ATOM Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Před hodinou, childe napsal: @ATOM všiml jsem si, že jsi začal primky a CWC střídat což u tebe v létě nebylo zvykem a u obou kousků platí v jednoduchosti vynikající přehlednost Snažím se je ted poctvive stridat. Ano leto bylo v podstate bez Primek, jen jsem si je rano natahl at to nezapomenu No ale uz se mi styskalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Jeden rychlocvak v autě Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 před 39 minutami, the.Doctor napsal: Jeden rychlocvak v autě Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Nemají chybu. Skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Dneska jsem je po dlouhé době vyzvedl z lázní. Děkuji @ONYX servis hodinek za super servis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 furt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 V 5. 11. 2024 v 12:59, bejduko napsal: Krasnej no date:))) bacha na korunku:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 před 6 hodinami, Lukáš3 napsal: Nemaj nahodou lehkou patinku?:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 (upraveno) před 13 hodinami, mlsoun1 napsal: Pořád se poznáváme Pěkné fotky. Co to máš za hovada? Vypadají hezky, ale děsí mě, že vypadají tak velké i na Tvé ruce ... -------------------------------- Já pořád LÜM-TEC B19 na listí: Upraveno 6. listopadu 2024 uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 před 30 minutami, Vit napsal: Pěkné fotky. Co to máš za hovada? Vypadají hezky, ale děsí mě, že vypadají tak velké i na Tvé ruce ... -------------------------------- Já pořád LÜM-TEC B19 na listí: Díky Víte,je to toto: Seiko Prospex Solar SSC664P1 Special Edition Průměr 45 mm, normální velikost.Krátké nožky, což je super.Vždy si je na focení přibližuji,bo se to moc blýská.Takže to vypadá,že to jsou velké krávy Když přišly, tak mne moc neoslovily, ale čím déle je mám, tak jsem spokojený.Hlavně Big Datum je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 (upraveno) . Upraveno 7. listopadu 2024 uživatelem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 8 hodinami, Kid_A napsal: Nemaj nahodou lehkou patinku?:)) Zlehka... Ale je to umělý. Mě už nebavil ten dlouhý proces přirozené patiny. Tak jsem je hodil do mořské vody a chvíli k octu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 8 hodinami, Kid_A napsal: Nemaj nahodou lehkou patinku?:)) Kide... Napsal jsi to velmi decentně Mě jako první napadlo Bleeeee 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Kafeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 kolonka jako lusk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Ja už 2 hodky v praci. Prujezd naprosto ok, ale bylo to v 5.30. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 5.30 není dobrá doba na zachycení kolony..já si na ni pěkně počkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Já jezdím do práce MHD, takže v pohodě Ranní káva musí být... ️️ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se