bluman Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června @FantasticFabio no ty kraso! podla tej farby vody by som sa obaval aj daleko horsej prisery
bluman Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června 21 minutes ago, SUZUKIGSXR said: Skvele! Jak sa nosia, je ten tah pohodlny?
FantasticFabio Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 1 minutou, bluman napsal: @FantasticFabio no ty kraso! podla tej farby vody by som sa obaval aj daleko horsej prisery Pokud máš nakoukaný Čelisti, Leviathan,Mobi Dicka….. nemusíš se ničeho bát! Ani Anykundy ….. nebo jak se menuje ten živočuch ps: co chcéš za 500?!?! ( Dědictví , aneb kurvahoši Guten Tág ) 2
SUZUKIGSXR Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 1 minutou, bluman napsal: Skvele! Jak sa nosia, je ten tah pohodlny? Padl mi na první dobrou, v pohodě, ale nejlehčí nejsou. Součástí balení je i guma.Na pouzdře jsou tlačítka na vyhození. 1
milomac Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Před hodinou, FantasticFabio napsal: Mlaďounká byla slečna…… hadí Mě hned napadla ta scéna z filmu Šest dní, sedm nocí, jak tam Harrison Ford loví něco podobného v kalhotkách Anne Heche. Takže i tady by se to mohlo přihodit . 2
Daemonultimate Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června (upraveno) Jako vždy v pořádném brnění Upraveno 14. června uživatelem Daemonultimate 2
AndyAaron Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června @baza ty jo, krasne zachovale pouzdro. To je ocel nebo pochromovanej base metal?
Jeronimo Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Po dlouhé době jsem si zabrousil. Thonetky zase budou sloužit. 2
Jehlan Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 28 minutami, Jeronimo napsal: Po dlouhé době jsem si zabrousil. Thonetky zase budou sloužit. broušení, moření, šelakování...?
Jeronimo Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 3 minutami, Jehlan napsal: broušení, moření, šelakování...? Jen čištění, broušení a ošetření přírodním olejem. To už nejsou sbírkové kusy. Mám to spíš jako retro s přiznanou patinou. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se