tombed Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 A mně ta fotka na idnes byla povědomá... http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A130331_092348_domaci_jw&foto=JW4a36ce_20131F42D56DBC7B861D024C19D919203A1E.jpgjj, dobré oko, poslal jsem fotku na idnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 tyjo, když tady člověk vidí ty zasněžený fotky...to je opravdu pěknej hnus. U nás na západě republiky sice kosa ale aspoň už bez těch bílech sraček....Já už chci JAROOOO!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 no u vás možná, tady o 30 km dál to začlo zas padat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 tady zatím nic...venku klid...ani větřík...tak snad to sem nedojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 nedojde už to vás přešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 V Praze to začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Jojo, taky mám pocit, že budou bílé velikonoce a v Praze. Tož to ono vám to do tej Plzně taky doskotačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 když to bude jen do Plzně, tak OK...jsem ještě malej kousek za ...tímto žádám pražáky, ať si to tam nechaj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Karlovarsko cely den v pohode bez snehu, ted jsem v Becove a zacina valit taky. A to mne rano ceka cesta do Ostravy. . . . .asi bude sranda. Vlakno odpovida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Karlovarsko cely den v pohode bez snehu, ted jsem v Becove a zacina valit taky. A to mne rano ceka cesta do Ostravy. . . . .asi bude sranda. Vlakno odpovida.Tak to si asi užiješ,tu vali a vali ...to bílé svinstvo,padá mi za límec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) a padá a padá ... takhle to mám před domem :-( dnes ráno to bylo takhle: Upraveno 31. března 2013 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 jj, dobré oko, poslal jsem fotku na idnes Ty vole, Tome, novinářské eso, chce to Pulitzera...Stejně dobrý jako Bob Woodward a Carl Bernstein dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 a ešče za to dostanu jako honorář pjetibábu Secte, sem na sibiř se nevracej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Tohle : Fotil jsme to v 10: 29:13. Něco je špatně, nějak se mi nepřehodil čas a to jsou po výměně baterie u hodináře před cca 1/2 rokem.Jsou stále na stejném místě. NEVÍM CO SE DĚJE A JSEM Z TOHO LEHCE NERVOZNÍ. Že by ve Frankfurtu zvolili takto brutální APRÍL ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Tohle : Fotil jsme to v 10: 29:13. Něco je špatně, nějak se mi nepřehodil čas a to jsou po výměně baterie u hodináře před cca 1/2 rokem.Jsou stále na stejném místě. NEVÍM CO SE DĚJE A JSEM Z TOHO LEHCE NERVOZNÍ. Že by ve Frankfurtu zvolili takto brutální APRÍL ????V klídku, jen musí jít někam, kde chytnou signál Já aktuálně doma žádné rádiovky nemám a tak jsem poctivě (skoro) všechny baterkáče šteloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Zkus si spustit aktualizaci rucne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Malý se udělalo špatně a začala blejt. Kromě podlahy v kuchyni a podlahy na záchodě nablila i do notebooku, kterej tímto odešel do křemíkovýho nebe. Ale je jí už líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Včerejšek - nejdřív mi ráno, praskl půllitr s horkým čajem a opařil mi stehno, potom jsem ometal auto a zjistil jsem, že jsem v sobotu nechal asi na 5cm pootevřený přední okýnka, takže jsem měl solidně zasněžený interiér. A aby toho nebylo málo, večer se mi podařilo utopit v záchodě Samsung SII. Nasrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Secte, sem na sibiř se nevracej...Už jsem tu. Cesta patří spíš do Co mně dnes potěšilo, větší pohoda než v létě, prázdná dálnice, žádné zácpy a úplně čistá a suchá cesta až do Bohumína. Akorát parkování jsem si pak musel odházet........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 že sem se asik maličkoopil a zejtra du makaat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky