Gres Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Tak ja zase prihodim, protoze chvalit se musi, po mesici jsem si vyzvedl hodinky po celkovem servisu a lesteni jak pouzdra tak i tahu. No co vam budu povidat, hodinky odladeny na nulu a vzhledove jak novy z obchodu. Fotky davat nebudu protoze po Piplikovych bych svym “umem” uskodil jak hodinkam tak praci na nich odvedene. Perfektni prace, kratkej prijemnej pokec. Clovek skoro lituje ze toho nema na opravu vic… Jeste jednou diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 také donesu svoje dříví do lesa, moc děkuji Rudovi i celému týmu za perfektní péči pro novější i vintážní hodinky, které jsem ji svěřil na servis, a určitě to nebylo naposledy výborná komunikace, mraky fotek strojku i všech nalezených neduhů, dokonalé seřízení, vyzvednutí, dovezení, mohu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Děkujeme, děkujeme, děkujeme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Ahoj. Chceme s tatem zajet do Jihlavy podivat se na hodinky. Mate normalne otevreno? Dekuji, Filip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Dobrý den, ano, máme od 8:00 do 18:00 Po - Pá, V So 9:00 - 12:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Ahoj, zvladli byste zakladni servis Breitling B-2? Kdyz jsem je kupoval, byl jsem upozornen, ze je tam slozitejsi prace s tou logaritmickou lunetou a olejem. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Chtěl bych moc pochválit parádní přístup Rudy. V sobotu jsem si jel pro Tagy, které nabízel v prodejním vlákně. Nejen že mi vše kolem hodinek vysvětlil, tak jejich servis byl dokonalý. Hodinky i po těch letech vypadají luxusně a pokud bych někdy řešil servis, tak upřímně píši že jinam nepojedu. Taj ještě jednou díky moc Zbyněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 29 minutami, 911 napsal: Ahoj, zvladli byste zakladni servis Breitling B-2? Kdyz jsem je kupoval, byl jsem upozornen, ze je tam slozitejsi prace s tou logaritmickou lunetou a olejem. Diky Ahoj, abych mohl odpovědět potřebuji celé modelové číslo hodinek. Děkuji Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 2 hodinami, ONYX servis hodinek napsal: Ahoj, abych mohl odpovědět potřebuji celé modelové číslo hodinek. Děkuji Ruda. jestli se nepletu tak A42362 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Ano, u tohoto modelu není problém jak se základním servisem, tak i s díly. Celkový servis stroje máme podle ceníku za 8000,- Kč. Je to cena bez přetěsnění a bez renovace pouzdra a tahu. Přetěsnění a renovaci provádíme taktéž. Renovace pouzdra a tahu v rámci servisu stroje 2500,- a přetěsnění je spíš na osobní domluvu. Pokud budeš potřebovat, tak se neváhej obrátit buď SZ a nebo můj tel: 606 711 021. Ahoj Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Také musím poděkovat, v pondělí předány moje Archimede na výměnu safírového sklíčka a dneska už je mám na ruce. Cena více než lidová. Díky moc i za to, že jsem mohl chvilku vidět jak pracují opravdoví hodináři. Ještě jednou díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Tímto velmi děkuji hodinářům z Onyxu za lázeňskou kůru poskytnutou vintážním kouskům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Velmi nás těší Vaše spokojenost, kdykoliv budete něco potřebovat, obraťte se na nás znovu. Rádi se postaráme o jakýkoliv problém s hodinkami, pokud to bude v našich silách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Během příštího týdne plánujeme cestu do Brna, pokud by někdo z Brna či okolí potřeboval cokoliv pořešit s hodinkami, tak pište.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Taky si dovolim prilozit pod kotel. Veliky dik Rudovi a hlavne Kamilovi, ktery mel moje hodinky v parade. Vstricnost, komunikace, rychlost... vse na 120%. Diky moc a zase nekdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Obracím se na Vás členy Chronomágu s prosbou o pomoc. Neznáte někdo člena pod uživatelským jménem Olinka ? Potřebuji se s ním spojit a na SZ dlouhodobě nereaguje. Předem děkuji... Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Děkuji Rudovi a jeho profi týmu za malou pomoc s hodinkami, budu se obracet vždy na vás! R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Velké díky Rudovi a celému týmu Onyx. Manželčiny zdevastované kapsáče po dědovi znovu šlapou jak Švýcary, mají opět sklo a krásné modřené ručky, wow, dobrá práce. Manželka bude nadšená, už se těším na předání u láhvinky dobrého vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Opožděně ale přeci děkuji Rudovi a kolegům za servis a všechno kolem! Těším se, že až pojedu přes Jihlavu, tak se stavím i osobně! V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Dnešní opětovná fascinace Onyx se udála díky mé cestě do Jihlavy na přeleštění kousku lunety a vyměnění baterek ve dvou vintážkách. Pánové vše udělali naprosto bezvadně, na počkání a s úsměvem na rtech. Hvězda Onyx stoupá právem! To nám přeju Díky, Onyx! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se