Kupa54 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Právě teď, mlsoun1 napsal: Díky PavlíkuJsou suprový,ale ocenil bych ten klasický tah.Tento mi připadá takový moc zdobný(nelíbí se mi ani na Rolex kouscích),ale mohu tedy říct,že se nosí velmi dobře.Stejně jako máš ten shark,měl jsem ho na jiných Seiko hodinkách a fakt super.Mám i ten Milánský(je více elegantni),kupoval jsem ho před lety nový od Junghansu na Movado Museum a je to luxusní ponošení Jojo, milanese je fajn. A jsem rád, že nejsem sám, komu se nelíbí jubilee tahy. Tedy kromě 36 DJ se sekanou lunetou. Tam mi to přijde akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Díky PavlíkuJsou suprový,ale ocenil bych ten klasický tah.Tento mi připadá takový moc zdobný(nelíbí se mi ani na Rolex kouscích),ale mohu tedy říct,že se nosí velmi dobře.Stejně jako máš ten shark,měl jsem ho na jiných Seiko hodinkách a fakt super.Mám i ten Milánský(je více elegantni),kupoval jsem ho před lety nový od Junghansu na Movado Museum a je to luxusní ponošení Jojo, milanese je fajn. A jsem rád, že nejsem sám, komu se nelíbí jubilee tahy. Tedy kromě 36 DJ se sekanou lunetou. Tam mi to přijde akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 9 minutami, Kupa54 napsal: Jojo, milanese je fajn. A jsem rád, že nejsem sám, komu se nelíbí jubilee tahy. Tedy kromě 36 DJ se sekanou lunetou. Tam mi to přijde akorát. Sestra má dvoje DJ jedny ty tzv. prezidentské a druhé se šutrama na daném tahu a asi to k nim patří,ale není to ono.Ale samozřejmě na dámském-hladkém zápěstí to vypadá vkusně.Brácha nad nimi slintá,ale že je gay,tak má v sobě kus ženy a vidí to jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Přesně tak,protočil jsem statisíce a přišla 50tka a zjistil jsem,že i tzv.obyčejné-levnější hodinky jsou velmi nositelné a krásné a kolik dokáží udělat radosti. No a k těm R,to bude na léta.I když jeden nikdy neví Mně se paradoxně některý 5-ky líbí víc něz třeba Prospex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: A abych jen nekecal,tak dnes žluťásky.Jsou super,jen ten tah budu muset přikoupit Sedí Ti Hezky Marceli. -------------------------- Já pořád CERTINA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V životě bych neřekl, že si koupím Citizeny. Za 10k? Totální nám*d Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 37 minutami, Vit napsal: Sedí Ti Hezky Marceli. -------------------------- Já pořád CERTINA. krasa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) Mido Multifort TV Big Date Upraveno 7. srpna uživatelem pkd 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Dnes jedu na retro vlně ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna padla.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 1 hodinou, cuborg napsal: V životě bych neřekl, že si koupím Citizeny. Za 10k? Totální nám*d Sent from my iPhone using Tapatalk Vypadají dost dobře, tento model se povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Vypadají dost dobře, tento model se povedl Díky, to zpracování je fakt za ty peníze neuvěřitelný. A jsou hrozně lehký a pohodlný, nezvyk oproti tomu co normálně nosím.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Tieto ma naozaj bavia 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Dnes plavání a oddych. Mám tahle Seika moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna dnes dalsia rozbalovacka, tentokrat bez tricka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) nevedel som sa rozhodnut, ktoru farbu, tak reku pozriem obe a do 60 dni mozem vratit (len som zvedavy, ci to stihnem ) Upraveno 7. srpna uživatelem bluman 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 26 minutami, bluman napsal: nevedel som sa rozhodnut, ktoru farbu, tak reku pozriem obe a do 60 dni mozem vratit (len som zvedavy, ci to stihnem ) Bejt tebou tak si nechám oboje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Jedna dovolenková z dnešního dne, už týden na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se