Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Taky ti dam mínus..., ty Samuraje si měl dřív než já :D

Konečně někdo kdo má smysl pro humor. Někdo to nepochopil viď Nigu.Do kdy to bude fungovat? Kucí dělejte pořád jsem v plusu :whistle:

Kurňa našel jsem konkurenci

Vlákno Tupé Solvíny

Upraveno uživatelem vraby
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dostal jsi po čuni?:-)

Nedostal.Jen me opet nastvalo,ze tady neni kam vecer jit.Par putyk a jedna hnusna diskoteka,kde hrajou Michala Davida.Na druhou stranu se nedivim,tady by se to neuzivilo,protoze trutnovaci jsou socky.

No a dost kecu,jede se na CIAF!

Odkaz ke komentáři

Někdo to nepochopil viď Nigu...

Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné ;)

Ale k tématu vlákna - štvou mě lidi, co parkují tak, že popeláři neprojedou. Domluva nepomáhá. Tak mám pocit, že dám brzy vydělat blízkému pneuservisu.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné ;)

Nevím co proti mě máš,ale to s tím klikáním si nepochopil-nevadí. Možná by bylo lepší se někde sejít na pifko a vyříkat si to.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Ale k tématu vlákna - štvou mě lidi, co parkují tak, že popeláři neprojedou. Domluva nepomáhá. Tak mám pocit, že dám brzy vydělat blízkému pneuservisu.

NiGu, uz tady kdysi nekdo resil drze ridice a udelal to moc elegantne, montazni pena do vyfuku :)

Odkaz ke komentáři

Ze jedu do thajska, tak si kamos objedna at mu dovezu fejkovy Rolexy... ktery tam teda po nejakej periperitich koupim a tedka s nim neustale resim, jestli jsou dostatecne realny nebo ne a jestli sem za ne nedal moc nebo co... grrr aspon sem poucenej.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...