Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1217

• Kid_A

961

před 8 minutami, horskjan napsal:

I kávu já rád 😉

20240515_135328.thumb.jpg.c043f65a6b0030861869e14223745b67.jpg

Tato barevná kombinace je fakt povedená. Jen se zeptám, ta korunka pro pohyb lunety je asi volně, není šroubovací nebo nějak zajištěná? Ptám se jen proto, že u mých předchozích Seiko Land byla volně a hrozně mi vadilo, když se mi luneta někam pootočila při sebemenším doteku.

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, Zdenek1307 napsal:

Tato barevná kombinace je fakt povedená. Jen se zeptám, ta korunka pro pohyb lunety je asi volně, není šroubovací nebo nějak zajištěná? Ptám se jen proto, že u mých předchozích Seiko Land byla volně a hrozně mi vadilo, když se mi luneta někam pootočila při sebemenším doteku.

I za mě tento číselník super, vedle "klasických" SARB017 jsou tyhle SPB197 jediné z aktuálních Alpinistů, které jsem chtěl...

Korunka na čtyřce, ovládající vnitřní lunetu, je volná - otáčet s ní jde celkem lehce, ale odpor tam stále je. Mě se nestává, že by se samovolně otáčela, hodinky nosím i přes noc a ráno bývá luneta na místě. Řekl bych, že je to i umístěním korunky výše v rámci výšky pouzdra, při nošení se mi neopírá o ruku. Tak snad takto srozumitelné... 😉

Ale ano, je možné, že se luneta může pootáčet - asi to může být u každého jinak, já to ale nějak neřeším a když si všimnu, vrátím zpět... Jak píšu výš, moc se mi to nestává.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...