villain83 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Copak je to za gumu na těch nádhernejch želvách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Dostal jsem na ně chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Předvánoční pohodička. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 (upraveno) před 23 minutami, Jiří Sedlák napsal: Copak je to za gumu na těch nádhernejch želvách? Určitě GL831 replika, respektive myslím si. Upraveno 21. prosince 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 (upraveno) Gl831 nebo DAL1BP - ten jsem nedávno koupil originál z Japonska. GL jsem nikdy neměl v ruce, ale vzhledově v nich podle obrázku nevidím rozdíl. Upraveno 21. prosince 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Seiko DAL1BP, ale mám doma i tu původní, nicméně tý už bych moc nevěřil, že nerupne, kdyby se nosila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Neska vánočné trhe v HolomócuKucí louklíci, tady ta sranda i jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Tomu bych právě docela věřil, je to Polyuretan a ten vydrží hodně. Nevím z čeho je ta sebevražedná guma na marinemastery. Ale myslím, že PU to nebude. Z22 je taky PU a drží, G-Shocky mají taky PU a ten na rozdíl od třeba gumy z F91w nikdy nepraská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 (upraveno) Já jsem měl původní gumu na golden tuna z 12/1977, blbec jsem to podcenil a rupla, naštěstí doma na gauči, ale moc mě to mrzí, co už .... Edit, byla to DAL1BP Upraveno 21. prosince 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 (upraveno) No, já už jich viděl porupanejch dost, navíc ty původní, co mám doma v šuplíku, bude kolem 40 roku určitě, spíš víc, takže tam už bych byl kapku skeptickej. Kdysi jsem měl 6105 s původní gumou, rupla po pár dnech nošení vejpůl... Upraveno 21. prosince 2024 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Dnes na ruce bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Sejka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 před 8 hodinami, Borra napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kletě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Bré jitro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 9 hodinami, Stuky napsal: Kletě... Jo Jo, hezký místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Dobrý den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Pohodová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se