marecenator Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Odesláno 24. března 2023 Rudo a kluci, nebyl to prvni spolecny zarez a urcite ne posledni - je to vzdy balzam na dusi navstivit vas, pokecat, dat dobre kafe. Lemania jsou doma, diky za skvelou praci a pristup a pozdravuj kluky. M
ONYX servis hodinek Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Odesláno 27. března 2023 Ano, tady ty hodinky byly opravdu boží, moc se nám líbily. Tak zase někdy příště.... Děkuji Ruda.
Rendell Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Odesláno 27. března 2023 zdravím mistry, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně 1. generace strojků Yema MBP1000. Je opravdu tak špatný jak se traduje a jestli ano, v čem je problematický? díky
Conrad Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Odesláno 29. března 2023 (upraveno) Tak se moje IWC vrátily z lázní ve stavu snad ještě lepším, než když opustily továrnu, dělají 1 sekundu za den. Když to žena viděla, rozhodla se, že její Breitiling Heritage 38 mm by si také zasloužily péči a tak jsme si opět udělali výlet do Jihlavy. Ruda byl jako vždy neobyčejně příjemný, káva výtečná a otevřel je. Co ho udivilo, že ač jsou staré, nemohu si vzpomenout na datum koupě u Altmana, jen vím , že jsme je měli již v roce 2008 s sebou v Izraeli, tak stav byl neuvěřitelně dobrý. Ložiska měla jen o něco málo méně oleje, nečistot minimálně a jediné co bude potřebovat výměnu, i když nebyla akutní, je natahovací kolo, kde ozubení je trochu načaté, ale jinak zcela OK. Fascinovalo mě, jak hodinky otevírá, trvá mu to tak minutu, ofoukne stlačeným vzduchem a omete, o malý kousíček povolí, ofoukne a omete a to několikrát opakuje, aby se žádná nečistota nedostala dovnitř při otevírání. Obdivuhodný profesionál. Tak jsem je tam nechali v jeho péči a těšíme se na další výlet do Jihlavy, na zpáteční cestě obligátní dršková polévka i s sebou v Melikaně. Oxyx je prostě extratřída Upraveno 29. března 2023 uživatelem Conrad
tarmi Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Odesláno 31. března 2023 Právě se mi vrátily z Onyxu Citizeny po takovém lehčím zákroku - přesazení ruček, kontrola na vibrografu a tlakovka. Samozřejmě, že vše je nyní v naprostém pořádku, to jsem ani nepředpokládal jinak, ale tady chci hlavně vyzdvihnout přístup všech z Onyxu. O všem jsem byl telefonicky informován, od přijetí až po expedici, mluvil jsem celkem, tuším, s třemi lidmi a na všech bylo vidět (slyšet), že svojí prací žijí a jsou maximálně pro zákazníka a znají jeho potřeby (hlavně ať už mám hodinky na ruce). Takže i se svými soc edition Citizeny jsem si po dobu servisu připadal jako lord Díky vám všem do Onyxu!
KFL Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Odesláno 31. března 2023 Taky přidám jedno velké a kladné hodnocení na Onyx. Lázně pro téměř 30leté hodinky po tátovi a renovace prstenu - všechno proběhlo na výbornou a obě věci vypadají lépe než nové. Pokec s Rudou a návštěva dílny při zadání zakázky, dneska velepříjemná obsluha a krátká diskuze s Alešem (?) u bazarových hodnek.. spokojenost! Díky!
sery.vlk Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2023 Mám tu čest se také postavit do fronty děkujících nejen za perfektní servis, ale také za trpělivost a poučení při přebírání hodinek do servisu i při jejich předání po servisu. A také za zázračné odstranění některých vad na místě (uši drásající pískání při natahování korunky - nesoustružil jsem si natahovací hřídelku do strojku, jak jsem se bál, stačilo máznout těsnění hřídelky; podivné kulhání strojku - odstranilo se pořádnou demagnetizací, na pouzdro s antimagnetickou vložkou byl můj vlastní demagnetizér příliš slabý). Pánové, děkuju, jste machři!
ONYX servis hodinek Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2023 Ano, i pro nás to bylo velmi příjemné setkání na sklonku pracovního dne. Moc děkujeme za svěřenou důvěru a těšíme se zase někdy jindy na viděnou.
