kaktusář Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 36 minutami, childe napsal: Bílý cifr mi k tomu přišel ideální to je dobrý, že ti je nechali, mě je okamžitě při jakémkoli úkonu strhnou z ruky (krom malejch plastovejch casio) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Zase je krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 22 minutami, kaktusář napsal: to je dobrý, že ti je nechali, mě je okamžitě při jakémkoli úkonu strhnou z ruky (krom malejch plastovejch casio) To je dobrovolné dárcovství, takže tam to při tolika lidech tak striktně neberou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Dnes tyto krásky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února On 2/8/2025 at 6:43 PM, Lukáš3 said: V ONYXu jim udělali krásný antireflex a je to hodně znát jsem nadšený Zaujimave.. Na kolko to vyjde taky dodatocny antireflex? Je to zvnutra ci zvonku? Ovplyvni to farbu ciferniku? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 8 minutami, bluman napsal: Zaujimave.. Na kolko to vyjde taky dodatocny antireflex? Je to zvnutra ci zvonku? Ovplyvni to farbu ciferniku? dik to by aj mna zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) Este nedelne poobedne kaficko, nejak to tu v poslednej dobe nestiham.. Upraveno 11. února uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Když Sporty, tak při sportu! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února lesní styl 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února britsko-svycarske tooly 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února …na cestách 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února PAMy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 6 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 4 hodinami, bluman napsal: Zaujimave.. Na kolko to vyjde taky dodatocny antireflex? Je to zvnutra ci zvonku? Ovplyvni to farbu ciferniku? dik Stálo to 1000 českých. Je pouze vnitřní. Chtěl jsem čirý AR, ale prý dělají pouze modrofialový. Měl jsem tedy přirozeně strach, co to udělá s barvou cifru, ale bál jsem se úplně zbytečně. Ten odstín je vidět minimálně. AR je na tom znát, ale je takové decentní, což se k těmto hodinkám hodí. Jsem moc rád, že jsem to nechat udělat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Četba ve vlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Furt 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se