M@chino Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října … přítule je chtěla taky … jen bez patiny na lunetě… nechápu … jo a musím si koupit řemen, bo mi ho znárodnila … 5 1 5
Juraj11 Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Je na čase pomalinku zazimovat Sent from my iPhone using Tapatalk 9
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Právě teď, edas napsal: No konečně Ty jsi můj věrný zástupce,tak vše nechávám na Tobě 1
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 10 minutami, mlsoun1 napsal: Dostal jsem na ně chuť já je loni vyměnil za ty světlé GS, ale fur tpočítám s tím, jakmile něco naspořím, že si je koupím znova bylo to krásné období s nima...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před rokem jsem jednoho krásného dne vlastnil jak 43m tak 41mm, ha ha a je mi teskno po nich, dokonce po obou, i když mi byly (dle místních znalců) velké oboje... 3 1 1
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 17 minutami, kaktusář napsal: já je loni vyměnil za ty světlé GS, ale fur tpočítám s tím, jakmile něco naspořím, že si je koupím znova bylo to krásné období s nima... Tyto bych nevyměnil za nic.Jsem s nimi pořád spokojený,bo jsou super.Ale chápu tě,dělal jsem to tak kdysi taky 1
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října před 14 minutami, kaktusář napsal: před rokem jsem jednoho krásného dne vlastnil jak 43m tak 41mm, ha ha a je mi teskno po nich, dokonce po obou, i když mi byly (dle místních znalců) velké oboje... 41 a 44,43 jsou s keramickou lunetou.Ty by jsi měl jednou ještě vyzkoušet 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se