Kupa54 Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: Hmmm, tak já si zatím nechám tu stávající a třeba se mi ji podaří vysvětlit, jaké dárky má kupovat Ta moje si pro změnu vymyslela kočku, tak jsme se dnes jeli na to škvrně podívat. Ženy jsou neuvěřitelný... Hned prý: no vidíš, ta ti bude ladit k těm novým hodinkám No, myslím, že by to ladilo A kotě má vkus hodinky zaujaly, tak si ho za měsíc asi vezmeme. Tedy asi určitě, ono když si žena něco umane... Kočka je fajn a opravdu ladí k tvým Mido, mimochodem jsou to jediné hodinky, které mi v poslední době zvedly tep. Měl jsem je na ruce minulý týden takovém malém obchůdku pod Neuswansteinem a jsou úžasné a to byly jen v oceli. Škoda, že nemůžu mít všechno Užívej si je, jsou parádní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 Furt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 před 3 minutami, Kupa54 napsal: Kočka je fajn a opravdu ladí k tvým Mido, mimochodem jsou to jediné hodinky, které mi v poslední době zvedly tep. Měl jsem je na ruce minulý týden takovém malém obchůdku pod Neuswansteinem a jsou úžasné a to byly jen v oceli. Škoda, že nemůžu mít všechno Užívej si je, jsou parádní. Děkuju moc Tak on to byl klasický deal něco za něco. Manželka: "Jen si je kup, jsou krásný. No když budeš mít ty hodinky tak bychom mohli mít tu kočku, viď? " Jdou na to chytře potvory Jakmile ukážete slabinu, tak jste v pr... Kotě to samý: no podívej na ty kukadla. A navíc se mi fakt hodí k hodinkám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 Právě teď, DarylVanHorne napsal: Děkuju moc Tak on to byl klasický deal něco za něco. Manželka: "Jen si je kup, jsou krásný. No když budeš mít ty hodinky tak bychom mohli mít tu kočku, viď? " Jdou na to chytře potvory Jakmile ukážete slabinu, tak jste v pr... Kotě to samý: no podívej na ty kukadla. A navíc se mi fakt hodí k hodinkám Jak jsem četl chytře a potvory, bylo mi hned jasné, že mluvíš o kočkách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 (upraveno) Chudáci netuší jaké peklo je čeká Už teď to kotě váží skoro to, co oni No to bude zase průser.... Doma bude veselo Upraveno 11. září 2024 uživatelem DarylVanHorne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Este trochu pred prichadzajucou potopou. Vytahujte dajvery na ten armagedon.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 U nás na "západě ' by to nemělo být tak hrozné. Ale jsem připraven i na případný "ponor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 tyhle hamiltony mám v současnosti z mechanických hodinek nejraději. jsou výborně čitelné, jsou nízké, mají skvělou výdrž, jsou přesné a relativně lehké, zvláště na kůži... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Dobré ráno, zatím s mírným deštěm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Venku opět šedivá obloha a potopa, tak něco veselého do vody Ještě podrbat příšerky a jdeme makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Jako by me na noze brali 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 před 16 minutami, adamg napsal: I samotný odečet času může být výzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 V 10. 9. 2024 v 12:18, LVA napsal: Pěkný! Víte, jaký typ hodinkového strojku je uvnitř? Zkoušel jsem se podívat, který je v tom mém, ale zatím bez úspěchu. V mojich je pravdepodobne rovnaky, ale tiez ho neviem identifikovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 před 14 hodinami, Akam napsal: Nej... Díky, máme to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Moje první bílé Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 @Juraj11 - Tak se povedlo je sehnat! Gratulace. Ja černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se