Juraj11 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Jaký bylo kino? Jestli má cenu jít. Dík.Nebylo to špatné,jen ten závěr byl takový zvláštní Sent from my iPhone using Tapatalk
Akam Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Dobre rano… Parádnické!
M3maniac Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 před 14 hodinami, Povidláček napsal: Pěkná fotkajá dnes bicolor.
Lookyn Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Na závěr pracovního týdne "skorojednoručky"
mlsoun1 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Super kousky s teď se pochlub,jakou jsi si koupil jachtu
Kupa54 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 Výlet začíná. Dnes Strážnice a stará dobrá Monstra.
Radik Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 před 58 minutami, Lukáš3 napsal: před 51 minutami, Pivas napsal: @Lukáš3 -Moc pekny. Přesně tyhle dneska dorazily kolegovi - tak jsem měl tu čest vychutnat si s ním rozbalovačku. Rozjel se slušně a mám takový nepříjemný pocit, že na tom nesu část viny i já, když jsem ho u prvního kousku lehce přesměroval od podřadných quartzů do mechanických vod
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se