Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 11:58, 'sibirnaya' napsal:

to nema nijak chraneny zavity? to si delas p...l..

Závity jsou speciálně válcované, takže je poškodit je téměř nemožné a na to ty Žábožrouti asi hrajou :suicide_anim: Ale samozřejmě tímto způsobem zabalení se poškodit mohli, kdoví, co s tou bednou dělali. Zboží je ale naštěstí v pořádku, už je venku, ale ty práce s tím, nemohli jsme to ani sundat s auta, protože to na nic nepoložily - 1800 kg" Teď děláme novou robustní bednu. Kreténi Francouzký to jsou, už to řešíme, bude kompenzace :smile_anim:

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 12:18, 'African' napsal:

Závity jsou speciálně válcované, takže je poškodit je téměř nemožné a na to ty Žábožrouti asi hrajou :suicide_anim: Ale samozřejmě tímto způsobem zabalení se poškodit mohli, kdoví, co s tou bednou dělali. Zboží je ale naštěstí v pořádku, už je venku, ale ty práce s tím, nemohli jsme to ani sundat s auta, protože to na nic nepoložily - 1800 kg" Teď děláme novou robustní bednu. Kreténi Francouzký to jsou, už to řešíme, bude kompenzace :smile_anim:

nekdy lidi holt nepremejslej...mne ten stahlej upinak taky pripomina jednu vec. Do hotelu byly potreba stoly. Stoly dorazily na palete stazeny timhle zazrakem dost fest, a protoze byly plastovy, tak jich par hornich bylo rozmackanejch...

Odesláno (upraveno)

A co to teda je? Do díry se to asi nešroubuje, co? Jinak chudák ten šroubovač... ;)

E: stahovák, aha, to stavíte mosty nebo?

Upraveno uživatelem luidis
Odesláno

právě teď mě štvou mouchy, nějak se ty bestie v těch teplech namnožily a jsou protivný. Mlátím kolem sebe jak trosečník v ponorce ale není to nic platný. Zjistil jsem že se pořád vyrábí klasické mucholapky takže zítra tady pověsím ten ohavný lancouch a muchy budou hynout bídnou smrtí přilepením.

A ještě mě štve že mi začal divně klepat motor v sekačce. Dnes jsme ho s bráchou rozebrali a kromě podezřele vypadajícího oleje jsme nic nezjistili. Uvidíme až to dáme dohromady.

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 18:41, 'PepaSFI' napsal:

právě teď mě štvou mouchy, nějak se ty bestie v těch teplech namnožily a jsou protivný. Mlátím kolem sebe jak trosečník v ponorce ale není to nic platný. Zjistil jsem že se pořád vyrábí klasické mucholapky takže zítra tady pověsím ten ohavný lancouch a muchy budou hynout bídnou smrtí přilepením.

A ještě mě štve že mi začal divně klepat motor v sekačce. Dnes jsme ho s bráchou rozebrali a kromě podezřele vypadajícího oleje jsme nic nezjistili. Uvidíme až to dáme dohromady.

co mam doma kocoura, tak jsem mouchu neviděl, a že jich tu bejvalo, sotva se zjeví slyšíc zvuky lovu a skoku moucha zmizí v nenávratnu

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 13:03, 'luidis' napsal:

A co to teda je? Do díry se to asi nešroubuje, co? Jinak chudák ten šroubovač... ;)

E: stahovák, aha, to stavíte mosty nebo?

Sibirnaya to trefil, závitové tyče s trapézovým závitem ke zvedání plošiny s auťákama na autopřepravníky :smile_anim: Pro Afriku, Austrálii a Nový Zéland nejvyšší možná kvalita, tam to musí makat dlouhá léta :rolleyes: Jinak máme hotovo, před chvíli jsme to všechno dodělali, 5 tun železa je připraveno k vyplutí, takže to mě potěšilo, dávám si Jacka :cheers:

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 10:31, 'zibarek' napsal:

Před půl hodinou hic a teď zas bouřka jako k.r.á.v.a a zase začínají padat kroupy, tohle počasí už mě fakt nebaví.:crying_anim02:

Tady na východě se naopak dusíme horkem, a nezaprší a nezaprší...

post-5960-066896600 1341947783.jpg

Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 18:57, 'African' napsal:

Sibirnaya to trefil, závitové tyče s trapézovým závitem ke zvedání plošiny s auťákama na autopřepravníky :smile_anim: Pro Afriku, Austrálii a Nový Zéland nejvyšší možná kvalita, tam to musí makat dlouhá léta :rolleyes: Jinak máme hotovo, před chvíli jsme to všechno dodělali, 5 tun železa je připraveno k vyplutí, takže to mě potěšilo, dávám si Jacka :cheers:

To je vo ničem, já myslel, že to jsou součástky na Tourbillon, že jim tam postavíš vežní hodiny ;)
Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 19:17, 'gougy' napsal:

To je vo ničem, já myslel, že to jsou součástky na Tourbillon, že jim tam postavíš vežní hodiny ;)

:gora: Tohle mě nenapadlo"

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 10:31, 'J. V. Pleva' napsal:

Zkus mrknout do mailů ze září 2010. .

Já je neschovávám.

V 10. 7. 2012 v 10:31, 'J. V. Pleva' napsal:

Ale možná se na to raději pojďme vykašlat.

Dobrý nápad.:) A opožděná gratulace k podílům.
Odesláno
  V 10. 7. 2012 v 12:18, 'African' napsal:

Měli jste si je objednat u pořádnýho výrobce - tzn KSK :smoke: Válcovanej trapézák není nejvyšší kvalita, apropo.

Odesláno
  V 11. 7. 2012 v 19:33, 'B.F.G.' napsal:

Měli jste si je objednat u pořádnýho výrobce - tzn KSK :smoke: Válcovanej trapézák není nejvyšší kvalita, apropo.

Myslel jsem kvalitu materiálu, máme tři varianty" Každopádně F pro nás vyrábí asi šest let, nikdo tenkrát v ČR nesplňoval naše požadavky a navíc se tam vyrábí trochu širší sortiment a nejenom Šroubovice" Ale je pravda, že můžu zkusit znovu oslovit České výrobce a uvidí se :smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...