Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Odpoved je v moudrych filmech.

Vesna: "Ale určitě je tadle země pěkně zkurwená."

Jakub: "Tak to každopádně. Ostatně jako jakákoliv jiná země."

Jenže to je tím, že tady lidi málo hulej.... :clap:

Odesláno

Odpoved je v moudrych filmech.

Vesna: "Ale určitě je tadle země pěkně zkurwená."

Jakub: "Tak to každopádně. Ostatně jako jakákoliv jiná země."

Aha, tak to si budu pamatovat  :D

Odesláno

Švýcaři byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž z Východu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se  :smile_anim: Jezdím tam na přeskáčku dvacet let a ty změny celkem dost pozoruji "

Odesláno

Už jsem se párkrát zařekl, že Francii nikdy, no a vidíš, za měsíc tam zase musím, jeden z mála států, kde tě morgoši dokážou okrást i ve čtyřech tisících :lol2:   

Podobnou zkušenost mám s francouzema, s jejich silným nacionalismem.

Odesláno

Už jsem se párkrát zařekl, že Francii nikdy, no a vidíš, za měsíc tam zase musím, jeden z mála států, kde tě morgoši dokážou okrást i ve čtyřech tisících :lol2:   

Taky jsem se zařek, a taky už mám cukání a zkouším po letech dát dohromady výpravu, prozměnu ale Verdon, Orgon, Calanques...

Odesláno (upraveno)

Verdon je famozni a pro Chronomag je zajimavy tim, ze v nejhlubsim miste lezi na dne reky potapecske hodinky Timex Indiglo, ktere se mi svezly z ruky pri plavani motylka, bo pasek byl na suchac. Hledal jsem, satral jsem po dne, ale nenasel.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Verdon je famozni a pro Chronomag je zajimavy tim, ze v nejhlubsim miste lezi na dne reky potapecske hodinky Timex Indiglo, ktere se mi svezly z ruky pri plavani motylka, bo pasek byl na suchac. Hledal jsem, satral jsem po dne, ale nenasel.

:D to je chronohistorka jak má být! 

Odesláno

:D to je chronohistorka jak má být! 

A dokonce sem patří, neb to nas.. nepotěší. Každopádně dík za tip :D

No jo, to mas recht, to mi ani nedoslo. To byly me posledni hodinky, ktere se ztratily v behu casu. Pred tim Prim, bile digitalky W.U.L., dvoje kovove sedmimelodiovky a potapecske quartz Casio. Po Timexech uz prisly Jacques Etoile a ty uz mam schovane.

Odesláno

No jo, to mas recht, to mi ani nedoslo. To byly me posledni hodinky, ktere se ztratily v behu casu. Pred tim Prim, bile digitalky W.U.L., dvoje kovove sedmimelodiovky a potapecske quartz Casio. Po Timexech uz prisly Jacques Etoile a ty uz mam schovane.

Hergot to je slušná řádka B)

Odesláno (upraveno)

Mlady, blby, znas to. Primky jsem si nechal vyprat v kapse kalhot, to je tak 86, W.U.L. jsem zlomil ztezejku a pak rozebral na prvocinitele a uz neslozil, to je tak 88, jedny Montany zustaly zapomenute na hotelu v Nizkych Tatrach, taky kolem 88, druhe, nefunkcni, v Canterbury v kosi, ca. 93, nefunkcni Casio v popelnici v Tesine, ca.95, a Timexy ve Verdonu, ca. 01. Dnes bych je rad vsechny mel, ale jsou pryc a sehnat nejdou, zkousel jsem to. C'est la vie.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Švýcaři byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž z Východu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se  :smile_anim: Jezdím tam na přeskáčku dvacet let a ty změny celkem dost pozoruji "

Pravda, není to, co bývalo, taky ve službách je Švýcarů čím dál míň a upřímně nevím, proč držkovali na bývalý východní blok, když se jim do měst stěhuje západ Asie :) . K tomu, jací jsou, jednu banální příhodu z před pár týdnů... Přijedu pozdě večer na kompletně prázdné parkoviště (pro asi 100 aut) v Grindelwaldu dát si čaj při západu slunce, zastavím a když vypnu motor, uvědomím si, že stojím nakřivo. Jsem už navečer línej, ale říkám kámošovi - o co, že budou mít v hospodě řeči... Tak se smějeme, popojdeme k hospodě a vyjde servírka, hezky nás přivítá a říká, že parkuju nakřivo a jestli bych si to mohl srovnat - v ten moment se královsky bavím :D . Tak se slušně ptám, jestli je to pro ní problém, když jsem na parkovišti sám? A ona se opravdu dlouze zamyslí a vážně řekne: "no, problém, to snad ani ne, ale rovně je to přece lepší, nebo?" Tak přitakávám, že to bez diskuze lepší je, řehtám se, jdu a popojedu a ona je moc spokojená, taky ví, jak to je a fajn si popovídáme a čaj je dobrý a běh světa zůstává nenarušen :) . Takže jednou takováhle rebélie a ano, jinak s nimi hraju jejich hru (jako ostatně kdekoliv jinde) a všechno je v pohodě. Nicméně dneska přejet ze Švajcu do Rakous je pro mě vždycky velmi velmi osvěžující a to to asi vystihuje nejlíp...

Stejně je to dneska pohoda... Vzpomínám, jak jsme v ranně teenagerovských letech jeli s manšaftem přes Švajc do Francie, na hranicích nám pustili celníci psa do autobusu a ten našel jednomu volovi pytlíček s trávou ve fusekli. To byly manévry :D , čtyři hodiny na celnici, kompletní prohlídky, myslel jsem, že nás tam postřílí. Dneska mi už ani občanku nekontrolují, jen zamávají.

Do diskuze o Francii se takticky nezapojím ani komentářem :D 

Odesláno

Mě zase serou Papuánci, s tím jejich ságem a tak.

Papuáncii byli těžce v pohodě, než tam začla jezdit pakáž ze Západu (včetně nás) a začla tam dělat bordel, jo dneska už stojí za hov.., jako my všichni v EU, nezdraví, neporadí, nepomůžou, pomlouvají se ...

Odesláno

Mě zase serou Papuánci, s tím jejich ságem a tak.

přesně, člověk na ně platí voe z daní...dyby se aspoň oblíkli a žrali radši bůček než sebe navzájem...zlatý komunisti

to by mohla být nová dispiclína tady, chronocaching  :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...