Vit Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Poobědová kochačka strojkem a trapný pokus o mobilní makro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Víťo to vypadá jako kdyby Ti někdo šlápl do kávy. Dnes je u nás PRIMa den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 SLA049 - první den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Opět volantofka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Před hodinou, Vit napsal: Poobědová kochačka strojkem a trapný pokus o mobilní makro. Trapný? Za mě skvělý. Na mobil určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 (upraveno) před 44 minutami, M3maniac napsal: Víťo to vypadá jako kdyby Ti někdo šlápl do kávy. Dnes je u nás PRIMa den. Díky René, než jsem to na asi popatnácté vifotil, tak jsem měl fo kafé studené, i když je v dvouplášti. Máš to PRIMa. před 35 minutami, DarylVanHorne napsal: Trapný? Za mě skvělý. Na mobil určitě Díky. Upraveno 4. března 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 4 minutami, Vit napsal: Díky René, než jsem to na asi popatnácté vifotil, tak jsem měl fo kafé studené, i když je v dvouplášti. Máš to PRIMa. Díky. To znám teď o berlích o to víc, jak naháním to pravè světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Právě teď, M3maniac napsal: To znám teď o berlích o to víc, jak naháním to pravè světlo Opraveno ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 3 hodinami, Akam napsal: Pěkně ti sedí! Přesně a já je mám nakonec stejně radši jak ty aktuální. před 6 hodinami, Pivas napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 17 hodinami, M3maniac napsal: ja hádám ze 90ky? tak dle sn je to červenec 2008 nebo 2018, podle stavu bych řekl 2018 tady je pěkný článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 @Akam - Diky! @MíraMíra - Postupem casu zacinam mit podobny nazor. Kdyz vezmu nejstarsi male vlnky,tyto a nejnovejsi vlnky,tak bych si vybral asi tyto. A je jedno jestli cerne nebo modre. Ale stejne ty nove bych asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Před hodinou, Vit napsal: Opraveno ZDE. Pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 21 minutami, Akam napsal: tak dle sn je to červenec 2008 nebo 2018, podle stavu bych řekl 2018 tady je pěkný článek Tak to čumím, maji v sobě styl a fond Seik co jsem obdivoval v 90kach. Moc pěknè hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 2 minutami, M3maniac napsal: Tak to čumím, maji v sobě styl a fond Seik co jsem obdivoval v 90kach. Moc pěknè hodinky. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Jsou hodně podobné těmto hujerkám https://www.calibre11.com/heuer-tag-heuer-pilot/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 28 minutami, M3maniac napsal: Jsou hodně podobné těmto hujerkám https://www.calibre11.com/heuer-tag-heuer-pilot/ Jj to jsou tvoje vody někdo tady ty Collectory měl... nevím jestli je to při té velikosti nositelne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 před 3 hodinami, Pivas napsal: @Akam - Diky! @MíraMíra - Postupem casu zacinam mit podobny nazor. Kdyz vezmu nejstarsi male vlnky,tyto a nejnovejsi vlnky,tak bych si vybral asi tyto. A je jedno jestli cerne nebo modre. Ale stejne ty nove bych asi nedal. Jo, i nový mají co nabídnout. Taky mám furt oboje a nechce se mi pustit ani jedny, ale kdybych musel, tak pustím aktuální model a nechám si starý SMPc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Moc často se tu neobjevují, tak přispěju se svou troškou do mlýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se