ráno kafčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Ja kdybych nekomu po posprejoval auto a on mi chtel zlamat ruce, tak mu zlamu nohy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Ja kdybych nekomu po posprejoval auto a on mi chtel zlamat ruce, tak mu zlamu nohy ... Abys pak nevisel na náměstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Abys pak nevisel na náměstí... To by byla rovnou gilotina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Být Tebou chlape, vynechal bych ráno kafčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky