Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A ty uz jdi taky do p....e.

... ze se k tomu jeste vracim, hlavne, ze je tu ten pristup k ke vsem stejny. Slovni spojeni "debilni ban" si zada okamzite zabanovani pisatele, ale Carpaccio se tu ocividne muze beztrestne posilat do p....e. Kamile, prenech to YPOvi, myslim si, ze banujes podle nerovnych kriterii.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

... ze se k tomu jeste vracim, hlavne, ze je tu ten pristup k ke vsem stejny. Slovni spojeni "debilni ban" si zada okamzite zabanovani pisatele, ale Carpaccio se tu ocividne muze beztrestne posilat do p....e. Kamile, prenech to YPOvi, myslim si, ze banujes podle nerovnych kriterii.

Hasňo, ale to je v pořádku - je "debil" a "debil" x kontext .....

Nějak jsi pominul podstatu věci, že se marosh opakovaně provinil proti pravidlům.

Už déle než před půl rokem po mnoha stížnostech od členů fóra jsme se dohodli, že obnošené oblečení se tady prodávat nebude. A když jsem mu smazal inzerát měl spoustu keců (být to nováček, tak ani nehlesne a ještě se omluví). Pak si o nich založil trucvlákno, tak dostal ban.

Nechapu co se tu resi, majitel fora napise pravidlo ze se nema prodavat pouzite obleceni, nekdo to nerespektuje tak dostane trest, co je za problem? Mimochodem ty rukavice to je fakt humac ...

Odkaz ke komentáři

jj, já se smířil s tím že cena za mojí blbost je cca 1ooo czk.

nechce se mi s panem P. ze sluchatek dohadovat. zvláště když jsem viděl jak "svižně" reagoval na maily, kdy se řešilo vrácení zboží.

takže teď budu doufat, že částku za sluchátka, ochuzenou o zmíněný 1k snad do měsíce (lhůta) převede na můj účet.

Tak podle zákona máš právo zboží vrátit, ale já osobně jsem tohle nikdy nechápal. Objednat si něco na zkoušku a pak to vracet? To mi hlava nebere.

Já sice žádnej internetovej shop nevlastním, ale dovedu si představit, jak by mě sralo, pokud by mi někdo posílal zpět použité zboží.

A hlavně pak musí být naštvanej i další zákazník, pokud tu vybalenou - vyzkoušenou - vrácenou věc dostane.

Odkaz ke komentáři

Ja teda nevim, panove, jsem tu jen chvilku tak jeste neznam mistni mentalitu, ale resite tu s prominutim picoviny ( klidne mi dejte na tyden ban, vim, ze se nema mluvit sproste). Vadi vam prace zdejsich adminu/moderaotru, tak si to sami zkuste, vte o tom prd a predstavujete si to jako hurvinek valku. sice jsem moderoval jen takovy mensi forum, tak 300 aktivnich lidi a modu nas bylo asi 6, ale i tak toho bylo docela dost a pravidla jsou proste pravidla, navic, jak uz nekdo rikal, ty rukavice jsou teda slusnej humac.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

utrerjch, carpáčo a hasňa ban na hodinu za blbý kecy - pokud v tom budou pokračovat tak se to bude aritmeticky zvedat = vzhledem k tomu, že sem měl z matiky osmičku, tak další ban bude dle mých výpočtů

= pánové jsme tu primárně kvůli hodinkám a pokud vás ty témata už nebaví, protože již máte vše nastudované, tak nepruďte = příští můj post už bude veden vážně

Dík

Odkaz ke komentáři

utrerjch, carpáčo a hasňa ban na hodinu za blbý kecy - pokud v tom budou pokračovat tak se to bude aritmeticky zvedat = vzhledem k tomu, že sem měl z matiky osmičku, tak další ban bude dle mých výpočtů

= pánové jsme tu primárně kvůli hodinkám a pokud vás ty témata už nebaví, protože již máte vše nastudované, tak nepruďte = příští můj post už bude veden vážně

Dík

Včera jsem tuhle debatu začal já kluci, tak se cejtím dost provinile, že já jako nic" Tak mě dej Ypouši také hodinku Ban, ať se očistím :D Ale jen hodinu jasný, jinak bez fóra chcípnu :huh:

Odkaz ke komentáři

rano prekvapeni v podobe mirnyho vylepseni fara - sportovni nizsi podvozek, aerodynamictejsi susplechy za brzovyma kotoucema, nove prolisy ve dverich a prazich, kola jaky svet nevidel....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

rano prekvapeni v podobe mirnyho vylepseni fara - sportovni nizsi podvozek, aerodynamictejsi susplechy za brzovyma kotoucema, nove prolisy ve dverich a prazich, kola jaky svet nevidel....

Tý woe, tak to je teda překvápko. Moji paní takhle nedávno nějakej šmejd ukradl airbag z volantu a stejně jak u tebe, tak kdyby si to vzal a šel do řiti, ale on ještě k tomu musí udělat škodu minimálně za dvacku. Středověký tresty, jinak tu pořádek nebude !!! Cítím s tebou.

Odkaz ke komentáři

Kriste pane, tak to je velmi nepříjemné :sad01_anim: Jen je u toho chytit a ruce jim zlámat"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...