Jumbo Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Tak jsem si dlouho myslel, že můj v současnosti 20-ti letý syn, zůstane celý život u "digitálek". Když chtěl k 20-tinám nové eplové hodinky, že ty staré už mají mrtvou baterku, nabízel jsem mu normální hodinky, jak říkávám takové, které ti nakonec ani neukážou, že už jsi umřel. Ale prý ne, nic mu to neříká a on je generace těch chytrých hodinek. Pak mu babička sdělila, že má pro něho jistý obnos, ale má si za to koupit něco, co mu ji bude jednou připomínat, třeba snad zlatý řetízek. Řetízek nechtěl, tak jsem ho vzal v Brně k Bechyněmu, poseděli jsme tam a mrknul, co by šlo. Říkal jsem si, že když si dá "hloupé" hodinky na ruku, tak ho to třeba osloví. Nakonec si tam na promyšlení zašel sám ještě 2x, ukázali mu další možnosti a dopadlo to takto. Nebesa se otevřela a můj syn začal nosit mechanické hodinky. Takovou radost jsem neměl ani když se naučil jezdit na kole. A eply už jenom do posilony a na trénik na fotbal... 6 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dneska dorazily z Jihlavy, k vanocum dostaly novy remen od Rasti. Diky strukture cifru i remenu se meni od svetle modre po cernou. K tomu ladickove bzuceni - dneska si to uzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 před 2 minutami, nazdarhodiny napsal: Dneska dorazily z Jihlavy, k vanocum dostaly novy remen od Rasti. Diky strukture cifru i remenu se meni od svetle modre po cernou. K tomu ladickove bzuceni - dneska si to uzivam. Krásný to máš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dneska je mám zase. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 To jsou parádní hodinky. Žádný zbytečnosti jako vteřinovka (pro Berta sekundovka ) a datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Vylet do Prahy a technickeho muzea 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dnes postižení návštěva a pak už jen výlety s dětmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 V 8. 12. 2024 v 14:15, Harwey napsal: Ukaz ako to svieti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Před hodinou, geometr napsal: To jsou parádní hodinky. Žádný zbytečnosti jako vteřinovka (pro Berta sekundovka ) a datum. Mám z nich fakt radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Pracovní kafe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Uz uz uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Na prechádzke… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 @carre pekne foto, tieto SMPc som nosil veľmi rad 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 před 21 hodinami, Salamaster napsal: Na tahu za mě vypadají o poznání lépe Nejsi jediný kdo si to myslí tak nyní bude doba tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se