Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 5. 2012 v 7:02, 'B.F.G.' napsal:

Rano me pekne nasralo ze mi nejaka kurva posprejovala auto pres noc.

Tak to nasere. A co tam udělala? Nějaký "streat art" a nebo prachsprostou p..u nebo hakrnkrajc?
Odesláno (upraveno)

Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno

Kdybys ho měl zabalený ve folii... Promiň, já musel... Tak tak, pracky lámat...

V 14. 5. 2012 v 8:31, 'B.F.G.' napsal:

Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu.

Odesláno
  V 14. 5. 2012 v 8:31, 'B.F.G.' napsal:

Nene pracku ne narvi mu ten spray do řit....ho otvoru. Tyhle kretény bych rovnou pro výstrahu nasprejoval celý a vystavil na náměstí

Odesláno (upraveno)

Odpoledne jsem se s tím asi hodinu drbal (tempo+houbička+horká voda+hadra) a je to naštěstí dole. Nic to však nemění celé situaci.

PS: Takhle to vypadalo, na fotce nenápadný, ale naživo bylo docela dost vidět.

post-1740-000152500 1337019713.jpg

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno

Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne

Odesláno
  V 14. 5. 2012 v 21:08, 'panedge' napsal:

Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne

Aha,tak když Ti nějakej umělec upraví novou fasádu nebo lak na autě tak je to v pořádku? To nechápu, to že někdo si dovolí šáhnout na cizí majetek.Kurva nevydělal jsis na to, tak co na to šaháš.Opravdu bych mu tu ruku urazil, a nejsem určitě sám.

Odesláno

na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne

Já jsem z pubertální rebelie třeba kdysi posprejoval popelnici. Ale na něčí auto bych si teda šáhnout nedovolil. Takže pacifik beru jako řešení (ze slov paci a fik)
Odesláno (upraveno)

Pubertální rebelie, jo ????? Svět se opravdu v "p..u obrací".

Tenhle post mně fakt n....l (naštval). To snad není možný.

Upraveno uživatelem vikhra
Odesláno (upraveno)

mondeo2-kdo rika,ze je to v poradku,neprekrucuj

Jay-ani ja bych si nikdy nic takovyho nedovolil

vikhra-klid chlape

Jen rikam svuj nazor,urcite by me nasralo,kdyby mi nekdo pocmaral auto,nicmene ani by me nenapadlo,ze bych mu mel lamat ruku,to je teda dost brutalni

Edit:svet se v prd.el obraci,to je taky kvalitni hlaska

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno
  V 14. 5. 2012 v 21:56, 'panedge' napsal:

mondeo2-kdo rika,ze je to v poradku,neprekrucuj

Jay-ani ja bych si nikdy nic takovyho nedovolil

vikhra-klid chlape

Jen rikam svuj nazor,urcite by me nasralo,kdyby mi nekdo pocmaral auto,nicmene ani by me nenapadlo,ze bych mu mel lamat ruku,to je teda dost brutalni

Edit:svet se v prd.el obraci,to je taky kvalitni hlaska

ono je kvalitna aj realita ktoru ta hlaska popisuje..

o co je to lamanie ruk surovejsie, o to efektivnejsie to potom v praxi funguje. obvykle ich ale vela lamat netreba, mozno zopar na zaciatku. rozhodne postaci trochu zbicovat na namesti. ucinnost je vskutku stredoveka, dokonca ani nemusi velmi tiect krv.

Odesláno

A uvedomujes si ze bych ho mohl fackou zabit? Neni lepsi jen zlamat ruku? Nebo ok zesvliknout a verejne ho posprejovat ;-) Ja nejsem vuci sprejerum vubec tolerantni je to banda debilu co nici ostatnim jejich veci. Patri to vymitit. Naivni predstavy ze zkrasluji stare a osklive zdi a podobne prosim vynechat. At si koupi barak a pocmare si ho nebo svym rodicum. Prome kdo sprejuje muze i vrazdit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...