Dantechno Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 (upraveno) Omluva se bere,jenže Spajdy to neudělal poprvé.Klidně si to odmaže,omluví a je v pohodě.Má zde plno fans kteří stojí při něm a budou ho omlouvat. Jasne ze budu stat pri nem - znam ho osobne a vim ,ze je fajn clovek kterej kdyz muze tak pomuze. Jeho prodeje komentovat nebudu, na to tu mame jiny ktery ty jeho subsragory budou rozmazavat ... pozadujice jednoznacne stanoveni co jeste ano a co uz ne - coz je samozrejme ptakovina - nikdo hranici neurci ,nebot ji ma kazdy nastavenou jinak. Upraveno 15. srpna 2010 uživatelem Dantechno 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Jasne ze budu stat pri nem - znam ho osobne a vim ,ze je fajn clovek kterej kdyz muze tak pomuze. Takže souhlasíš s tím jak to Spajdy zase zametl pod stůl? Nebudem do toho motat jestli to je fejk,srágora nebo co,ano. Nemám nic proti Spajdymu ani nikomu z vás zde na fóru,ale metr by měl být stejný na všechny jestli se znám osobně nebo ne. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Takže souhlasíš s tím jak to Spajdy zase zametl pod stůl? Nebudem do toho motat jestli to je fejk,srágora nebo co,ano. Nemám nic proti Spajdymu ani nikomu z vás zde na fóru,ale metr by měl být stejný na všechny jestli se znám osobně nebo ne. Vsak jsem psal ze to nehodlam rozmazavat... Vse co jsem chtel napsat jsem napsal vyse. Rucnik konci 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Rucnik konci Mýdlo končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Takže souhlasíš s tím jak to Spajdy zase zametl pod stůl? Nebudem do toho motat jestli to je fejk,srágora nebo co,ano. Nemám nic proti Spajdymu ani nikomu z vás zde na fóru,ale metr by měl být stejný na všechny jestli se znám osobně nebo ne. Tady nejde o zametani pod stul, ale o to, ze tady podobnej ustrel nema co delat - uznal jsem chybu, ze sem podobna vec nepatri = nevidim jediny duvod to tady nechavat - pokud tady nekdo bude prodavat fejky taky to tu nechame, at se vsichni muzou podivat na to co to je? Nebo na to zalozime specialni sekci kde bude vsechen ten odpad? Proc? Pokud nekdo mate chut mi rict, ze sem debil, tak si posluzte - treba se vam trosku ulevi sibirnaya - jestli chces, pokracuj v lyncovani a uzij si to do sytosti, nikdo ti v tom nebrani, ja tady ze sebe hrdinu delat nebudu - mam jiny veci na praci.. Adam99 - pro tebe plati to podobne - jestli jsem cisty jako lilie nevim, to ze mam IWC nijak nesouvisi se zbytkem diskuze a v dane kauze to nic nemeni To all - pokud bych se chtel obhajovat - coz nechci, protoze si myslim, ze by to nebylo spravne - jednalo se o nezakazane hodinky, ktere byly na hranici, nevymezene pravidly - jednalo se o naprosto zbytecny prodej, u kteryho jsem si neuvedomil, ze je zbytecne kontroverzni a jeste diskuzi trosku nechal vygradovat = kazdej nekdy ustrelime, me se to povedlo tentokrat, no coz, nasledky si odnesu honza71 - neboj co se tyce mod pristupu, napisu Kamilovi at me toho zbavi - asi se bez toho v zivote obejdu, myslim, ze budu mit vetsi klid a nebudu muset cist ty strastiplne reporty, reagovat na prosby at neco smazu a potom vysvetlovat proc, davat bany a vysvetlovat proc atd atd - je spousta jinych veci, ktere me budou bavit mnohem vic 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 (upraveno) honza71 - neboj co se tyce mod pristupu, napisu Kamilovi at me toho zbavi - asi se bez toho v zivote obejdu, myslim, ze budu mit vetsi klid a nebudu muset cist ty strastiplne reporty, reagovat na prosby at neco smazu a potom vysvetlovat proc, davat bany a vysvetlovat proc atd atd - je spousta jinych veci, ktere me budou bavit mnohem vic TO spiderer : nebojím se, neboj. To o tvém moderování jsem zmínil proto, že Ty sám jsi v době té ankety psal, že vlastně ani nevíš, zda to chceš dělat a ve stejném duchu jako nyní, že Tě na tom spousta věcí zmáhá. A proto jsem tehdy hlasoval pro tvůj odchod z pozice moda. Když člověk něco dělat "nechce", tak by to IMHO dělat neměl. Neznám Tě osobně, takže to beru jen "technicky". P.S. Taky jsem tu psal, že bych to už víc neřešil, bo jsi uznal chybu a omluvil se. Upraveno 15. srpna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 ...Hodně nasrání sem přinesli a medvědí službu všem těm parnisům a oceánům udělali členové, kteří trapně