Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hybnerová si to u Šípa povídá jaký má pejsky na Vysočině...že tam pejsci rozervali plnou voliéru bažantů a podobně, o tom se nemluví...

Pražák na venkově - všem normálním se omlouvám.

Odesláno

Pomazat auto tygřím hovnem, to už chce docela kuráž...

To jsem rád, že to píšeš, mně to přišlo spíš lehce perverzní - takhle to vypadá líp biggrin.gif

Jinak kuně jsem křivdil, v servise nic rozkousaného nenašli, jenom prý věkem sešla objímka na hadici... takže ona si kuna jenom pod kapotu přišla v klidu sníst ten chleba, co někde našla, aniž by ukousla cokoliv jiného... to vlastně patří do vlákna "Co mě dnes potěšilo" smile.gif

I tak díky všem za tipy, ten sprej přemýšlím, že pořídím preventivně, ono na to, v jak velkém městě žiju, je tady všelijaké zvěře docela dost...

Odesláno

Ak budem chciet mat skolaudovane musim mat odvetranu kotolnu a to fakt neviem ako spravim ked je dom uz hotovy. :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

počasí, celej tejden trčím v brně, těším se na víkend jak malej domů, že konečně vyrazím na běžky a ono leje a taje mi to před očima, crying_anim.gifaspoň že jsem teď v pohodě doklouzal domů

Upraveno uživatelem honzyk
Odesláno

Jen malá poznámka k těm kunám.Není to má osobní zkušenost,ale tenhle problém měl syn,několikrát si kuny vyrazily na svačinku(kabelovou),k němu do auta.Kamarád lesník mu poradil dát poblíž kabelů do motorového prostoru kousky PEPO podpalovače,(toho bílého).Zatím žádnou nežádoucí návštěvu neměl,tak to snad funguje.

Odesláno

Kvuli bouri nevyjela lod ani vcera vecer, ani dneska rano, tak snad to odjede ted ve dve. Travit vanoce na lodi v pristavu ve Stavangeru by se mi teda nechtelo.

ty vole, to ti teda nezavidim. a to mas jeste dlouhou cestu pred sebou :(

Odesláno (upraveno)

To je kousek, da se to stihnout pekne rychle. Dansko je male a v Nemecku se da jet rychle. To cekani je ale des. Jeste, ze na trajektu je docela zabava :)

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Pichla gume na ktery jsem najel 300 km, vcera vnoci na dalnici super zazitek :suicide_anim:

no to muselo být něco. Taky se mi stalo že mi odešla guma po pár kilometrech, naštěstí se to ukázalo v minimální rychlosti na parkovišti. Byla poškozená neodbornou prací gumárníka, měla rozvalenou patku špatným obouváním.

Návštěvník YPO
Odesláno

první a poslední objednávka z mironetu - doručení v 16:45 ............ a stále nic = to bylo naposledy :smile_anim:

Odesláno

Predvčerom zomrel horolezec Muarice Herzog. Nieže by ma to práve naštvalo, len smutno, pretože sa dožil krásneho vysokého veku 93 rokov. Ich strastiplné zlezenie Annapurny (1950, na vrchole Herzog + Lachenal) ako prvého vrcholu nad 8000 odštartovalo zlatú himalájsku éru. Povinné čítanie každého, čo i len pričuchol k lezeniu = Herzogova kniha Veľké himalájske dobrodružstvo.

Návštěvník YPO
Odesláno

Prazaci jsou rozezrany... :D

Je mozny ze nekde uklouzl, tudle jsem nekde cetl , ze vam to dneska delalo problemy...

chtěl sem ti dát ban na pět minut, ale nejde to :D

klouže to .... no

a než sem to dopsal, tak mesendžr přijel - to sou služby

Odesláno

Já jsem se dopoledne proklouzal k autu před barákem, čtvrt hodiny jsem ho dostával z ledové ulity, v ulici jsem se chtěl rozjet směrem do svahu :sad01_anim: a pak jsem v pohodě dojel a jezdil po Plzni. Na konec nákupního výletu jsem v Olympii v electroworldu koukal na zprávy v tv, jaká je kalamita, co je nehod, co je úrazů a pak jsem v opojení, jak dobrý jsem řidič, při výjezdu z parkovacího místa zatočil volantem dřív než jsem měl a odřel auto (cca půl zadních dveří) o ty pitomé kovové zábrany, které chrání nevím co.:wallbash: Kuafix!

Odesláno

no to muselo být něco. Taky se mi stalo že mi odešla guma po pár kilometrech, naštěstí se to ukázalo v minimální rychlosti na parkovišti. Byla poškozená neodbornou prací gumárníka, měla rozvalenou patku špatným obouváním.

Super to bylo, tma jak v pytli, v 18:00 provoz jako blazen ze jsem se bal vylezt z auta aby me nekdo nesestrelil, nikdo neuhne do levyho kdyz vidi auto na blikackach, vsichni to masti v pravym pul metru od auta 150, tak jsem radsi zavolal asistencni sluzbu, po hodine prijel, s houkackou a halogenem auto osvitil a vymenil gumu za 10 minut, pak si rekl o 1700 a jel pryc, fakt zacatek vikendu jak ma byt :-(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...