NIGHTinGALE Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díky Člověče, já ani nevím, kde pracuješ.Kolik lidí to ví? Tím se okruh podezřelých dost zúží, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díkyjá bych to zevšeobecnil... (zveřejnil) ... je třeba do toho 'říznout' (děkuji. lenka bradáčová) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Člověče, já ani nevím, kde pracuješ.Kolik lidí to ví? Tím se okruh podezřelých dost zúží, ne?Já myslím,že to vím odtud a ne ze srazu.Tím se okruh podezřelých zúžil na astronomickou hodnotu.No jo,internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Já myslím,že to vím odtud a ne ze srazu.Tím se okruh podezřelých zúžil na astronomickou hodnotu.No jo,internet. :D Já to už vím taky, Kuba mi to právě napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ale mohl by se Kuba zeptat šéfa, kdo to byl. Já vím, žalovat se nemá, ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 nějak nerozumím co se to tu poslední dobou děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 nějak nerozumím co se to tu poslední dobou děje.Vid, clovek si horko tezko vybere auto a pak se mu tam nevejdou hole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Vid, clovek si horko tezko vybere auto a pak se mu tam nevejdou hole. ..volvo bylo zatím jediné auto, které mě z těch xdesítek které jsem vlastnil nechalo stát na cestě..natož mě tam nevejít bag..tak si to hodím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Vid, clovek si horko tezko vybere auto a pak se mu tam nevejdou hole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ani ne tak naštvalo, jako spíš silně znechutilo. Je tu mezi námi minimálně jeden bonzák, který ve snaze očernit mě donáší nepravdy mému šéfovi. Chlapi tohle ne! Pokud má někdo problém, mějte prosím tu slušnost a řešte ho nejdříve se mnou. Díky Tendle problém má bohužel dvě roviny. Pokud se najde ten, co naslouchá, bude zákonitě živit i toho co bonzuje. Další úvahou vo....... bych jen přitížil, takže to nechám bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Vid, clovek si horko tezko vybere auto a pak se mu tam nevejdou hole. Vyber si todle....tam se ti nejen ty hole stopro vejdou. A ještě ten testosteron, co ti bude stříkat ušima Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ale mohl by se Kuba zeptat šéfa, kdo to byl. Já vím, žalovat se nemá, ale....Ve starých dobrých českých detektivkách se anonymní telefonista obvykle hlásí jako"přítel".Teď už se nám to ale opravdu zužuje. http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/922-jakubisko/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Vid, clovek si horko tezko vybere auto a pak se mu tam nevejdou hole.Presne o tom mluvim Ale vubec nechapu proc si se zameril na tak maly vuzToto je reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 To Jakubisko, melo by byt ku prospechu i radosti vsech, ze jsou na foru v pratelske symbioze lidi od fochu i fandove.Zast nechapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ve starých dobrých českých detektivkách se anonymní telefonista obvykle hlásí jako"přítel".Teď už se nám to ale opravdu zužuje. http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/922-jakubisko/... čéče - řekl bych, že s každým kliknutím spíš rozšiřuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 To Jakubisko, melo by byt ku prospechu i radosti vsech, ze jsou na foru v pratelske symbioze lidi od fochu i fandove.Zast nechapu... Tohle OPRAVDU NECHÁPU. Vím, že jsem zde někdy příliš přimočarý, ale z tohohle člověka se mi chce zvracet skoro až BLEJT !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Z bandiho nebo z Kuby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Nevím proč, ale ty (J.V.Pleva) asi budeš už z principu takovej ten podněcovač ohýnků, že? Z bandiho nebo z Kuby?Každý, včetně Tebe, pochopil, jak to Long myslí. Ty budeš opravdu takový ten poťouchlo-zlomyslný rozesrávač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 V Bille dosli plysaci a na Novinkach to byla zprava dne. Na bliti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) Jezevcik2: jak myslíš. Mě nedávno ne ani tak naštval, jako spíš zklamal jeden vážený, dokonce ?oficiální?, člen. Něčím, co jsem opravdu nečekal. Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem J. V. Pleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky