nickolas Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 tmx byl v postavení kupujícího. Jasná a rychlá komunikace, rychlá platba...co víc dodat. Poptal, zaplatil, žádné řeči kolem. Doporučuji.
Thymallus Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Koupil jsem od uživatele tmx hodinky damasko DA36. Hodinky jsou v perfektním stavu, odpovídají popisu i fotkám. Uživatel tmx zodpověděl všechny mé otázky, hodinky poslal hned obratem po zaplacení.Skvělá komumikace, domluva a rychlost. Doporučuji.
sch7 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Tmx byl jako prodávají. Expresní domluva a super setkání i když z mé strany to mohlo byt jen na chvilku. Jinak zboží lepší než dle popisu. Takže můžu jen doporučit. Děkuju.
Lou Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 od TMX jsem koupil Christopher Ward C9. Mohu jen doporučit. Skvělá komunikace, rychlé odeslání, vše přesně dle popisu. Děkuji za obchod a doporučuji všem!
ponorka9 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Koupil jsem od něj hodinky, co napsal platilo, hodinky odpovídaly popisu, bezproblémové odeslání a hlavně slušně zabaleno! Prostě férovej člen. Díky za obchod, za mě se není čeho bát:)
Jero Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Zakoupen kukr, vše OK, doporučuji. Jero
Lou Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Od TMX jsem koupil dlaší kus a opět spokojenost, naprostá. Mohu doporučit, V 1. 5. 2018 v 17:15, Lou napsal: od TMX jsem koupil Christopher Ward C9. Mohu jen doporučit. Skvělá komunikace, rychlé odeslání, vše přesně dle popisu. Děkuji za obchod a doporučuji všem!
VojtaB Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Rychlá domluva, vše platilo a super osobní předání. Doporučuju a třeba zase někdy
marecenator Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Perfektni komunikace, muzu jenom doporucit.
prischera Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2020 Super domluva a příjemný pokec k tomu. Díky moc!
atim Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Odesláno 6. února 2020 Velmi příjemná a vstřícná komunikace, po dohodě bleskově doručeno, vřele doporučuji!Ještě jednou díky!
scode Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Od TMX jsem koupil hodinky Mido. Rychlá a příjemná komunikace, doručení proběhlo podle domluvy, takže určitě doporučuji. Díky!
Jettero Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Nenašel jsem vlákno a tak zakládám. Obchod na jedničku. Zboží dokonce předem zaslal ať mohu odzkoušet, kdyby mi náhodou nevyhovovalo. Za mě super. Díky
DavidLC Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 Super obchod, komunikace, domluva, ochota. Tomovi děkuji a mohu jen doporučit
Luke-76 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Odesláno 16. února 2021 Koupené hodinky jsou v perfektním stavu, odpovídají popisu i fotkám. Uživatel tmx zodpověděl všechny mé otázky, poradil mi, hodinky poslal hned obratem po zaplacení. Skvělá komumikace, domluva a rychlost. Doporučuji.
Fordik Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Tomáše mohu jedině doporučit. Vše dle dohody a ještě jsme pokecali, přesto že on měl na plotně jídlo a já pospíchal na nákup
Coach Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Mohu Toma doporucit. Rychla komunikace i odeslani obalu, nemam co vytknout. Dekuji za obchod .
LukashX Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2023 Díky Tomovi za prima obchod. Rychle vyřízeno, co bylo domluveno. Jsem spokojený kupující. Bez obav doporučuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se