Tomak Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Moje hodinkové zátiší s manželčiným uměleckým v pozadí (jí malovaný akryl na plátně “Pláž”) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
ladvach Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Svítí, ale jen občas. Nějak jim to s tím počasím nevychází Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
tikzot Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Arthur N. Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna zase blbe ručky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Jarett Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 19 1
p3k Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Před hodinou, ATOM napsal: @p3k za mnou uz je les a jeste kousek vys pekny vyhled a jeste vys Javornik aha, připomínalo mi to Borovou
Lukáš3 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 2 hodinami, Tomak napsal: Moje hodinkové zátiší s manželčiným uměleckým v pozadí (jí malovaný akryl na plátně “Pláž”) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou strašně hezký hodinky. Každý den, co je tady vidím, mám chuť něco prodat a jít koupit nějaký IWC ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
CzechTwister Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
chief Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Tak mi dorazili ty bombice Liama Neesona z akčního trháku TAKEN (2008), kde hraje ex CIA Agenta Bryana Millse. Nový přírůstek G-SHOCK G-5600UE Module 3496 Tough Solar, power save, výběr města/časové zóny, výběr formátu datumu, World time, Full auto backlight Hoďka na parapetu doma u okna a jsem na High a to je dnes spíše zataženo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
ouskavl Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Gramofónová deska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
FantasticFabio Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 12. 4. 2026 v 22:14, FantasticFabio napsal: Zatím stále na gumě , na černý gumě , ale snad se to brzo změní ….. Změna k hezčímu provedena jsou teď o kapku veselejší …. Až na trnovku … tu sem zapomněl objednat … zatím tedy nerezová … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ATOM Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Fajn čtvrtek všem ️:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Vit Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna POLJOT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Prochy68 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
baza Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
DarylVanHorne Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna To je ráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
petr.73 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Hezké dopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Klub300 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Hm, proč ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
bandicoot Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Mam je prostě rád. Tenkrát jsem laboroval, co si v Chronoshopu koupím a dodnes jsem rád, že jsem vybral takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se