Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dobry den prajem vospolok. Mam taku dilemu. Moja priatelka chce mi kupit hodinky na narodeniny ale mamam tayk hacik. Nakoniec som z nej dostal ake che mi kupit lebo sice je ona laik tak ako ja. Ale predsa od Vas odbornikov,ked si to precita tak aspon uvidi,ze nie vsetko pekne je aj take kvalitne si myslim aspon ja.Prikladam obrazok a aj popis. prosim vas napiste mi nieco co viete o tej znacke. Ci sa vobec oplati ich aj kuúpit. dakujem

Brand Name: Stuhrling

Model number: 4AT.331510

Dial window material type: synthetic-sapphire

Clasp: Buckle

Case material: stainless-steel

Case diameter: 44 millimeters

Case Thickness: 16 millimeters

Band material: Genuine French Leather

Band length: mens-standard

Band width: 22 millimeters

Dial color: Silver-tone dial

Bezel material: stainless-steel

Bezel Function: stationary

Movement: automatic-self-wind je tam neaky caliber 90089 nemam ani potuchy co to je. :helpsmilie:

Water resistant depth: 165 Feet

Warranty Type: Manufacturer

post-3387-1218817825.jpg

post-3387-1218817840.jpg

Odesláno

Pokud to stoji vic nez 1000,- ruce pryc, je to cina a jeste k tomu hrozna.

Pokud napises svuj financni limit a take jak by asi mely hodinky vypadat, sposta lidi Ti tady nabidne nekolik tipu.

Odesláno
  MIRO9450 napsal:
pozrite na tu stranku u vas v cz te iste predavaju za neuveritelne ceny. ked tvrdite ze su to ciny. tak sa porite za kolko tu predavaju tie STUhrling kliknite si na ten odkaz http://www.pinkstore.cz/katalog.php?typ=76...;kategorie=7093 a co teraz poviete blbost neee??

Blbost jsou ty ceny. Je to typická čína, ani ne střední čínská kategorie, naprostý low-end.

Odesláno (upraveno)
  MIRO9450 napsal:
pozrite na tu stranku u vas v cz te iste predavaju za neuveritelne ceny. ked tvrdite ze su to ciny. tak sa porite za kolko tu predavaju tie STUhrling kliknite si na ten odkaz http://www.pinkstore.cz/katalog.php?typ=76...;kategorie=7093 a co teraz poviete blbost neee??

Máš pravdu, povieme blbost :D

Třeba Zodiac prodávají v ČR (Klenoty Aurum) několikanásobně dráže, než je člověk sežene na ebay a u výrobce.

Značky Armani, Diesel, Burberry a podobně jsou na tom stejně, co se týče cen.

A víš co? Já ti ty ceny řeknu přesně ;)

Cena v ČR: 8.750 Kč

Cena výrobce: 3.600 Kč (225 USD)

Cena na ebay: 2.330 Kč (95 EUR)

btw - A upřímně musím říct, že bych si ty Zodiac koupil mnohem raději, než tebou zmiňovaný Stuhrling ;)

post-1118-1218970594.jpg

post-1118-1218970616.jpg

post-1118-1218970636.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Máš pravdu, povieme blbost :D

Třeba Zodiac prodávají v ČR (Klenoty Aurum) několikanásobně dráže, než je člověk sežene na ebay a u výrobce.

Značky Armani, Diesel, Burberry a podobně jsou na tom stejně, co se týče cen.

A víš co? Já ti ty ceny řeknu přesně ;)

Cena v ČR: 8.750 Kč

Cena výrobce: 3.600 Kč (225 USD)

Cena na ebay: 2.330 Kč (95 EUR)

btw - A upřímně musím říct, že bych si ty Zodiac koupil mnohem raději, než tebou zmiňovaný Stuhrling ;)

Tuším, že mají v Aurum na Zodiacy 50% slevu.

Odesláno
  Snow napsal:
to NIGHTinGALE : tak, tak pravdu díš, Zodiac to je firma.

Krásný chronografy, Snowe, klasika. Red dot vypadají skvěle.

Heboši, vím o té slevě, ale i s ní je to pořád víc, než cena v zahraničí.

Holt si Klenoty Aurum docela dlouho mastily kapsu a i přes tu slevu 50% rozhodně neprodělávají ;)

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Ja som na Stuhrling Original natrafil na Amazone a do oka mi padli tieto:

51myd0KKMiL._SS400_.jpg

Naozaj by som nepovedal,ze to je Made in China, aj stranka tejto udajne svajciarskej firmy s korenmi v roku 1800 vyzera celkom slusne ;)

Kazdopadne referencie a ohlasy konkretne na tento model v ciernej i bielej na Amazone su velmi pozitivne.

Upraveno uživatelem hanni
Odesláno
  hanni napsal:
Naozaj by som nepovedal,ze to je Made in China, aj stranka tejto udajne svajciarskej firmy s korenmi v roku 1800 vyzera celkom slusne ;)

Naozaj bys nepovedal, ale ono to je tak... radil bych poohlednout se jinde.

• Po roku...
Odesláno
  V 24. 1. 2010 v 11:42, 'Marekh' napsal:

Ahoj, ja som niekedy v minulosti tiez kupil cez net Stuhrling original... Mozem povedat ze nic moc... posobili lacno. Ale ak sa ti pacia, tak si ich kup.

Já bych s těmito značkami neměl problém, pokud by o sobě nepsly pohádky a nedělaly ze sebe švýcary. Nechápu proč se stydí za svůj čínský původ. Taky by nemusely kopírovat design od jiných. Ale to bych od nich chtěl asi trochu moc.

Odesláno
  V 18. 1. 2010 v 14:05, 'hanni' napsal:

Naozaj by som nepovedal,ze to je Made in China, aj stranka tejto udajne svajciarskej firmy s korenmi v roku 1800 vyzera celkom slusne

To je normální postup, že hodinky vyrobené v Číně jsou prezentovány jako výrobek švýcarské nebo německé firmy, nejlépe založené 18**. Weby často působí velmi solidně, takže soudit podle toho, že mají celkem pěkně udělané stránky, že jsou to taky dobré hodinky, je dost odvážné. Viděl jsem stránky jedné pseudo švýcarské (ve skutečnosti čínské) značky a ty měly v záhlaví webu pohled na pražský hrad...chybka se vloudí. Dost často se taky převlékají za německé firmy - třeba Aeromatic.

Jako nic proti čínským hodinkám, když je někdo chce, ale taky za čínskou cenu.

Odesláno

Poslední dobou se tyhle rádobyznačky začínaj objevovat normálně v kamenných obchodech. Dokonce v jednom místním obchůdku maj třeba Ingersoll vedle Tissotů a Certin, všechny modely tak kolem 10 tis.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...