Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! :sad01_anim: Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díky

Člověče, já ani nevím, kde pracuješ.

Kolik lidí to ví? Tím se okruh podezřelých dost zúží, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! :sad01_anim: Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díky

já bych to zevšeobecnil... (zveřejnil)

... je třeba do toho 'říznout' (děkuji. lenka bradáčová)

Odkaz ke komentáři

Tendle problém má bohužel dvě roviny. Pokud se najde ten, co naslouchá, bude zákonitě živit i toho co bonzuje. Další úvahou vo....... bych jen přitížil, takže to nechám bejt.

Odkaz ke komentáři

Vid, clovek si horko tezko vybere auto a pak se mu tam nevejdou hole.

Vyber si todle....tam se ti nejen ty hole stopro vejdou. A ještě ten testosteron, co ti bude stříkat ušima

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ale mohl by se Kuba zeptat šéfa, kdo to byl. Já vím, žalovat se nemá, ale....:)

Ve starých dobrých českých detektivkách se anonymní telefonista obvykle hlásí jako"přítel".Teď už se nám to ale opravdu zužuje.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/922-jakubisko/

Odkaz ke komentáři

To Jakubisko, melo by byt ku prospechu i radosti vsech, ze jsou na foru v pratelske symbioze lidi od fochu i fandove.

Zast nechapu...

Tohle OPRAVDU NECHÁPU. Vím, že jsem zde někdy příliš přimočarý, ale z tohohle člověka se mi chce zvracet skoro až BLEJT !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník J. V. Pleva

Jezevcik2: jak myslíš.

Mě nedávno ne ani tak naštval, jako spíš zklamal jeden vážený, dokonce ?oficiální?, člen. Něčím, co jsem opravdu nečekal.

Upraveno uživatelem J. V. Pleva
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...