Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybys ho měl zabalený ve folii... Promiň, já musel... Tak tak, pracky lámat...

Caru pres bok auta. Bud nekomu vadilo ze moje mila vcera zaparkovala "moc blizko u chodniku ci vjezdu" nebo jen zkousel nejaky dement jak spray funguje. Nikde totiz nic nastrikaneho neni. Kazdopadne to byl pravak a zastavil se u toho. A jestli zjistim kdo to byl, tak mu tu pracku zlamu.

Odkaz ke komentáři

Nene pracku ne narvi mu ten spray do řit....ho otvoru. Tyhle kretény bych rovnou pro výstrahu nasprejoval celý a vystavil na náměstí

Odkaz ke komentáři

Odpoledne jsem se s tím asi hodinu drbal (tempo+houbička+horká voda+hadra) a je to naštěstí dole. Nic to však nemění celé situaci.

PS: Takhle to vypadalo, na fotce nenápadný, ale naživo bylo docela dost vidět.

post-1740-000152500 1337019713.jpg

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odkaz ke komentáři

Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne

Aha,tak když Ti nějakej umělec upraví novou fasádu nebo lak na autě tak je to v pořádku? To nechápu, to že někdo si dovolí šáhnout na cizí majetek.Kurva nevydělal jsis na to, tak co na to šaháš.Opravdu bych mu tu ruku urazil, a nejsem určitě sám.

Odkaz ke komentáři

na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne

Já jsem z pubertální rebelie třeba kdysi posprejoval popelnici. Ale na něčí auto bych si teda šáhnout nedovolil. Takže pacifik beru jako řešení (ze slov paci a fik)
Odkaz ke komentáři

Kur.va tady je to samej drsnak-pracky by to lamalo,veselo na namesti...ach jo,chapu,ze se to nedela,ale na druhou stranu to mohla bejt normalni,pubertalni rebelie,takze facku bych chapal,ale kecy o lamani rukou teda ne

Pubertální rebelie, jo ????? Svět se opravdu v "p..u obrací".

Tenhle post mně fakt n....l (naštval). To snad není možný.

Upraveno uživatelem vikhra
Odkaz ke komentáři

mondeo2-kdo rika,ze je to v poradku,neprekrucuj

Jay-ani ja bych si nikdy nic takovyho nedovolil

vikhra-klid chlape

Jen rikam svuj nazor,urcite by me nasralo,kdyby mi nekdo pocmaral auto,nicmene ani by me nenapadlo,ze bych mu mel lamat ruku,to je teda dost brutalni

Edit:svet se v prd.el obraci,to je taky kvalitni hlaska

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

mondeo2-kdo rika,ze je to v poradku,neprekrucuj

Jay-ani ja bych si nikdy nic takovyho nedovolil

vikhra-klid chlape

Jen rikam svuj nazor,urcite by me nasralo,kdyby mi nekdo pocmaral auto,nicmene ani by me nenapadlo,ze bych mu mel lamat ruku,to je teda dost brutalni

Edit:svet se v prd.el obraci,to je taky kvalitni hlaska

ono je kvalitna aj realita ktoru ta hlaska popisuje..

o co je to lamanie ruk surovejsie, o to efektivnejsie to potom v praxi funguje. obvykle ich ale vela lamat netreba, mozno zopar na zaciatku. rozhodne postaci trochu zbicovat na namesti. ucinnost je vskutku stredoveka, dokonca ani nemusi velmi tiect krv.

Odkaz ke komentáři

A uvedomujes si ze bych ho mohl fackou zabit? Neni lepsi jen zlamat ruku? Nebo ok zesvliknout a verejne ho posprejovat ;-) Ja nejsem vuci sprejerum vubec tolerantni je to banda debilu co nici ostatnim jejich veci. Patri to vymitit. Naivni predstavy ze zkrasluji stare a osklive zdi a podobne prosim vynechat. At si koupi barak a pocmare si ho nebo svym rodicum. Prome kdo sprejuje muze i vrazdit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...