Pozorovatel Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Krásná raní procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Krásná raní procházka Moje oblíbená cestománie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Tah prodlouzen na mou ruku a sup tam s nima 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 1 minutou, kuncák7 napsal: Tah prodlouzen na mou ruku a sup tam s nima Paráda! Jeden celkem dlouhej čas to byly moje vysněný, jak už to u mě bývá bohužel až potom, co už nové nebyly k sehnání. Pak jsem je sehnal z druhé ruky, abych zjistil, že tu velikost prostě nedávám, mít 42-43 mm tak je mám myslím dodnes. Krásný hodinky, nesmrtelný strojek, super tématickej tah, jen ta velikost, ale Tobě doufám vyhovují, tak si je užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Právě teď, Borra napsal: Paráda! Jeden celkem dlouhej čas to byly moje vysněný, jak už to u mě bývá bohužel až potom, co už nové nebyly k sehnání. Pak jsem je sehnal z druhé ruky, abych zjistil, že tu velikost prostě nedávám, mít 42-43 mm tak je mám myslím dodnes. Krásný hodinky, nesmrtelný strojek, super tématickej tah, jen ta velikost, ale Tobě doufám vyhovují, tak si je užívej. Mam je po třetí, druhe jsem prodal před devíti dny. Snad budeš mít pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 5 minutami, kuncák7 napsal: Mam je po třetí, druhe jsem prodal před devíti dny. Snad budeš mít pravdu. Tomu říkám chronobundus panečku Jako že jsi je před devíti dny prodal a už je máš zase?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 2 minutami, Borra napsal: Tomu říkám chronobundus panečku Jako že jsi je před devíti dny prodal a už je máš zase?? Ano, předtím jsem je měl bez tahu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září já si je zkoušel předdvčírem, na ruce jsem je měl jako obří puk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Snídaně 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Nosím hodinky na džíňáku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září ... a s hustou sponou 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září ANA(hodinky)DIGI(auto) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 1 hodinou, Lacifer napsal: ... a s hustou sponou Kde se dá koupit taková krásná spona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 1 minutou, Maxel napsal: ANA(hodinky)DIGI(auto) Pořád je miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září GS zrkadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Tah prodlouzen na mou ruku a sup tam s nima Rally tah, tak to vidím prvně. před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Snídaně To je teda pěkná čuňárna. (to promlouvá závist) ------------------------------------- SEIKO Tuna Upraveno 20. září uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se