Toblin Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Do aprílového počasí dnes minimálně WR100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 (upraveno) Dneska quartzový DOXA se sedřenou lunetou na lítání po zahradě s rýčem a sekačkou PS datum nenastaveno Upraveno 9. dubna 2023 uživatelem blowik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 14 minutami, shewcza napsal: Ku*va ty jsou hezký a ještě ty tvoje fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Díky Lukáši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Ahoj všeci chronopacienti, tak trvalo mi to cca 98 000 hodin Ano 11 let a nějaké drobné, nezpočet hodin na chronomagu, 4067 příspěvků, 1011 příspěvků v ,,Co máte právě na ruce" a další hodiny na hodinkových webech. Abych to zkrátil, neřekl bych, že chronocesta skončila, ale došel jsem minimálně do základního tábora pod nejvyšší horu světa. K tomu mi dopomáhej Explorer 114270 Splnil jsem si tak vysněné kombo Moony + Expy. Díky za pozornost a snad někdy nebudu moc prudit s fotem Expů. Fajn prodloužený víkend Laďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Krasne pondelni rano preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Rychle pletení a jde se koledovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 10 hodinami, Akam napsal: Ahoj všeci chronopacienti, tak trvalo mi to cca 98 000 hodin Ano 11 let a nějaké drobné, nezpočet hodin na chronomagu, 4067 příspěvků, 1011 příspěvků v ,,Co máte právě na ruce" a další hodiny na hodinkových webech. Abych to zkrátil, neřekl bych, že chronocesta skončila, ale došel jsem minimálně do základního tábora pod nejvyšší horu světa. K tomu mi dopomáhej Explorer 114270 Splnil jsem si tak vysněné kombo Moony + Expy. Díky za pozornost a snad někdy nebudu moc prudit s fotem Expů. Fajn prodloužený víkend Laďa Moc pěkný....mam za sebou podobnou cestu, kdy jsem si nedávno byl u HB vyzvednout své DJ .... tak ať vše slouží jak má a dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Frecce Tricolori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 @Akam Gratulacia k hodinkam. Fotky budu zrejme uz tradicne z kategorie dokonalych....tesim sa. Ja len obyc AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 12 hodinami, Akam napsal: Ahoj všeci chronopacienti, tak trvalo mi to cca 98 000 hodin Ano 11 let a nějaké drobné, nezpočet hodin na chronomagu, 4067 příspěvků, 1011 příspěvků v ,,Co máte právě na ruce" a další hodiny na hodinkových webech. Abych to zkrátil, neřekl bych, že chronocesta skončila, ale došel jsem minimálně do základního tábora pod nejvyšší horu světa. K tomu mi dopomáhej Explorer 114270 Splnil jsem si tak vysněné kombo Moony + Expy. Díky za pozornost a snad někdy nebudu moc prudit s fotem Expů. Fajn prodloužený víkend Laďa Pěkné hodinky i popis cesty k nim.Tak si je užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Koleda koleda Štěpáne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Před hodinou, M3maniac napsal: Pěkné hodinky i popis cesty k nim.Tak si je užívej Před hodinou, EpsteinBarr napsal: @Akam Gratulacia k hodinkam. Fotky budu zrejme uz tradicne z kategorie dokonalych....tesim sa. Ja len obyc AT před 3 hodinami, 7jerry7 napsal: Moc pěkný....mam za sebou podobnou cestu, kdy jsem si nedávno byl u HB vyzvednout své DJ .... tak ať vše slouží jak má a dělá radost Borci díky! Chce to nový objektiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 @Akam- Tak koukam expy doma. Mas moc pekne kombo,asi neni potreba říkat,ze nic vic neni treba. Gratuluju a uzivej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 A je našleháno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se