Kid_A Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Před hodinou, baza napsal: Union Glashutte Noramis Chronograph, musel jsem je zkusit naživo... krasna prace. datumovka na 9hodinach a la vintage kousky je taky moc pekna komplikace.
Juraj11 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Díky moc. Ty už sice víš, ale musím se pochlubit před ostatními, jsou prostě úžasné, už dlouho jsem si z hodinek takhle nesednul na zadek:-)Tome,ty už jsi vážně na Chocholouska Ale pěkný to máš Sent from my iPhone using Tapatalk
Kostra Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Tome,ty už jsi vážně na Chocholouska Ale pěkný to máš Sent from my iPhone using TapatalkDíky Jirko, ale letos to semnou není tak špatné, jak to vypadá, -1 a +2:-)
michalval Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Před hodinou, Kostra napsal: Díky moc. Ty už sice víš, ale musím se pochlubit před ostatními, jsou prostě úžasné, už dlouho jsem si z hodinek takhle nesednul na zadek:-) Ty nemají chybu! Gratuluju!
gerhard Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Tak konečne opäť Omegy, tenkokrat bez GMT, ale 42mm- keramika, po 12 rokoch. Upraveno 4. února 2022 uživatelem gerhard
shewcza Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 @Kostra moc pěkný Tome, gratuluji. Máš opravdu velkolepý "arzenál".
Kat251 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Dneska Z den...Toto je pecka.. dlouho kolem toho chodím.. Sent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 Čekání na rychtu Sent from my iPhone using Tapatalk
LovecK Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 Hezkej víkend vinsuju… @Kostra jsou fajn, ale trvalky to nebudou… @Maxmillian takhle programově sypat sůl do stále otevřených ran…
posmourny Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 před 15 hodinami, baza napsal: Union Glashutte Noramis Chronograph, musel jsem je zkusit naživo... Parádní hodinky, tohle se jim moc povedlo.
Kostra Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 Hezkej víkend vinsuju… [mention=12491]Kostra[/mention] jsou fajn, ale trvalky to nebudou… [mention=32827]Maxmillian[/mention] takhle programově sypat sůl do stále otevřených ran…A které jsou trvalky Když nad tím teď tak přemýšlím ředitelu, víc než dva roky mám akorát SKX009
Maxmillian Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 před 2 hodinami, LovecK napsal: Hezkej víkend vinsuju… @Maxmillian takhle programově sypat sůl do stále otevřených ran… @LovecK, promin, ale prisaham, ze se u me maji dobre ... a kdyby nahodou musely jit, tak Ti volam! Ale vidim, ze netrpis zas tak moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se