Tomak Odesláno úterý v 10:51 Nahlásit Odesláno úterý v 10:51 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Rybkin Odesláno úterý v 11:05 Nahlásit Odesláno úterý v 11:05 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
dragys27 Odesláno úterý v 11:20 Nahlásit Odesláno úterý v 11:20 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Mason-Mac Odesláno úterý v 11:29 Nahlásit Odesláno úterý v 11:29 Před hodinou, Arthur N. napsal: Hodinky krásný! Brachu, co tam děláš?! Dáme někdy chronopivko. Trocha mořského vzduchu neuškodí 1
Monkey Odesláno úterý v 11:55 Nahlásit Odesláno úterý v 11:55 před 21 hodinami, Jarett napsal: Klid v knihovně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Blahopřeji. To broušené pouzdro je prostě úžasné. Celou dobu co jsem ST měl tak jsem si říkal, proč vlastně Omega nevyrábí i Moony s titanovým a zrovna třeba právě podobně broušeným pouzdrem. 1
Jarett Odesláno úterý v 11:58 Nahlásit Odesláno úterý v 11:58 před 1 minutou, Monkey napsal: Blahopřeji. To broušené pouzdro je prostě úžasné. Celou dobu co jsem ST měl tak jsem si říkal, proč vlastně Omega nevyrábí i Moony s titanovým a zrovna třeba právě podobně broušeným pouzdrem. No já je měl, když to bylo před lety jako nový projekt Fratello a pak jsem je pitomec prodal. Když jsem je poptával, tak ani by mě nenapadlo, že to půjde tak rychle A Omega by se mohla poučit, protože tohle je nejlepší povrchová varianta. Něco se proslýchá o SpeedyTuesday 3, tak třeba ...
Vortex-Tempus Odesláno úterý v 11:59 Nahlásit Odesláno úterý v 11:59 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 19
Sphinxx Odesláno úterý v 12:14 Nahlásit Odesláno úterý v 12:14 (upraveno) před 20 minutami, Vortex-Tempus napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tohle je překvapivě super kombinace Já Omega a pochůzky po doktorech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 12:20 uživatelem Sphinxx 11
misoo Odesláno úterý v 12:16 Nahlásit Odesláno úterý v 12:16 (upraveno) Ladislav Dortmundovič Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 12:26 uživatelem misoo 10 1 1
ABCDE Odesláno úterý v 12:58 Nahlásit Odesláno úterý v 12:58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Monkey Odesláno úterý v 13:32 Nahlásit Odesláno úterý v 13:32 před 1 hodinou, Jarett napsal: No já je měl, když to bylo před lety jako nový projekt Fratello a pak jsem je pitomec prodal. Když jsem je poptával, tak ani by mě nenapadlo, že to půjde tak rychle A Omega by se mohla poučit, protože tohle je nejlepší povrchová varianta. Něco se proslýchá o SpeedyTuesday 3, tak třeba ... Mimochodem kromě pouzdra je na nich ještě geniální i toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
ladvach Odesláno úterý v 13:45 Nahlásit Odesláno úterý v 13:45 (upraveno) Musel jsem je sundat, abych se lépe podíval na nejkrásnější číselník od potápek Seiko. Na ty nápisy nad šestkou sem si už zvykl a k dokonalosti ciferníku (nikoli však křivé lunety ) mi už chybí jen rámeček u datumovky. Ale člověk nemůže mít vše Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 13:46 uživatelem ladvach 13
siwi Odesláno úterý v 14:40 Nahlásit Odesláno úterý v 14:40 Letos se podzim fakt vydařil: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
ABCDE Odesláno úterý v 14:45 Nahlásit Odesláno úterý v 14:45 Lucern Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
ondralbc Odesláno úterý v 14:52 Nahlásit Odesláno úterý v 14:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
phys Odesláno úterý v 14:55 Nahlásit Odesláno úterý v 14:55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kaktusář Odesláno úterý v 14:56 Nahlásit Odesláno úterý v 14:56 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Lukáš3 Odesláno úterý v 15:15 Nahlásit Odesláno úterý v 15:15 před 5 hodinami, Noname66 napsal: Krásnej ciferník! Fakt že jo díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 4 hodinami, Rybkin napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou ty 36 s hesalitem? Jaký jsou? Taky je zvažuji 1
phys Odesláno úterý v 15:42 Nahlásit Odesláno úterý v 15:42 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se