Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 hodinami, Jarett napsal:

Klid v knihovně :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Blahopřeji. To broušené pouzdro je prostě úžasné. Celou dobu co jsem ST měl tak jsem si říkal, proč vlastně Omega nevyrábí i Moony s titanovým a zrovna třeba právě podobně broušeným pouzdrem.

• Like 1
Odesláno
před 1 minutou, Monkey napsal:

Blahopřeji. To broušené pouzdro je prostě úžasné. Celou dobu co jsem ST měl tak jsem si říkal, proč vlastně Omega nevyrábí i Moony s titanovým a zrovna třeba právě podobně broušeným pouzdrem.

No já je měl, když to bylo před lety jako nový projekt Fratello a pak jsem je pitomec prodal. Když jsem je poptával, tak ani by mě nenapadlo, že to půjde tak rychle :) 

A Omega by se mohla poučit, protože tohle je nejlepší povrchová varianta. Něco se proslýchá o SpeedyTuesday 3, tak třeba ... 

Odesláno (upraveno)
před 20 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tak tohle je překvapivě super kombinace 😯

Já Omega a pochůzky po doktorech.

Upraveno uživatelem Sphinxx
  • Like 11
Odesláno
před 1 hodinou, Jarett napsal:

No já je měl, když to bylo před lety jako nový projekt Fratello a pak jsem je pitomec prodal. Když jsem je poptával, tak ani by mě nenapadlo, že to půjde tak rychle :) 

A Omega by se mohla poučit, protože tohle je nejlepší povrchová varianta. Něco se proslýchá o SpeedyTuesday 3, tak třeba ... 

Mimochodem kromě pouzdra je na nich ještě geniální i toto :)

• Like 8
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Musel jsem je sundat, abych se lépe podíval na nejkrásnější číselník od potápek Seiko. Na ty nápisy nad šestkou sem si už zvykl a k dokonalosti ciferníku (nikoli však křivé lunety 😃) mi už chybí jen rámeček u datumovky. Ale člověk nemůže mít vše ⌚

Upraveno uživatelem ladvach
  • Like 13
Odesláno

• Like 10
Odesláno
před 5 hodinami, Noname66 napsal:

Krásnej ciferník! 

Fakt že jo 😌 díky 

před 4 hodinami, Rybkin napsal:

To jsou ty 36 s hesalitem? Jaký jsou? Taky je zvažuji 😌 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...