Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taky ti dam mínus..., ty Samuraje si měl dřív než já :D

Konečně někdo kdo má smysl pro humor. Někdo to nepochopil viď Nigu.Do kdy to bude fungovat? Kucí dělejte pořád jsem v plusu :whistle:

Kurňa našel jsem konkurenci

Vlákno Tupé Solvíny

Upraveno uživatelem vraby
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

dostal jsi po čuni?:-)

Nedostal.Jen me opet nastvalo,ze tady neni kam vecer jit.Par putyk a jedna hnusna diskoteka,kde hrajou Michala Davida.Na druhou stranu se nedivim,tady by se to neuzivilo,protoze trutnovaci jsou socky.

No a dost kecu,jede se na CIAF!

Odesláno

Někdo to nepochopil viď Nigu...

Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné ;)

Ale k tématu vlákna - štvou mě lidi, co parkují tak, že popeláři neprojedou. Domluva nepomáhá. Tak mám pocit, že dám brzy vydělat blízkému pneuservisu.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Na to jsem koukal v TV, docela drsný. Řetěz přes cestu, poházení ježci po ulici, aby policie píchla, kdyby (čirou náhodou) dorazila včas, samopaly...

Zlato asi půjde do výkupu na roztavení, ale kde se objeví hodinky, to jsem sám zvědav.

Odesláno

Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné ;)

Nevím co proti mě máš,ale to s tím klikáním si nepochopil-nevadí. Možná by bylo lepší se někde sejít na pifko a vyříkat si to.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Ale k tématu vlákna - štvou mě lidi, co parkují tak, že popeláři neprojedou. Domluva nepomáhá. Tak mám pocit, že dám brzy vydělat blízkému pneuservisu.

NiGu, uz tady kdysi nekdo resil drze ridice a udelal to moc elegantne, montazni pena do vyfuku :)

Odesláno

.. Že si musím najít novou přítelkyni :argue:

Nedobře se na to díváš, Veverko, protože slovy klasika ?na každém konci je pěkné to, že něco jiného začíná"? :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Ber to z te lepsi stranky - muzes se vratit so sve vinohradske kukane :)

Odesláno

Ze jedu do thajska, tak si kamos objedna at mu dovezu fejkovy Rolexy... ktery tam teda po nejakej periperitich koupim a tedka s nim neustale resim, jestli jsou dostatecne realny nebo ne a jestli sem za ne nedal moc nebo co... grrr aspon sem poucenej.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...