Jaroslav Jára Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 před 36 minutami, kaktusář napsal: GS pro chudé Vytáhni z trezoru už konečně ty pravé GS a nelituj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 před 11 hodinami, bluman napsal: Este jarna lyzovacka, teda uz len aprés ski a hotelova postelofka . Prvykrat s hodinkami aj v saune - nepali to . Mne hodinar povedal, ze sice sauna vyslovene neskodi mechanickym hodinkam pokial su na ruke, no dobre im to nerobi. Vraj olej v teple moc zredne a moze sa stat, ze sa viac „roztecie“ na miesta kde ho netreba. Tam sice neskodi, ale to ze ho je menej na povodbom mieste moze sposobit skorsie nutny servis. logicky mi to dava zmysel, ale ci to naozaj tak je, to neviem. Pocul o tom uz niekto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Slnko im sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 LÜM-TEC V5 nemusí na nich zářit pouze luminiscence ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Do komba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Já dnes pomalé ráno ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Po dlhsej dobe polarky na vikend travel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: už konečně ty pravé GS a nelituj se já to spíš psal jako konstatování než jako sebelítost - tyhle citizeny mám dost rád ale jednou GS přijdou, jistě přijdou! ale asi to budou nějaké hodně vintage, mám zálusk na vintážní quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 před 21 minutami, kaktusář napsal: já to spíš psal jako konstatování než jako sebelítost - tyhle citizeny mám dost rád ale jednou GS přijdou, jistě přijdou! ale asi to budou nějaké hodně vintage, mám zálusk na vintážní quartz Mě to připadalo jako lítost, tak to pardon. U GS bych si měl asi problém vybrat.Je zde více modelů které bych bral,ať již novějších,popř. vintage kousků.Tak držím palce k co nejdřívějšímu vlastnictví takového kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Dnes som prevzal putovne Biatec potápačské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Po dlhsej dobe polarky na vikend travelFasácké polárky, já dneska kvarcky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Víkend nevíkend, někde na ty hodinky ček vydělat musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 @Maxel- Včerejší foto o dost lepsi,to tezko prekonas. Ja Citizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 (upraveno) @Pivas To je mi celkem jasný Jinak Citizeny epesní! Upraveno 10. března 2024 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Strasne dobre sa nosia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se