Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tmx byl v postavení kupujícího. Jasná a rychlá komunikace, rychlá platba...co víc dodat. Poptal, zaplatil, žádné řeči kolem. Doporučuji.

• Po roku...
Odesláno

Koupil jsem od uživatele tmx hodinky damasko DA36. Hodinky jsou v perfektním stavu, odpovídají popisu i fotkám. Uživatel tmx zodpověděl všechny mé otázky, hodinky poslal hned obratem po zaplacení.

Skvělá komumikace, domluva a rychlost. Doporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Tmx byl jako prodávají. Expresní domluva a super setkání i když z mé strany to mohlo byt jen na chvilku.

Jinak zboží lepší než dle popisu. Takže můžu jen doporučit. Děkuju.

Odesláno

od TMX jsem koupil Christopher Ward C9. Mohu jen doporučit. Skvělá komunikace, rychlé odeslání, vše přesně dle popisu.

Děkuji za obchod a doporučuji všem!

• po měsících...
Odesláno

Koupil jsem od něj hodinky, co napsal platilo, hodinky odpovídaly popisu, bezproblémové odeslání a hlavně slušně zabaleno! Prostě férovej člen.

Díky za obchod, za mě se není čeho bát:)

• po měsících...
Odesláno

Od TMX jsem koupil dlaší kus a opět spokojenost, naprostá. Mohu doporučit,

V 1. 5. 2018 v 17:15, Lou napsal:

od TMX jsem koupil Christopher Ward C9. Mohu jen doporučit. Skvělá komunikace, rychlé odeslání, vše přesně dle popisu.

Děkuji za obchod a doporučuji všem!

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nenašel jsem vlákno a tak zakládám.

Obchod na jedničku. Zboží dokonce předem zaslal ať mohu odzkoušet, kdyby mi náhodou nevyhovovalo.

Za mě super. Díky

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Koupené hodinky jsou v perfektním stavu, odpovídají popisu i fotkám. Uživatel tmx zodpověděl všechny mé otázky, poradil mi, hodinky poslal hned obratem po zaplacení.

Skvělá komumikace, domluva a rychlost. Doporučuji.

• po měsíci...
Odesláno

Tomáše mohu jedině doporučit. Vše dle dohody a ještě jsme pokecali, přesto že on měl na plotně jídlo a já pospíchal na nákup 😉

• Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...