kuncák7 Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Dlouho jsem tu nebyl s něčím novým. Tak tyhle mám cca 15 minut ( musel jsem nandat na tah a tah zvětšit ). Já je vlastně koupil kvůli tomu tahu, nějak mě přitahoval. 5
FantasticFabio Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října před 20 minutami, kuncák7 napsal: Dlouho jsem tu nebyl s něčím novým. Tak tyhle mám cca 15 minut ( musel jsem nandat na tah a tah zvětšit ). Já je vlastně koupil kvůli tomu tahu, nějak mě přitahoval. Martine, jsou fešácký ! Škoda že jsi nám nevyfotil taky ten tah …..
nazdarhodiny Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Myslel jsem ze to bude jen blbina k tricku, ale do barevneho podzima me tyhle japonsky prcci taky bavi 3 1 2
nazdarhodiny Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října (upraveno) ve vyloze jsem zahlid nove millésimes, hned jsem je musel vyzkoušet vubec nejsou spatny 39mm Upraveno 23. října uživatelem nazdarhodiny 6
prischera Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Ted nejak porad Dorny, zkousim novy remen od US. 4 1
mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Zatím si užívám GMT,než se vrátí colty z Onyxu 12
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se