Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A uvedomujes si ze bych ho mohl fackou zabit? Neni lepsi jen zlamat ruku? Nebo ok zesvliknout a verejne ho posprejovat ;-) Ja nejsem vuci sprejerum vubec tolerantni je to banda debilu co nici ostatnim jejich veci. Patri to vymitit. Naivni predstavy ze zkrasluji stare a osklive zdi a podobne prosim vynechat. At si koupi barak a pocmare si ho nebo svym rodicum. Prome kdo sprejuje muze i vrazdit.

Premejslim co ti rict,ale na to se nic rict neda.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milej zlatej chlapce pankerskej, kdybys mel barak dvakrat do roka posprejovanej, pokazde ho uvedl do puvodniho stavu a donekonecna ztracel cas a penize a nervy se sprejerama, tak bys vedel co na to napsat. Je hezky mit z odstupu demokraticke kecy. Rika se ze kdo lze ten krade ... Tohle byla jen uprava. Ono to totiz funguje stejne. Kdyz mi bude nejaka levarna prochazet tak si budu cim dal vic dovolovat. Treba sprejerstvi. Asi mam puristicke vychovani (u nas na vesnici to byla tehda moda zrejme) ale me by ani ve snu nenapadlo nekomu neco postrikat sprejem, byt by se mi zdalo, ze to je vlastne malirske platno. Nehazim na zem vajgly, papirky, nekradu, poustim auta v zipu, necham je odbocit i kdyz nemusim, nevrazdim a delam spoustu dalsich normalnich veci, ktere jsou podle rady lidi asi "divne". Jsem spise defenzivni pri kontaktu s lidmi. Ale nikdo mi nebude sahat na moji rodinu a majetek. Ps: Kafe nepiju :-P

Odkaz ke komentáři

Já bych sice nikomu auto nesprejoval, ale tam, kde jsem kdysi bydlel, mi furt nějakej vocas parkoval u výjezdu z garáže.

Slušná domluva nepomohla, neslušná domluva taky ne.

A když jsem jednou potřeboval naléhavě odvézt babičku k doktorovi a nemohl jsem vyjet z garáže a musel jet taxíkem, tak jsem mu nastříkal montážní pěnu do výfuku a od té doby už mi tam nikdy nikdo neparkoval.

A klidně mi napište, že su debil a že se to nedělá.

Proč bych měl mít úctu k majetku (autu) někoho jiného, když ten dotyčný nemá úctu k majetku mému?

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Tak me napada, co by asi vypadlo z ankety zde: Jaka by byla vase rekace, kdyby vam nekdo posprejoval vase nejmilejsi hodinky? Predpokladam nejakou takovouto nejradikalnejsi reakci: Velmi razne bych tomu ulicnikovi pohrozil prstem se slovy tytyty jeden ulicniku na moje rolexky uz nikdy neber cerny sprej, sic te napadnu jednim ci dvemi zemitymi slovy! Nebo ne? ;-)

Odkaz ke komentáři

Mily B.F.G.- me nejde o sprejerstvi,to me vubec nezajima,me slo o zlamanou ruku.A covece chovame se dost stejne,i ja poustim auta i kdyz nemusim,dodrzuju pravidla,sem slusne vychovanej a dokonce nejsem ani pankac.Ale sem si jistej,ze kdyby mi nekdo desetkrat do roka posprejoval auto,ruce mu lamat nebudu,ani bych toho nebyl schopen.

Odkaz ke komentáři

a teď už tu stačí vyjádření Tady, jak by ho veřejně popravil kulkou do hlavy na náměstí :gora:

ale asi bych mu ruce nelámal,,, jen bych ho nechal to auto vyčistit a pak bych ho v něm povozil..přivazanym za lano k zadní nápravě.. Nedotknutelnost cizího majetku tady zřejmě nikomu nic neříká,.....

Odkaz ke komentáři

V roce 2004 byla tato situace:

"...Podle včera zveřejněné analýzy Českého statistického úřadu je ČR v počtu hodin, které stráví její občané doma s neschopenkou, nejhorší mezi sledovanými evropskými zeměmi. Denně marodí sedm Čechů ze sta, zatímco například ve Slovinsku jen tři..."

To myslím hovoří za vše. Nemyslím, že žijeme v nějakém speciálně nezdravém pásu v Evropě nebo máme nějaké choulostivější schránky. Navíc v mém okolí se vždycky vyskytovalo dost lidí, kteří si šli při každé příležitosti pro neschopenku. Například můj skorosoused pravidelně řešil zimní výpadek v práci (byl to cestář) tak, že šel prostě marodit. A vzhledem k tomu, že tento typ "nemocných" jenom zatěžuje zdravotnictví a odčerpává z něj peníze, které pak chybí na léčbu skutečně nemocných, považuju tohle rozhodnutí (rozhodnutí ÚS) za správné. Ostatně i to, že Ústavní soud prolezlej socanama nakonec rozhodl takto, o něčem svědčí.

Každopádně mě to vadí a proto jsem to dal do tohoto vlákna.

Odkaz ke komentáři

... tak jsem mu nastříkal montážní pěnu do výfuku a od té doby už mi tam nikdy nikdo neparkoval.

Proč bych měl mít úctu k majetku (autu) někoho jiného, když ten dotyčný nemá úctu k majetku mému?

perfektni! :notworthy: ..tohle si zapamatuji.. jsem si jistej, ze se mi to jeste hodi! :)))

nejses, je to uplne v poradku.. jsou urcita pravidla, ktera by se proste dodrzovat mela a pokud ne, je potreba pravo vynutit

Odkaz ke komentáři

Já bych sice nikomu auto nesprejoval, ale tam, kde jsem kdysi bydlel, mi furt nějakej vocas parkoval u výjezdu z garáže.

Slušná domluva nepomohla, neslušná domluva taky ne.

A když jsem jednou potřeboval naléhavě odvézt babičku k doktorovi a nemohl jsem vyjet z garáže a musel jet taxíkem, tak jsem mu nastříkal montážní pěnu do výfuku a od té doby už mi tam nikdy nikdo neparkoval.

Jenom pro doplnění. Když ti někdo blokuje výjezd z garáže, dá se na to zavolat policajty, respektive auto odtáhnout ne? Zkoušels to? Přijde mi, že pár pokut by toho člověka třeba taky odradilo...

Odkaz ke komentáři

Tak me napada, co by asi vypadlo z ankety zde: Jaka by byla vase rekace, kdyby vam nekdo posprejoval vase nejmilejsi hodinky? Predpokladam nejakou takovouto nejradikalnejsi reakci: Velmi razne bych tomu ulicnikovi pohrozil prstem se slovy tytyty jeden ulicniku na moje rolexky uz nikdy neber cerny sprej, sic te napadnu jednim ci dvemi zemitymi slovy! Nebo ne? ;-)

To si zabil:-))
Odkaz ke komentáři

Jenom pro doplnění. Když ti někdo blokuje výjezd z garáže, dá se na to zavolat policajty, respektive auto odtáhnout ne? Zkoušels to? Přijde mi, že pár pokut by toho člověka třeba taky odradilo...

Tohle prave neni tak jednoduche ... zalezi na tom, ci je pozemek + jak tam stoji.

Odtah policajti muzou jen z verejneho prostranstvi (ze soukromeho pozemku si ho platis a zarizujes sam) + odtahnout spravne muzou, jen kdyz auto blokuje silnicni provoz (coz vyjezd z garaze bohuzel neni).

Mozna se legislativa zmenila, ale takto to jeste nedavno bylo.

Odkaz ke komentáři

Tohle prave neni tak jednoduche ... zalezi na tom, ci je pozemek + jak tam stoji.

Odtah policajti muzou jen z verejneho prostranstvi (ze soukromeho pozemku si ho platis a zarizujes sam) + odtahnout spravne muzou, jen kdyz auto blokuje silnicni provoz (coz vyjezd z garaze bohuzel neni).

Mozna se legislativa zmenila, ale takto to jeste nedavno bylo.

Me tvrdili, ze to auto muzou odtahnout, kdyz tam mas zarizeny ty zlute namalovany cary ...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...