vymýšleli důvody proč je ocean lepší než rolex, místo aby narovinu přiznali, že prostě jen chtěli "poor-mans-rolex", což není ostuda. Od té doby je to tady, pravda, trochu schizofrenní, ale prvotní vinu bych viděl na ubohé argumentaci některých majitelů "inspirací". Aniz by se tyhle spory tykali me (nastesti), nebyl bych si Bandi uplne jisty. Je to asi veci vkusu kazdeho clena, ale mam spis pocit ze pod kotel topili vic ti druzi. Samozreme namitnes - to byla reakce na ne. Ti co do tech clenu v "nemilosti" nastoupili (pocitam te mezi ne) sice mohou argumentovat ze jim slo a jde o etiku a spravneho ducha fora. Ja bych mohl treba i souhlasit, ale tuhle nekoncici hadku nerozpoutali majitele zakazanych hodinek. Pro presnost... Tahle vec se mela vecne prodiskutovat a vyresit hned jasne danejma pravidlama (Chronomag) a dusledne trestanejma prohreskama (Modi). Dneska nejaky posun tady v te veci vidim. A Kamil zacal razne. Hlavne to chce jasna a srozumitelna pravidla a bany za porusovani. Jsem holt zvyklej na kazen a poradek, totez mam rad u ostatnich. Obcas opravdu lituju co jsem si to zase otevrel za vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Zpět k tématu vlákna, dnes mě to v práci už tak nasralo, že jsem dal okamžitou výpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Počkej, jak okamžitou? To už tam zítra nejdeš? Co ti provedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 (upraveno) BFG: tohle obdivuju. Dal jsi to z voleje? Slušný. Salamio: dát může okamžitě ale ještě do konce října chodit bude pokud ho zaměstnavatel podusí. Leda že by dělal na živnosťák edit: překlepy Upraveno 16. srpna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Cody: mě zdaleka nevadí ty hodinky tak jako ty argumenty pokud nejsou fér. Já sám pravděpodobně skončím o třídu až dvě níž než jsem teď. A taky klidně přiznám proč mám blbej a levnej například foťák a nehledám argumenty proč jsou ty drahý špatný nebo předražený...Ale dost už tohoto tématu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 dát může okamžitě ale ještě do konce října chodit bude pokud ho zaměstnavatel podusí. Leda že až dělal na živnosťák Však právě proto se ptám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Nebudu ventilovat důvod, jen mě ráno nasrala jedna věc, že se mi doteď ještě klepou ruce.Mám rád, když se semnou jedná na rovinu, to snesu hodně. Ale když předemnou blízký člověk tají něco dva měsíce, v domění, že by mě mohl naštvat, tak to je už příliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Však právě proto se ptám . Nehrozí mi z toho nic, par. 56, odst.1, písmeno b Zákoníku práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Nebudu ventilovat důvod, jen mě ráno nasrala jedna věc, že se mi doteď ještě klepou ruce. Mám rád, když se semnou jedná na rovinu, to snesu hodně. Ale když předemnou blízký člověk tají něco dva měsíce, v domění, že by mě mohl naštvat, tak to je už příliš. Tys asi nebyl ženatej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Nebudu ventilovat důvod, jen mě ráno nasrala jedna věc, že se mi doteď ještě klepou ruce. Mám rád, když se semnou jedná na rovinu, to snesu hodně. Ale když předemnou blízký člověk tají něco dva měsíce, v domění, že by mě mohl naštvat, tak to je už příliš. To znám. Taky je tvoje manželka těhotná s někým jiným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Nehrozí mi z toho nic, par. 56, odst.1, písmeno b Zákoníku práce. Tak to je blbé. Už dlouho? Máš nějakou naději, že to z nich někdy vymlátíš? Kdybys potřeboval, můžu k vám do firmy přijít majitelům zazpívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 To znám. Taky je tvoje manželka těhotná s někým jiným? uff... tak to je sleha. to by som asi takto pokojne nepisal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Tys asi nebyl ženatej? Ještě né. To znám. Taky je tvoje manželka těhotná s někým jiným? Tyvle, tak to držím pěsti, ať se s tím popereš! To mé trápení je sice trochz lehčí, ale po dou lahvích Chardonnay mi to začíná být jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Pixelator, Jakubisko: jak jste na tom dneska s kondiciogramem a chápavostí? Jakubisko: to je to fakt tak blbý, že tě to přinutilo požít alkohol již před šestou hodinou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky