Lukáš3 Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu před 22 minutami, FantasticFabio napsal: Dnes mám něco z produkce @Lukáš3 Moc pěkný GMTýčka
FantasticFabio Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu před 7 minutami, Lukáš3 napsal: Moc pěkný GMTýčka Já vim !!! Ale díky…. 1 1
Salamaster Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu (upraveno) Dnes na cestě na své druhé promoce a zároveň na své poslední Upraveno 21. listopadu uživatelem Salamaster 2 1
Arthur N. Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu s malickou z nemocnice a je to dobre, tak musim vyfotit kytku jako kaktusar 6 2
nazdarhodiny Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu vikendofky dostaly nove obuti 9 1
kuncák7 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Dnes toto, hodinky, ke kterým se váže plno mých vzpominek- v té době se prezentovali jako svýcarska značka ( teď Španělsko), kupovala mi je má první vážná známost ( zastavilo se to na čísle 5), měl jsem je u své první operace pravého kolene ( celkem 6). Musel jsem je mít znovu. 1 1 1
Harwey Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 27 minutami, kuncák7 napsal: Dnes toto, hodinky, ke kterým se váže plno mých vzpominek- v té době se prezentovali jako svýcarska značka ( teď Španělsko), kupovala mi je má první vážná známost ( zastavilo se to na čísle 5), měl jsem je u své první operace pravého kolene ( celkem 6). Musel jsem je mít znovu. je jasne, ze to je tvoja fotka:) 1
rekib1 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu (upraveno) před 35 minutami, nazdarhodiny napsal: vikendofky dostaly nove obuti Super jsou ty DS2ky Upraveno 21. listopadu uživatelem rekib1 1 1
ZH6 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu V 7. 11. 2025 v 16:34, petr4612 napsal: Ty jsou nádherné 2
Arthur N. Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 22 hodinami, Lukáš3 napsal: skoda, ze nemas hebrejske cislice, to bych neco objednal pro drahou polovicku k vanocum
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se