IzTaPa Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 nova master collection se vydarila... https://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/home-page.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Nadherný v každým detailu. Teď jsem koukal na Watches & Wonders na chrono verzi, ty jsou taky pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Jak mám chrono rád, tak ta nechrono verze s měsíční fází je nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Uzasny. Klasika - chtelo by se rict. Proste JLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 10 hodinami, igor261069 napsal: Jak mám chrono rád, tak ta nechrono verze s měsíční fází je nej. Souhlas. A nejen provedením detailů, jako je obloha měsiční fáze, precizní potisk cifru nebo rámečky kolem okýnek, ale hlavně přistupem "přece nad tou povedenou měsíční fází nebude oku zakazníka zavazet pointer date!" Šup, ručka prostě měsíček přeskočí. Tohle na JLC obdivuju - dotaženost i tam, kde maji jiný firmy klienta v paži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 2 hours ago, martar said: Šup, ručka prostě měsíček přeskočí. Tohle na JLC obdivuju - dotaženost i tam, kde maji jiný firmy klienta v paži. Toho jsem si hned nevšiml. To je prostě paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Moc hezká nová řada. Jestli budou naživo stejně dobré představuju si je jako moje “konecne” hodinky. Ty dosavadni mastery mi prisly nazivo nudne. Na chrono24 maji zatim jen jedny z JPN. Ty chrona jsou uzasne, ale vyrazne nad muj limit. Ziva videa jsem zatim mikde nevidel, narozdil od iwc, ktera ma videa na portuguse vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Verze s měsíční fází je vážně krásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Tak ty jsou tada moc pěkný - ta měsíční fáze je téměř dokonalá... Velmi elegantní - až splendidní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Uběhla nějaká doba, ale žádnou recenzi na YouTube hodinkovém kanálu jsem u Master Control Date nikde neviděl Chtěl bych je vidět naživo než jenom vizualizaci nebo obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Neodpovida to sice uplne presne nazvu vlakna, ale to mi snad prominete. Hodinky samotne nekomentuju, ale mrknete na cas 6:35 a dal...nejal se mi nechce verit, ze by to v JLC takhle odflakli. Na spone ma jeste folii, takze predpokladam, ze jsou novy. I kdyz kdo vi dneska zejo :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Myslíš ty škrábance na indexech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 K vidění jsou do zítřejších 12 hodin (9.7.) v Carollinu (pokud si to pamatuji správně). Na FB jsem postoval "živé" fotky. Večer je hodím i sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Bohužel nedorazily chronograph calendar, na které jsem se těšil nejvíce. Každopádně moc hezky vyřešený pointer date, který přeskakuje z 15. na 16. tak, aby nepřekážel moon phase na šesté hodině. Pouzdro nových Master Control mi přijde naživo správně řezané a snad i méně oblé, než u předchozí generace. Za mne posun rozhodně k lepšímu. Vyzkoušel jsem i nové modré Polarisy, který mají úchvatný cifr, ale na ruce jim zkrátka něco schází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Tak ty jsou úžasný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Kluci máte tu někdo nějaký kousek z této řady? Co jsem koukal, tak je to asi nejdostupnější kousek v blízkosti HH a to i ve zlatě. Není to ještě cenová úroveň svaté trojice nebo ALS, ale zajímalo by mě, jestli když už někdo pořídí tento kousek, tak jestli to není jen přestupní stanice k PP, VC, ALS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se