Eman2208 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Odpoved je v moudrych filmech. Vesna: "Ale určitě je tadle země pěkně zkurwená."Jakub: "Tak to každopádně. Ostatně jako jakákoliv jiná země."Jenže to je tím, že tady lidi málo hulej....
petr10 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Odpoved je v moudrych filmech. Vesna: "Ale určitě je tadle země pěkně zkurwená."Jakub: "Tak to každopádně. Ostatně jako jakákoliv jiná země." Aha, tak to si budu pamatovat
African Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Švýcaři byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž z Východu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se Jezdím tam na přeskáčku dvacet let a ty změny celkem dost pozoruji "
PNS Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Podobnou zkušenost mám s francouzema, s jejich silným nacionalismem.
marosh Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Mě zase serou Papuánci, s tím jejich ságem a tak.
African Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Už jsem se párkrát zařekl, že Francii nikdy, no a vidíš, za měsíc tam zase musím, jeden z mála států, kde tě morgoši dokážou okrást i ve čtyřech tisících Podobnou zkušenost mám s francouzema, s jejich silným nacionalismem.
NERO.8 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Jenže to je tím, že tady lidi málo hulej.... Na tom něco bude ....
PNS Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Už jsem se párkrát zařekl, že Francii nikdy, no a vidíš, za měsíc tam zase musím, jeden z mála států, kde tě morgoši dokážou okrást i ve čtyřech tisících Taky jsem se zařek, a taky už mám cukání a zkouším po letech dát dohromady výpravu, prozměnu ale Verdon, Orgon, Calanques...
Hasňa Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 (upraveno) Verdon je famozni a pro Chronomag je zajimavy tim, ze v nejhlubsim miste lezi na dne reky potapecske hodinky Timex Indiglo, ktere se mi svezly z ruky pri plavani motylka, bo pasek byl na suchac. Hledal jsem, satral jsem po dne, ale nenasel. Upraveno 12. června 2013 uživatelem Hasňa
Rodkopf Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Verdon je famozni a pro Chronomag je zajimavy tim, ze v nejhlubsim miste lezi na dne reky potapecske hodinky Timex Indiglo, ktere se mi svezly z ruky pri plavani motylka, bo pasek byl na suchac. Hledal jsem, satral jsem po dne, ale nenasel. to je chronohistorka jak má být!
PNS Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 to je chronohistorka jak má být! A dokonce sem patří, neb to nas.. nepotěší. Každopádně dík za tip
Hasňa Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 to je chronohistorka jak má být! A dokonce sem patří, neb to nas.. nepotěší. Každopádně dík za tip No jo, to mas recht, to mi ani nedoslo. To byly me posledni hodinky, ktere se ztratily v behu casu. Pred tim Prim, bile digitalky W.U.L., dvoje kovove sedmimelodiovky a potapecske quartz Casio. Po Timexech uz prisly Jacques Etoile a ty uz mam schovane.
PNS Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 No jo, to mas recht, to mi ani nedoslo. To byly me posledni hodinky, ktere se ztratily v behu casu. Pred tim Prim, bile digitalky W.U.L., dvoje kovove sedmimelodiovky a potapecske quartz Casio. Po Timexech uz prisly Jacques Etoile a ty uz mam schovane.Hergot to je slušná řádka
Hasňa Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 (upraveno) Mlady, blby, znas to. Primky jsem si nechal vyprat v kapse kalhot, to je tak 86, W.U.L. jsem zlomil ztezejku a pak rozebral na prvocinitele a uz neslozil, to je tak 88, jedny Montany zustaly zapomenute na hotelu v Nizkych Tatrach, taky kolem 88, druhe, nefunkcni, v Canterbury v kosi, ca. 93, nefunkcni Casio v popelnici v Tesine, ca.95, a Timexy ve Verdonu, ca. 01. Dnes bych je rad vsechny mel, ale jsou pryc a sehnat nejdou, zkousel jsem to. C'est la vie. Upraveno 12. června 2013 uživatelem Hasňa
IntoPicture Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Švýcaři byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž z Východu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se Jezdím tam na přeskáčku dvacet let a ty změny celkem dost pozoruji " Pravda, není to, co bývalo, taky ve službách je Švýcarů čím dál míň a upřímně nevím, proč držkovali na bývalý východní blok, když se jim do měst stěhuje západ Asie . K tomu, jací jsou, jednu banální příhodu z před pár týdnů... Přijedu pozdě večer na kompletně prázdné parkoviště (pro asi 100 aut) v Grindelwaldu dát si čaj při západu slunce, zastavím a když vypnu motor, uvědomím si, že stojím nakřivo. Jsem už navečer línej, ale říkám kámošovi - o co, že budou mít v hospodě řeči... Tak se smějeme, popojdeme k hospodě a vyjde servírka, hezky nás přivítá a říká, že parkuju nakřivo a jestli bych si to mohl srovnat - v ten moment se královsky bavím . Tak se slušně ptám, jestli je to pro ní problém, když jsem na parkovišti sám? A ona se opravdu dlouze zamyslí a vážně řekne: "no, problém, to snad ani ne, ale rovně je to přece lepší, nebo?" Tak přitakávám, že to bez diskuze lepší je, řehtám se, jdu a popojedu a ona je moc spokojená, taky ví, jak to je a fajn si popovídáme a čaj je dobrý a běh světa zůstává nenarušen . Takže jednou takováhle rebélie a ano, jinak s nimi hraju jejich hru (jako ostatně kdekoliv jinde) a všechno je v pohodě. Nicméně dneska přejet ze Švajcu do Rakous je pro mě vždycky velmi velmi osvěžující a to to asi vystihuje nejlíp... Stejně je to dneska pohoda... Vzpomínám, jak jsme v ranně teenagerovských letech jeli s manšaftem přes Švajc do Francie, na hranicích nám pustili celníci psa do autobusu a ten našel jednomu volovi pytlíček s trávou ve fusekli. To byly manévry , čtyři hodiny na celnici, kompletní prohlídky, myslel jsem, že nás tam postřílí. Dneska mi už ani občanku nekontrolují, jen zamávají. Do diskuze o Francii se takticky nezapojím ani komentářem
flivver Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Švýcaři byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž z Východu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se Jezdím tam na přeskáčku dvacet let a ty změny celkem dost pozoruji " Mě zase serou Papuánci, s tím jejich ságem a tak. Papuáncii byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž ze Západu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se ...
vanderB. Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Mě zase serou Papuánci, s tím jejich ságem a tak. přesně, člověk na ně platí voe z daní...dyby se aspoň oblíkli a žrali radši bůček než sebe navzájem...zlatý komunisti Verdon je famozni a pro Chronomag je zajimavy tim, ze v nejhlubsim miste lezi na dne reky potapecske hodinky Timex Indiglo, ktere se mi svezly z ruky pri plavani motylka, bo pasek byl na suchac. Hledal jsem, satral jsem po dne, ale nenasel. to by mohla být nová dispiclína tady, chronocaching ?
Horhe Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 nevím co to bylo za nápad (manželčin) koupit ani né tříletýmu děcku xylofon
quest987 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 nevím co to bylo za nápad (manželčin) koupit ani né tříletýmu děcku xylofon uzijes si spoustu zabavy
Doporučené příspěvky