childe Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 56 minutami, Kupa54 napsal: Jedu na vlně Glashutte. Moc hezké Německá preciznost má své kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 42 minutami, Vortex-Tempus napsal: to sa mi páči veľmi a dobrá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Zálesácké racing chrona:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Snad bude vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Právě teď, Kostra napsal: Zálesácké racing chrona:-) pekné sú , gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 5 minutami, AKUC napsal: to sa mi páči veľmi a dobrá fotka Dakujem... su to super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 S plným břichem zpět do práce Napsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Včera tu byl Alpinista na ... Tak já ho vytáhnu na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Neska Navi @Kostra v tu neděli te musím zklamat, to byla SK hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 2 hodinami, JorgeJay napsal: Snad bude vše OK Drzim palce! At vse dobre dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Před hodinou, Filip eM napsal: Včera tu byl Alpinista na ... Tak já ho vytáhnu na I kávu já rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 (upraveno) před 8 minutami, horskjan napsal: I kávu já rád Tato barevná kombinace je fakt povedená. Jen se zeptám, ta korunka pro pohyb lunety je asi volně, není šroubovací nebo nějak zajištěná? Ptám se jen proto, že u mých předchozích Seiko Land byla volně a hrozně mi vadilo, když se mi luneta někam pootočila při sebemenším doteku. Upraveno 15. května 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Právě teď, Zdenek1307 napsal: Tato barevná kombinace je fakt povedená. Jen se zeptám, ta korunka pro pohyb lunety je asi volně, není šroubovací nebo nějak zajištěná? Ptám se jen proto, že u mých předchozích Seiko Land byla volně a hrozně mi vadilo, když se mi luneta někam pootočila při sebemenším doteku. I za mě tento číselník super, vedle "klasických" SARB017 jsou tyhle SPB197 jediné z aktuálních Alpinistů, které jsem chtěl... Korunka na čtyřce, ovládající vnitřní lunetu, je volná - otáčet s ní jde celkem lehce, ale odpor tam stále je. Mě se nestává, že by se samovolně otáčela, hodinky nosím i přes noc a ráno bývá luneta na místě. Řekl bych, že je to i umístěním korunky výše v rámci výšky pouzdra, při nošení se mi neopírá o ruku. Tak snad takto srozumitelné... Ale ano, je možné, že se luneta může pootáčet - asi to může být u každého jinak, já to ale nějak neřeším a když si všimnu, vrátím zpět... Jak píšu výš, moc se mi to nestává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Dneska ChW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Po delší době modré Orient Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 6 hodinami, childe napsal: Moc hezké Německá preciznost má své kouzlo Děkuji, navíc, jako bonus, mají big date a ten nejpohodlnější náramek, jaký jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se