Seamaster Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2023 Zdar, ja se tez jiz ponekolikate klanim umu a pili chlapu z Onyxu, vcera dorazily SM300 a kamosovo AP a krasna prace; varilo se, brousilo se, lestilo se, takovy povstani z popela. Mozna byste se misto Onyx meli jmenovat Fenix :)) @Ruda : kdy pojedes Brno? Mam dalsi davku....
ONYX servis hodinek Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2023 Ahoj Pavle, děkuji ti za Fenix - popelářskou recenzi . Do Brna se chystám v pátek, tak se pak ozvu.... Ruda.
sery.vlk Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2023 V 26. 4. 2023 v 7:50, Seamaster napsal: Mozna byste se misto Onyx meli jmenovat Fenix :)) Rozšířit Taky se může říkat místo nosit sovy do Atén, nosit hodinky do Jihlavy .-)
Conrad Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 Tak další návštěva Onyxu a na zpáteční cestě obligátně dršťková z Melikany. Tentokrát jsme si vyzvedli Breitlig heritage 38 mm mojí ženy které neviděly servis od koupě tedy asi 15 let. Strojek kupodivu vypadal tragicky a po lázních si troufám říci že nevypadaly tak skvěle ani když vyšly od výrobce Vše perfekt a milá návštěva velké díky
Kojotisko Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Odesláno 31. května 2023 Za těch více než šest let, co jsem chronomagor, jsem zažil vícero hodinářů. Solidních, špatných (nebo takových, co právě měli špatný den), oficiálních i pochybných. Kdybych věděl, jak kvalitní práci servis v Jihlavě odvádí, ušetřil bych za tu dobu hodně peněz i nervů. V posledním období jsem neměl zrovna nejlepší dny ve svém životě, ale rychlost a profesionalita servisu v Onyxu mi fakt spravila kromě hodinek i náladu. Díky!
ONYX servis hodinek Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Odesláno 1. června 2023 Opět mi nezbývá než Vám oběma poděkovat a za to jsem samozřejmě rád....
Vorel Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Rovněž se přidávám ke spokojeným zákazníkům. Dnes mi dorazila zásilka s Aureoly po dědovi, které do Onyxu odcházely v dost špatném stavu. No co vám mám povídat, vrátily se mi krásně opravené a překvapilo mě, jak dobře byly zabalené. Docela dost mi to v dnešním mizerném čtvrtku zvedlo náladu. Bohužel jsem si je nemohl vyzvednout osobně, ale někdy se stavím. Tak moc díky
Vanilla Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Ahoj Rudo, chci opět poděkovat, tentokrát sice ne za servis, ale za cenné rady a postřehy při nákupu GMT. Máš prostě neskutečný přístup. Ochotně poradíš, odpovíš, trávíš tím svůj volný čas i když si dokážu představit kolik sám máš práce a starostí.. Takže klobouček a ještě jednou moc díky.
Seamaster Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Odesláno 15. července 2023 Zdar do Iglau, ja uz tez ponekolikate vzdavam hold mistrum remesla, jsem happy! Diky!
ONYX servis hodinek Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 V 13. 7. 2023 v 18:41, Vanilla napsal: Ahoj Rudo, chci opět poděkovat, tentokrát sice ne za servis, ale za cenné rady a postřehy při nákupu GMT. Máš prostě neskutečný přístup. Ochotně poradíš, odpovíš, trávíš tím svůj volný čas i když si dokážu představit kolik sám máš práce a starostí.. Takže klobouček a ještě jednou moc díky. Rozšířit Tak koukám, že se to nakonec povedlo.... gratuluji a ať slouží bez problémů. A kdyby ne, tak víte kam se obrátit .
ONYX servis hodinek Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 V 13. 7. 2023 v 17:53, Vorel napsal: Rovněž se přidávám ke spokojeným zákazníkům. Dnes mi dorazila zásilka s Aureoly po dědovi, které do Onyxu odcházely v dost špatném stavu. No co vám mám povídat, vrátily se mi krásně opravené a překvapilo mě, jak dobře byly zabalené. Docela dost mi to v dnešním mizerném čtvrtku zvedlo náladu. Bohužel jsem si je nemohl vyzvednout osobně, ale někdy se stavím. Tak moc díky Rozšířit Ano tyto hodinky byly trochu výzva, servis, renovace se však povedli na jedničku.... Děkuji Ruda.
KOCKOPEES Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Dobrý den, Také děkuji za opravu a úpravu povrchu hodinek. Otec je nosil 15let bez servisu a podle toho vypadaly. Nesundal je ani v dílně:) Dávám foto před a po servisu. Děkuji Karel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se