nazdarhodiny Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února hezke slunecne dopoledne - start Apolla povolen 2
Vladino125 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Robia mi radost (este z dna akvizicie). Biele boli krasne no vzdy boli len biele. Cierne su pri kazdom odraze ine. 2
Vorel Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 22 minutami, Vladino125 napsal: Robia mi radost (este z dna akvizicie). Biele boli krasne no vzdy boli len biele. Cierne su pri kazdom odraze ine. Taky mám černé, ale pořád si říkám, jestli jsem neměl vzít raději modré. Ty jsou na to s barevnou škálou líp 1
Vladino125 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Taky mám černé, ale pořád si říkám, jestli jsem neměl vzít raději modré. Ty jsou na to s barevnou škálou líp Mozno po ciernich vyskusam nakoniec aj modre. Vedla ciernich su PO - ako sede misky 4 1
chief Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Sláva nazdar výletu Hlásím se z Mníšku pod Brdy, dneska tady bylo veselo, lokální masopust, zimní atmosféra na ledě, hokej, a záchranné hasičské tůly s sebou, kdyby něco.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se