Kostra Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 James Bond bez penez s pupkom z ceskoslovenskaAle šik jak cyp
Akam Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 před 3 hodinami, adamg napsal: Ty sou... pecka
Willie McBride Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 před 5 hodinami, DarylVanHorne napsal: Tak také něčím přispěji. Moje první automaty. Už jsem je chtěl hodit do chlubírny Ale... Mám je přes 16 let ale poslední 4 roky jsem je neměl na ruce, nějak jsem já vůl přetáčel datum, v době kdy se to u 7750 nemá. Pak zmizely Objevil jsem je po 3 letech na půdě (ne, opravdu, já bych je tam nedal...) s totálně ztvrdým a zpuchřelým řemenem. Na konci listopadu jsem je odnesl na servis. Dnes konečně vyzvednuty že servisu a po 4 letech na ruce. Ten pocit z nich je stejný, jako když byly nové. Nebo možná lepší, přeci jen jsou se mnou již přes 16let. A jak jsem se na ne těšil... No prostě... Stále jsou Boží a já je žeru Parádne hodinky, nech ti dlho slúžia a robia radosť ... minimálne do marca
DarylVanHorne Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 @Willie McBride Radost? To už něco znamená, když jeden odloží první ranní cigo, jen aby fotil hodinky Kus železa a nesmrtelný 7750... Je to zpátky. Ten feel. Jo, žeru je stále Dobré ráno všem postiženým. PS: já ti dám do března
DarylVanHorne Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 (upraveno) @petroniuzz a další.... Kruci chlapi, čím ty super fotky děláte? To si jako taky musím koupit to ohryzaný jablko? Upraveno 9. února 2022 uživatelem DarylVanHorne
HondzaX Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Vážně moc příjemný kousek od rodinné značky z Berlína. Bauhaus design mám fakt rád. A tady se to povedlo.
DarylVanHorne Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 před 55 minutami, junior300 napsal: Zraloky, furt.. Jako vždy... Luxus FOTO
petroniuzz Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 před 5 hodinami, DarylVanHorne napsal: @petroniuzz a další.... Kruci chlapi, čím ty super fotky děláte? To si jako taky musím koupit to ohryzaný jablko? Já fotím 3 roky starým Samsungem. Ale taky jsem si všiml, že ty nový ajfouny fotí dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se