siwi Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Ahá, to jsou mi věci, tak že je to náramek s hodinkama? ... Je samozřejmě nesmysl chytat se tu vzájemně za slovo. Nicméně když už jsme u toho, připomínka s tahem není nesmyslná. Pojem tah je tu zaužíván nesprávně. Ve skutečnosti jde opravdu o kovový náramek, neboť jeho články nejsou vzájemně spojeny pružně pomocí pružinek. Tah je tedy druh náramku bez spony. Díky pružnému spojení jeho článků se dá po celém svém obvodu roztáhnou a převléct přes ruku. Tahy byly hodně rozšířeny ještě v 80. letech, kdy se na nich hojně nosily Primky. Ale to je obecně známá věc...
DaveG17 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Tahy byly hodně rozšířeny ještě v 80. letech, kdy se na nich hojně nosily Primky. Ale to je obecně známá věc... Člověče, možná je, ale já to nevěděl. Přitom můj děda nosil jedny Primky na tahu. :-)Jedna věc se ale bohužel u Steinhartu nedá přehlídnout - pouzdro má blbý tvar, nožičky jdou málo dolů. Dejte to na NATO hadr nebo kůži a už budou vyloženě levitovat nad zápěstím a vypadat debilně. Pokud je někdy dám pryč, tak přesně proto... Jinak - jedině to moje NATO a bílé proužky vlevo, abych už ukončil debatu!!!
siwi Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Pětistovky mají nožky taky rovný, ale kupodivu to na pohodlnost při nošení nemá vliv. Problém by mohl nastat, jak už tu bylo řečeno, u řemenů nebo NATO strapů, ale nic z toho naštěstí neplánuju
kuncák7 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Za sebe jako odpurce nato hadru ti reknu- nee, ihned zpet na tah :-)), dulezite je, co se libi tobe. A ( ano, je to spatny vyraz, ale je tu zakorenen, ja ho pouzivam rad a pokud to nekomu vadi, at opravuje, to mi nevadi ). Takze zpet na TAH.
Návštěvník Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Teď jsem se díval na submarinery na chrono24 a všimli jste si, že vypadají skoro úplně stejně ? Docela by mě zajímalo jestli to ve steinhartu vědí ? Mi by to skoro možná i vadilo Jinak mi se nejvíce líbili na žralokovi, případně na tomto: https://www.strapshop.cz/rios-synteticke-remeny/rios-bass Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 zase při práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Nechci s tim otravovat, ale myslim že to vypadá dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michael Psy Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Ano vypadá Právě s jinou volbou řemenu, tahu apod se dá celkem opticky "maskovat" ta přerostlá délka nožiček a jejich rovnost Steinhart titanium 500 jsem většinu času nosil na čemkoliv jiném, než na titanovém tahu, líbila se mi ta variabilita . Upraveno 10. září 2017 uživatelem Michael Psy
kuncák7 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Asi bych je nechal na tahu, na tom jim to slusi nejvic.
DaveG17 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Abychom nějak ukončili debatu "nato vs. tah/náramek" - pokud s tím člověk neleze do vody, tak ani jedno - kůže je vítěz :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Mě to připadá docela dobrý, myslim ta kůže
Michael Psy Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 to DaveG17 kůže vypadá dobře Je příjemné osvěžení vidět hodinky i jinak než s kovovým náramkem. Důležité je co se líbí každému jednotlivému vlastníkovi, někomu se líbí to a někomu ono - neexistuje axiom krásy , je to subjektivní
DaveG17 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Svatá pravda, dle vkusu každého soudruha :-D Ale je fakt, že "do hněda" je dávám ve chvíli, kdy mám stejné barvy boty a pásek. Pokud bychom se dívali na samotné hodinky, tak asi hodně příjemná kombinace bude černá kůže s bílým prošitím. Něco takového:
tomina666 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Děláš si legraci nebo provokuješ?......
Šnuptychl Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ahoj vsem, nechapu proc pravidla k inzerci jsou tak divne nastavena, ale budis Abych nebyl ot, tak oceany mam pul roku a maximalni spokojenost, jen trosku sleduju, ze bych uvital lehci hodinky, bo kdyz je stridam s casiama atp, tak je ta vaha celkem znat. Proto me napadla uzasna myslenka, poridit na vanoce Titanove 500 Drobny problem je v tom, ze pak tyhle oceany budu mit navic, takze kdyby mel nekdo zajem o oceany black one, kupovane letos v kvetnu, at se ozve. Jsou s keramickou lunetou. Nosene na stridacku s jinyma, takze jsou opravdu v super stavu. Komplet baleni.Rozumna cena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 subjektivně ta černá kůže k tomu jde líp než hnědá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se