jacob Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Rád bych upozornil na to, že jsem si prošel prodejní vlákno (pouze Prodej, nikoliv vlákno Prodáno) za období 23. května až 22. června 2012 včetně. Ve zmíněném vláknu je za JEDEN měsíc 21 aktivních inzerátů, které podali uživatelé s méně než 50 příspěvky. Poměrně často inzerují členové s jedním, nebo dvěma příspěvky. U velikého množství těchto duchaplných inzerátů často chybí cena, fotografie (anebo jsou naopak extrémně veliké), apod. Když se tady prodej hodinek řešil, tak se mi doba registrace půl roku zdála jako dobré řešení, ale až nynější zkušenosti ukazují, že jediné správné řešení je doba registrace plus počet příspěvků. 2patriknapr: číst fórum je fajn, ale nejedná se o jakékoliv aktivní budování fóra. Jak jsem psal již nahoře, tak se opravdu domnívám, že prodej hodinek je bonus. Nyní ten bonus bohužel uživatelům nabíhá tím, že jsou jen registrovaní. EDIT: jo a že má fermuello v soukromé sekci necelých 30 (přesně 28) inzerátů od začátku roku mi taky nepřipadá v pořádku, ale to je otázka na moderátory. Inzeráty Toljy jsem ani nepočítal. Upraveno 23. června 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Patriknapr,nikdy to nebude úplně spravedlivé,ale chronomag není primárně internetová burza.Když to někdo,kdo to myslí dobře neprodá tady,tak má spoustu dalších možností zkusit to jinde.Jsou zde lidé,kteří to tu vybudovali,diskutují,radí,přinášejí novinky,chodí na srazy a nenechávají to tady umřít.Nediv se,že se chtějí chránit od šmelinářů,parazitů a vychcánků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Souhlasím, bez toho aby se tu psalo o hodinkách by to bylo o ničem a kombinace délky registrace a počet příspěvku by asi byla ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Proto ještě dodám, že i já se poslední dobou snažím o aktivnější přístup k fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Jacobe,Fermuello mi ani nevadí,protože bych si od něj po přístupu k vyřešení zádrhelu při prodeji řemenu"krokodýl"nic nekoupil.Nic na tom nezmění ani kladná hodnocení od ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Jacobe,Fermuello mi ani nevadí,protože bych si od něj po přístupu k vyřešení zádrhelu při prodeji řemenu"krokodýl"nic nekoupil.Nic na tom nezmění ani kladná hodnocení od ostatních. Což o to, já od něj také neplánuji nic kupovat (na nákup uživatele Micey si pamatuji). Pokud jde o velikost fotografií, udání ceny v popisu nabídky, tak tam je dodržování pravidel striktně vymáháno, ale část pravidel " Dealeři a profi prodejci NEMAJÍ povoleno prodávat" a částečně i "Pokud chcete jen prodávat a né diskutovat, jděte to raději zkusit v nějaké komerční aukci nebo bazaru", tak tyto části pravidel zde bohužel příliš dodržovány nejsou. Upraveno 23. června 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Rád bych něco dodal. A už to tu někde také bylo řečeno. Určitě tu je nemalé množství členů, kteří tu jsou každý den a pročítají si zdejší vlákna, ale nemají potřebu tak často přispívat. To ale přece neznamená, že jsou něco méně než členové, kteří zde píší x příspěvku každý den. Přispívat neznamená plkat. Není to jen o kvantitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Přispívat neznamená plkat. Není to jen o kvantitě. Jsem si toho vědom. Ale je to o vývoji. Čím déle tu člověk je a pročítá to tu, tím i přispěvky jsou smysluplnější ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 ... až nynější zkušenosti ukazují, že jediné správné řešení je doba registrace plus počet příspěvků. Souhlasím. Pravidla můžu doplnit. Ale jak už jsme diskutovali, nejde to nastavit automaticky. Bude to chtít aktivní přístup ostatních, aby upozorňovali na špatné inzeráty, stačí přes tlačítko REPORT. Není v mých silách číst všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Není v mých silách číst všechno. Já jsem Ti alespoň s vláknem Prodej nabízel pomoc :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Což o to, já od něj také neplánuji nic kupovat (na nákup uživatele Micey si pamatuji). Pokud jde o velikost fotografií, udání ceny v popisu nabídky, tak tam je dodržování pravidel striktně vymáháno, ale část pravidel " Dealeři a profi prodejci NEMAJÍ povoleno prodávat" a částečně i "Pokud chcete jen prodávat a né diskutovat, jděte to raději zkusit v nějaké komerční aukci nebo bazaru", tak tyto části pravidel zde bohužel příliš dodržovány nejsou. Taky souhlasím. Jen nemám jasno, od kolika prodejů a za jaké časové období bychom vyžadovali profi členství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Souhlasím. Pravidla můžu doplnit. Ale jak už jsme diskutovali, nejde to nastavit automaticky. Bude to chtít aktivní přístup ostatních, aby upozorňovali na špatné inzeráty, stačí přes tlačítko REPORT. Není v mých silách číst všechno. Jděme do toho Kamile, pomůže to. A chtělo by to k tomu založit velmi výrazné vlákno, že se mění pravidla pro prodej, aby to nikdo nepřehlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Jděme do toho Kamile, pomůže to. A chtělo by to k tomu založit velmi výrazné vlákno, že se mění pravidla pro prodej, aby to nikdo nepřehlédl Nešlo by poslat nějakou hromadnou zprávu na všechny registrované uživatele? Mám pocit, že mi kdysi něco takového dorazilo. To by asi bylo lepší než nějaké nové vlákno. edit: Asi to bylo tenkrát v souvislosti s tím, že se vybíraj prachy na novej server Upraveno 23. června 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Jen nemám jasno, od kolika prodejů a za jaké časové období bychom vyžadovali profi členství. Dva prodejní inzeráty za měsíc? Řekl bych, že 24 prodejních inzerátů na rok nám, obyčejným členům musí stačit. Samozřejmě bych nezapomněl uvést, že jeden inzerát smí obsahovat nabídku na jedny hodinky. Aby zde potom nebyl jeden inzerát obsahující pět nabídek. Na druhou stranu občas jsou zde vážení členové, kteří se rozhodnou prodat hodně věcí najednou. Z toho důvodu bych stanovil limit spíše na rok (například 25 inzerátů), než 2 inzeráty na měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Já bych možná ještě aktivně rozdělil prodej hodinek a příslušenství...přeci jenom pět řemenů je trochu něco jinýho než troje hodinky očividně hozený na kšeft.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 a admini hoďte tuhle debatu celou do samostatného vlákna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Udělejte to striktně a jednoduše,zbytečně nekombinujte.Nikdy se nezavděčíte všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Já už jsem pro, zakázat prodej nehodinkových předmětů (byl jsem pro ponechání, ale vychcanost některých kšeftařů, co si myslí, že je na Chronomagu studna magorů s naditými peněženkami, mi leze krkem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 ... ale vychcanost některých kšeftařů, co si myslí, že je na Chronomagu studna magorů s naditými peněženkami, mi leze krkem. Hezky řečeno, mluvíš mi z duše. EDIT: A ještě se odvolávají na pravidla nebo taky na ostatní, proč jsem tohle smazal a tamto ne, atd. Už mě to nebaví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Taky souhlasím. Jen nemám jasno, od kolika prodejů a za jaké časové období bychom vyžadovali profi členství. Ahoj, souhlasím, mě prostě opravdu naštvalo, že prodejní vlákno šlo cca poslední 2-3 měsíce diametrálně dolů, nikdo nečte pravidla ( a to se jedná o členy cca 3 roky registrované, či aspoň rok registrované, kteří to prostě musí mít načtený ). Napadlo mě spíš něco, co by bylo ale dost záhul pro adminy- nešlo by inzeráty posílat od lidí, co nejsou úplně prověřený k odsouhlasení adminům, kteří to tam hoděj v definitivní podobě ? Admin by měl i možnost lidem, co maj vše OK a má s nima gut zkušenosti, dovolit, ať si prodejní inzeráty vkládaj samostatně ? Napadaj mě ted z hlavy členové jako - sibiř, dantechno,jacob, peta-biker,frantik ( omlouvám se všem, na které jsem zapoměl a mají vše OK ) Teď jsem se vrátil z kola, trochu to pomohlo, ale přesně ve rčení- každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán, jsem po otevření dveří do bytu zjistil, že jsem minulej víkend maloval celej byt úplně zbytečně, soused mě kompletně vytopil ( provádí se komplet zateplení našeho domu, minulej víkend se měnila okna a tak jsem se rozhodl, že přitom vymaluju,..... ). Jdu se hodit do klidu co to půjde a pak skočím za sousedem a pokusím se mu v klidu vysvětlit, co udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky