gougy Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) K tématu vlákna, naštvala mě jedna korporátní krysa, kterou budu muset hned zítra v Praze osobně navštívit. Neomalenost některých fracků ( 9:30p.m. mailing v kopii na CEO a spol.) skutečně nezná mezí a tak je potřeba nastavit pravidla komunikace Edit: Já jsem asi divnej, ale svařovací sklo doma nemám jseš divnej, jsme dva Upraveno 6. června 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Neomalenost některých fracků ( 9:30p.m. mailing v kopii na CEO a spol.) skutečně nezná mezí a tak je potřeba nastavit pravidla komunikace Místo toho, abyste ocenili že pracuje tak dlouhé přesčasy, mu ještě půjdeš vynadat? jseš divnej, jsme dva Doufám, že je nás víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 ste volove voba, ja tu mam svarovacich skel tri p....e, samozatmavovaci kukly taky, ale bohuzel musim drit na vas, vy liny kuze, tudiz nemam cas cucet do slunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Nojo, to je život. Ty jenom dřeš a my koukáme do slunka a kupujeme si Rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Boudy: No, tak kdo ví, jak je to s tím Rathem, viď. Ja to vim. Lze. Velice jednoduchej dukaz - clovek, kterej je nevinej, se obhajuje uplne jinym stylem a vcera by vyklopil celou story tak, jak byla a vsechno by do puntiku sedelo. Cili borecek keca. Nedovedu uz ovsem rozlisit, jestli je fakt obetni beranek, chtel dat cerny prachy CSSD a provalilo se to, tak ho ted hodili pres palubu, nebo zda to bylo fakt jemu do kapsy. Ale to je asi jedno, proste lze. prej tyraji nas tam a je to tam nedustojne.. co cekal, kolacky s makem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 ste volove voba, ja tu mam svarovacich skel tri p....e, samozatmavovaci kukly taky, ale bohuzel musim drit na vas, vy liny kuze, tudiz nemam cas cucet do slunka To patří do vlákna "co mě dnes potěšilo". Jsem prostě rád, že aspoň někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) Ja to vim. Lze. Velice jednoduchej dukaz - clovek, kterej je nevinej, se obhajuje uplne jinym stylem a vcera by vyklopil celou story tak, jak byla a vsechno by do puntiku sedelo. Cili borecek keca. Nedovedu uz ovsem rozlisit, jestli je fakt obetni beranek, chtel dat cerny prachy CSSD a provalilo se to, tak ho ted hodili pres palubu, nebo zda to bylo fakt jemu do kapsy. Ale to je asi jedno, proste lze. prej tyraji nas tam a je to tam nedustojne.. co cekal, kolacky s makem? Mě je Ráth, upřímně řečeno, úplně jedno. Celá ta banda kolem se tam tlačí a drží jen proto, že měli holé p....e. Jediný, kdo je tam může mít na háku, je spící Kája - otázkou je, zda to vypadá důstojně. Vůbec se neodvažuju soudit a říkat, jak to celé je, nejsem příbuzný Bradáčové, Kubiceho a dalších. Já bych jen podotkl, ať už vzal úplatky a nebo ne, že se jednalo v podstatě o směšnou částku. Lítají tady miliardy do hajzlu - všechny uvedl včera v projevu - v tom souhlasím a nechápu, proč se tím nikdo nezabývá. Kde zmizely miliardy za slavný IZIP. ( Skutečně by mě zajímal účet, co stálo sledování, + celé to divadlo, jak kdyby to byl já nevím kdo)... Ale říkám, mě je to úplně jedno a máslo tam mají na hlavě všichni, vůbec nechápu, jak si někdo dovolí během projevu odejít, usnout a nebo tam nebýt. Upraveno 6. června 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Nemohu nikde najít vlákno, popř. přímo obrázek, kde je pyramida kvality hodinek a druhý obrázek je, že jdou hodinky od středu postupně pryč. Pomůžete mi to někdo najít, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 To první je asi toto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32135-rolex-patek-phillipe-nebo-cartier/page__st__80__p__482638__hl__pyramida__fromsearch__1#entry482638 příspěvek 91 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Děkuji Ti, Roberte . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Děkuji Ti, Roberte . oboje je tu chodil sem tam co druhej den Jaeger LeCoultre od Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 oboje je tu chodil sem tam co druhej den Jaeger LeCoultre od Andrew Super, to je přesně to, co jsem myslel. Děkuji :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Že na Bazoš.sk prodává nějaký TROUBA moje hodinky. Teda ono mě to neštve, jen se nestačím divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Tak snad to nebude někdo z Chronomagu . Někdo je chce "prodat", aby si potom mohl koupit ty opravdové, od tebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 To snad ne, ale i tak by stálo za to mu dát trochu čočku :-) Co na to Honza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Až teď jsem se vrátil z práce a podle toho, co mi tam leží na stole, ještě tak měsíc budu No aspoň, že vůbec nějáká je" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Až teď jsem se vrátil z práce a podle toho, co mi tam leží na stole, ještě tak měsíc budu No aspoň, že vůbec nějáká je" Od ledna jsem po roční marodní pauze v práci - ráno v 7 odcházím a večer v 19 (i později) se vracím, občas jsem mimo ČR, někdy nejsem doma více dnů, nějaký ten víkend je taky pracovní, měsíčně najezdím cca 5k km - ale nestěžuju si, práce mne baví a naplňuje (žádná fráze). Jediné, co mě na tom štve, je fakt, že už nemám skoro čas na Chronomag... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 To snad ne, ale i tak by stálo za to mu dát trochu čočku :-) Co na to Honza? Kdyžtak někdo může požádat o fotky ve vyšším rozlišení - to pro začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Od ledna jsem po roční marodní pauze v práci - ráno v 7 odcházím a večer v 19 (i později) se vracím, občas jsem mimo ČR, někdy nejsem doma více dnů, nějaký ten víkend je taky pracovní, měsíčně najezdím cca 5k km - ale nestěžuju si, práce mne baví a naplňuje (žádná fráze). Jediné, co mě na tom štve, je fakt, že už nemám skoro čas na Chronomag... Hlavně když tě baví práce, to jako jop, to je to nejdůležitější Mě baví taky, ale jsem zvyklej léta makati od 8:00-11:30 a odpo od 13:00 do 14:30, v pátek od 08:00 do 11:00 Takže celkem velká změna, ale jak se dodělají smlouvy s novejma zákazníkama, vracím se do normálu, jak píšeš, ať je čas na Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Zemřel Ray Bradbury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky