KAL Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Biatec Corsair.. kdybych se podílel na designu, udělal bych tu modrou ještě o fous tmavější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 niečo nové na voľný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 4 hodinami, HondzaX napsal: Vostoky parádní a co je to přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 dnešný prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 @Rendelljsou to Vostok Classica. Hrozně fajn design, mechanický strojek a příjemná velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Právě teď, HondzaX napsal: @Rendelljsou to Vostok Classica. Hrozně fajn design, mechanický strojek a příjemná velikost. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Ten bílý cifr je prostě super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Po 2 rokoch v kancli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Furt Wempe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 58 minutami, Peta M napsal: Furt Wempe Moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 2 hodinami, Piplík napsal: Ten bílý cifr je prostě super! To je nádhera! V dobrém závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 @Piplík je. Navíc se k tomu hodí snad jakákoliv barva řemene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 1 minutou, sodekcz napsal: @Piplík je. Navíc se k tomu hodí snad jakákoliv barva řemene. Díky. Uvidíme. Možná na ně zkusím vymyslet nějakou “Eriku MN Strap” a origo Fortis guma v černé, modré nebo bílé jim taky sekne. Černá guma už je na cestě a spona s potápěčskou extenzí už čeká doma (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 1 hodinou, Polak Tomas napsal: jaké jsou Tvé první dojmy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 já už je mám od loňskýho dubna a jsem maximálně spokojenej. Jsou pohodlný, dobrá mikroregulace a na léto příjemná guma v kombinaci s karbonovou překlápěčkou. Za mě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 5 minutami, martin151 napsal: jaké jsou Tvé první dojmy ? já už je mám od loňskýho dubna a jsem maximálně spokojenej. Jsou pohodlný, dobrá mikroregulace a na léto příjemná guma v kombinaci s karbonovou překlápěčkou. Za mě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se