African Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 To jsou grafitové tyče do reaktoru nebo co?
sibirnaya Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 11:23, 'African' napsal: to nema nijak chraneny zavity? to si delas p...l..
African Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 11:58, 'sibirnaya' napsal: to nema nijak chraneny zavity? to si delas p...l.. Závity jsou speciálně válcované, takže je poškodit je téměř nemožné a na to ty Žábožrouti asi hrajou Ale samozřejmě tímto způsobem zabalení se poškodit mohli, kdoví, co s tou bednou dělali. Zboží je ale naštěstí v pořádku, už je venku, ale ty práce s tím, nemohli jsme to ani sundat s auta, protože to na nic nepoložily - 1800 kg" Teď děláme novou robustní bednu. Kreténi Francouzký to jsou, už to řešíme, bude kompenzace
vanderB. Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 12:18, 'African' napsal: Závity jsou speciálně válcované, takže je poškodit je téměř nemožné a na to ty Žábožrouti asi hrajou Ale samozřejmě tímto způsobem zabalení se poškodit mohli, kdoví, co s tou bednou dělali. Zboží je ale naštěstí v pořádku, už je venku, ale ty práce s tím, nemohli jsme to ani sundat s auta, protože to na nic nepoložily - 1800 kg" Teď děláme novou robustní bednu. Kreténi Francouzký to jsou, už to řešíme, bude kompenzace nekdy lidi holt nepremejslej...mne ten stahlej upinak taky pripomina jednu vec. Do hotelu byly potreba stoly. Stoly dorazily na palete stazeny timhle zazrakem dost fest, a protoze byly plastovy, tak jich par hornich bylo rozmackanejch...
luidis Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 (upraveno) A co to teda je? Do díry se to asi nešroubuje, co? Jinak chudák ten šroubovač... E: stahovák, aha, to stavíte mosty nebo? Upraveno 10. července 2012 uživatelem luidis
sibirnaya Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 ja osobne bych to tipoval na zavitovy tyce s trapezovym zavitem, tzn nejaky pojezdy, CNC apod..
PepaSFI Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 právě teď mě štvou mouchy, nějak se ty bestie v těch teplech namnožily a jsou protivný. Mlátím kolem sebe jak trosečník v ponorce ale není to nic platný. Zjistil jsem že se pořád vyrábí klasické mucholapky takže zítra tady pověsím ten ohavný lancouch a muchy budou hynout bídnou smrtí přilepením.A ještě mě štve že mi začal divně klepat motor v sekačce. Dnes jsme ho s bráchou rozebrali a kromě podezřele vypadajícího oleje jsme nic nezjistili. Uvidíme až to dáme dohromady.
FrantisekH Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 18:41, 'PepaSFI' napsal: právě teď mě štvou mouchy, nějak se ty bestie v těch teplech namnožily a jsou protivný. Mlátím kolem sebe jak trosečník v ponorce ale není to nic platný. Zjistil jsem že se pořád vyrábí klasické mucholapky takže zítra tady pověsím ten ohavný lancouch a muchy budou hynout bídnou smrtí přilepením. A ještě mě štve že mi začal divně klepat motor v sekačce. Dnes jsme ho s bráchou rozebrali a kromě podezřele vypadajícího oleje jsme nic nezjistili. Uvidíme až to dáme dohromady. co mam doma kocoura, tak jsem mouchu neviděl, a že jich tu bejvalo, sotva se zjeví slyšíc zvuky lovu a skoku moucha zmizí v nenávratnu
African Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 13:03, 'luidis' napsal: A co to teda je? Do díry se to asi nešroubuje, co? Jinak chudák ten šroubovač... E: stahovák, aha, to stavíte mosty nebo? Sibirnaya to trefil, závitové tyče s trapézovým závitem ke zvedání plošiny s auťákama na autopřepravníky Pro Afriku, Austrálii a Nový Zéland nejvyšší možná kvalita, tam to musí makat dlouhá léta Jinak máme hotovo, před chvíli jsme to všechno dodělali, 5 tun železa je připraveno k vyplutí, takže to mě potěšilo, dávám si Jacka
bohush Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 10:31, 'zibarek' napsal: Před půl hodinou hic a teď zas bouřka jako k.r.á.v.a a zase začínají padat kroupy, tohle počasí už mě fakt nebaví. Tady na východě se naopak dusíme horkem, a nezaprší a nezaprší...
gougy Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 18:57, 'African' napsal: Sibirnaya to trefil, závitové tyče s trapézovým závitem ke zvedání plošiny s auťákama na autopřepravníky Pro Afriku, Austrálii a Nový Zéland nejvyšší možná kvalita, tam to musí makat dlouhá léta Jinak máme hotovo, před chvíli jsme to všechno dodělali, 5 tun železa je připraveno k vyplutí, takže to mě potěšilo, dávám si Jacka To je vo ničem, já myslel, že to jsou součástky na Tourbillon, že jim tam postavíš vežní hodiny
African Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 19:17, 'gougy' napsal: To je vo ničem, já myslel, že to jsou součástky na Tourbillon, že jim tam postavíš vežní hodiny Tohle mě nenapadlo"
mondeo2 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Tady máš inspiraci http://www.novinky.c...o-komplexu.html
mondeo2 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 sice je to jinde ale ta velikost je dobrá
Návštěvník Kamil Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 V 10. 7. 2012 v 10:31, 'J. V. Pleva' napsal: Zkus mrknout do mailů ze září 2010. .Já je neschovávám. V 10. 7. 2012 v 10:31, 'J. V. Pleva' napsal: Ale možná se na to raději pojďme vykašlat.Dobrý nápad. A opožděná gratulace k podílům.
B.F.G. Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 V 10. 7. 2012 v 12:18, 'African' napsal: Závity jsou speciálně válcované, takže je poškodit je téměř nemožné a na to ty Žábožrouti asi hrajou Ale samozřejmě tímto způsobem zabalení se poškodit mohli, kdoví, co s tou bednou dělali. Zboží je ale naštěstí v pořádku, už je venku, ale ty práce s tím, nemohli jsme to ani sundat s auta, protože to na nic nepoložily - 1800 kg" Teď děláme novou robustní bednu. Kreténi Francouzký to jsou, už to řešíme, bude kompenzace Měli jste si je objednat u pořádnýho výrobce - tzn KSK Válcovanej trapézák není nejvyšší kvalita, apropo.
African Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 V 11. 7. 2012 v 19:33, 'B.F.G.' napsal: Měli jste si je objednat u pořádnýho výrobce - tzn KSK Válcovanej trapézák není nejvyšší kvalita, apropo. Myslel jsem kvalitu materiálu, máme tři varianty" Každopádně F pro nás vyrábí asi šest let, nikdo tenkrát v ČR nesplňoval naše požadavky a navíc se tam vyrábí trochu širší sortiment a nejenom Šroubovice" Ale je pravda, že můžu zkusit znovu oslovit České výrobce a uvidí se
sibirnaya Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 ze na MTV vali furt dokola ty pritroubly reklamy na novy nastroj vasi komunikace - skoda citygo..
Marty35 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Zase jsem se vymázl na kole, tentokrát už zlomená klíční kost. Letos mám fakt pech ...
Doporučené příspěvky