Nicolas02 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Co dnes na ruku bylo jasné cca 30 let dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Sometimes, all you need is a Datejust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Fermuello a huhu4d v Řecku... Tady nikdo známý… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Užívejte dovolenou pánové, já pilotím v kanceláři:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 43 minutami, Jarett napsal: Sometimes, all you need is a Datejust All I need is odobrat jeden dielik tahu pod 6kou Vcera mi kurier zo Sheronu doviezol moje dreamwatch, ku ktorym som sa dopracoval za moj skromny takmer 10 rocny pobyt tu. Tie hodinky maju vsetko co som vzdy chcel v idealnom pomere, asi tu s nimi budem otravovat dost casto, len nech sa uz dostanu pohodlne na ruku... Doteraz som si vedel s tahom poradit vzdy, teraz si neviem, jeden dielik musi von, potrebujem hodinara s prislusnym naradim a skusenostami, tie srobky su zjavne prilepene a proste nejdu povolit... Zatial teda takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Také jedna kancelářská fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 12 hodinami, Gustaf napsal: Dneska taky koule Bibione, Lido dei Pini, Chiosco Delfino? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 59 minutami, Ivanhoe34 napsal: All I need is odobrat jeden dielik tahu pod 6kou Vcera mi kurier zo Sheronu doviezol moje dreamwatch, ku ktorym som sa dopracoval za moj skromny takmer 10 rocny pobyt tu. Tie hodinky maju vsetko co som vzdy chcel v idealnom pomere, asi tu s nimi budem otravovat dost casto, len nech sa uz dostanu pohodlne na ruku... Doteraz som si vedel s tahom poradit vzdy, teraz si neviem, jeden dielik musi von, potrebujem hodinara s prislusnym naradim a skusenostami, tie srobky su zjavne prilepene a proste nejdu povolit... Zatial teda takto... Stačí nahřát tu stranu se závitem a šroubek hned povolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Před hodinou, Ivanhoe34 napsal: All I need is odobrat jeden dielik tahu pod 6kou Nene … sedí tam přesně, fotka zkresluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 @Ivanhoe34 gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 @Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 TDR² Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 1 hodinou, Ivanhoe34 napsal: gratulujem uz sa tesim na super fotky ako posledne “steiny exp” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 tyhle krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 3 hodinami, LovecK napsal: Fermuello a huhu4d v Řecku... Tady nikdo známý… A tu sme videli vselico od patekov cez AP sle ziadne paneraie clovece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 TDR/JBL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 @Jarettprepac, myslel som to v zufalstve na tie svoje. Tvoje sedia uplne peckovo, mas to namakane @Ohm-Aztecdik budem vediet, chvalabohu, cez obed si s tym poradil miestny hodinar, cim mi spravil neskutocnu radost. casom si mozno zadovazim spravne naradie aj sam... a ano, videl som tie tvoje, nedavno si bral, presne tieto iste 36ky @janoj@junior300dik chlapi, za podporu. zatial len takto mobilovka cestou domov ale chystam sa dopriat im kvalitnejsie obrazky... a takisto diky ze ste tu so mnou nejako vydrzali moje steinhart obdobie, musim povedat ze az teraz vidim ten rozdiel vo vsetkom, nevyberal som impulzivne ale zvazil vsetky moznosti svoje a aj poziadavky na hodinky... malo firiem robi to co mi vyhovuje velkostne a co patri k hodnotam ktore som sa snazim u seba naplnit a za ktore som ochotny zaplatit pre mna uz nie zrovna malu ciastku... Specialna vdaka @exellza podporu v spravach, velmi si to vazim, zdielat radosti aj starosti so skvelymi podobne zmyslajucimi ludmi je jeden z najvacsich prinosov tohto fora pre mna... @Bertprosim ak je este nejaka sanca, budem vskutku rad ked nas tu nechas existovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se