brownwld Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Taky ti dam mínus..., ty Samuraje si měl dřív než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 (upraveno) Taky ti dam mínus..., ty Samuraje si měl dřív než já Konečně někdo kdo má smysl pro humor. Někdo to nepochopil viď Nigu.Do kdy to bude fungovat? Kucí dělejte pořád jsem v plusu Kurňa našel jsem konkurenci Vlákno Tupé Solvíny Upraveno 7. září 2012 uživatelem vraby 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Co se týče zábavy,Trutnov je normální,vyjebaná vesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Co se týče zábavy,Trutnov je normální,vyjebaná vesnice. dostal jsi po čuni?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 dostal jsi po čuni?:-)... vyhodili ho z hospody už v půl třetí ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Na lecbu doporucuju treba Jablonec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 dostal jsi po čuni?:-) Nedostal.Jen me opet nastvalo,ze tady neni kam vecer jit.Par putyk a jedna hnusna diskoteka,kde hrajou Michala Davida.Na druhou stranu se nedivim,tady by se to neuzivilo,protoze trutnovaci jsou socky.No a dost kecu,jede se na CIAF! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Někdo to nepochopil viď Nigu... Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné Ale k tématu vlákna - štvou mě lidi, co parkují tak, že popeláři neprojedou. Domluva nepomáhá. Tak mám pocit, že dám brzy vydělat blízkému pneuservisu. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Že žijem na divokým západě: http://play.iprima.cz/all/277656/all ...mezi kradeným zbožím bylo i kvantum hodinek a to Opluštil neprodává zrovna podřadný značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 ostri hosi. a pak poradejte rolex sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Na to jsem koukal v TV, docela drsný. Řetěz přes cestu, poházení ježci po ulici, aby policie píchla, kdyby (čirou náhodou) dorazila včas, samopaly...Zlato asi půjde do výkupu na roztavení, ale kde se objeví hodinky, to jsem sám zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné Nevím co proti mě máš,ale to s tím klikáním si nepochopil-nevadí. Možná by bylo lepší se někde sejít na pifko a vyříkat si to. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Že žijem na divokým západě: http://play.iprima.cz/all/277656/all ...mezi kradeným zbožím bylo i kvantum hodinek a to Opluštil neprodává zrovna podřadný značky...totok mi nejak uniklo.drsny co se deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Já už tě chápu dost dlouho, Vraby a není to radostný pocit. Onehdy jsem u McDonalda zašlápl švába a bylo to dost podobné Ale k tématu vlákna - štvou mě lidi, co parkují tak, že popeláři neprojedou. Domluva nepomáhá. Tak mám pocit, že dám brzy vydělat blízkému pneuservisu. NiGu, uz tady kdysi nekdo resil drze ridice a udelal to moc elegantne, montazni pena do vyfuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 totok mi nejak uniklo.drsny co se deje ..bude hůůř.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 http://www.lupa.cz/clanky/analyza-ctu-pujde-do-aukce-a-do-boje-za-virtualy-bez-roberta-pelikana/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni Nedobře se na to díváš, Veverko, protože slovy klasika ?na každém konci je pěkné to, že něco jiného začíná"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ber to z te lepsi stranky - muzes se vratit so sve vinohradske kukane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ze jedu do thajska, tak si kamos objedna at mu dovezu fejkovy Rolexy... ktery tam teda po nejakej periperitich koupim a tedka s nim neustale resim, jestli jsou dostatecne realny nebo ne a jestli sem za ne nedal moc nebo co... grrr aspon sem poucenej. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky