mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 3 hodinami, Vit napsal: Pěkně. -------------------------------- Já LÜM-TEC B19 Krásné hodinky a luxusní řemínek,který je bohužel na moji ručku malýAle máš to moc pěkný Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Před hodinou, Kupa54 napsal: Taková krása, já tady od rána čumím do mlhy. A osvěžuji se oranžovou. Tři hodinky v leseBylo to super kamaráde,pak dvě hodinky zahrada a teď se přpravuji na další hodinu.Tento rok jsem chytl doktorandy a byl jsem požádán učit odpoledne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu (upraveno) Sporty Svitici sporty Upraveno 4. listopadu uživatelem ATOM 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Modrá je dobrá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Pokus o espresso macchiato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 45 minutami, Jeronimo napsal: Pokus o espresso macchiato. Co se děje?Pořád Orlíky a žadné s korunkou?Né že by byly špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 53 minutami, mlsoun1 napsal: Co se děje?Pořád Orlíky a žadné s korunkou?Né že by byly špatné Tyhle hodinky pro mě mají větší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 17 minutami, Jeronimo napsal: Tyhle hodinky pro mě mají větší cenu. Jo,to je ten dar vlastně.Taky pořád přemýšlím o renovaci,těch Prim sport 2 Humberto co jsi mi kdysi daroval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Krásné hodinky a luxusní řemínek,který je bohužel na moji ručku malýAle máš to moc pěkný Víte Díky Marceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu PAM 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Tož tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 15 hodinami, LovecK napsal: Pepsi v kanclu N1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Co je ceske to je hezke. Dobre rano vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 6 minutami, kaktusář napsal: To jsou kulisy, nebo je tam fakt tak "živo"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 14 minutami, Kupa54 napsal: To jsou kulisy, nebo je tam fakt tak "živo"? hele, tady je takhle živo extrémně takhle furt ale zároveň jsou to všechno kulisy apropo dnes je tu velká akce, budou se klást kameny zmizelých https://www.mestopelhrimov.cz/uskutecni-se-slavnostni-polozeni-ctyr-kamenu-zmizelych-a-odhaleni-pametni-desky-valecneho-hrdiny-otty-frieda/d-47500 a já bohužel musím jet na schůzi do jihlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu LÜM-TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 2 hodinami, Pekos napsal: N1 Dík… a dnes tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Zlatý ručičky 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se