Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1993

• Akam

1425

• Vit

1200

• Kid_A

933

před 4 hodinami, Ohm-Aztec napsal:

Pěkná fotka!

Ten tah zvládneš pohodlně sundat i s tímhle:

(Tady za cca 11 USD)

Diky za tip, mozno sa nakoniec odhodlam, len tie strapy, no, 19mm...

A dnes uz posledna... viem ze som to tu trochu vytapetoval ale ten prvy den mi hadam nebudete vycitat

DSCF9136.thumb.jpg.748585da881df49f2f00b88abd42f6e3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední fotka ze zku..ené dovolené. Konkrétněji foto katedrály v Šibeniku, foceno z pevnosti nad ní. A proč byla dovča zkur... ?

Zjistili jsme, že nám utekl hafan, který byl na hlídání. Takže včera 12h v autě. Dorazili jsme o půlnoci a já do 4 do rána běhal po lese tam, kde byla viděna naposledy. Samozřejmě Seiko stále na ruce (abych obhájil post v tom nejčtenějším vlákně tady - případně se adminovi omlouvám za nevhodný post).

Asi je to zbytečné, ale tonoucí se stébla chytá....

Kdyby jste kdokoliv viděl/slyšel cokoliv o zrzavém pudlikovi, který by se mohl pohybovat okolo Kladna, dejte mi prosím vědět. Je to toy, princezna, fenka, neváží ani 2kg, příští středu ji bude přesně rok. Slyší na jméno Ellie, Elí, Elisák a občas přiběhla i na tenisák 🤣 Utekla 5.7. bohužel jsme se to dozvěděli až 7.7., tak včera ráno hned do auta a zpět do ČR. Kdo ví kde je jí konec, třeba šla za náma do Chorvatska, třeba nás hledá v Praze... Každopádně, kdyby kdokoliv viděl, či slyšel o toulajícím se pudlíkovi na Kladensku, dejte prosím vědět. Děkuju moc a omlouvám se, zda jsem porušil pravidla, ale ty Seika mám na pazouře ještě teď. Fakt... Čert vem Seika... Všechny moje hodinky bych vyměnil za jednu nezbednou veselou pudlici😭 

IMG_20220707_163602.jpg

IMG_20220707_163557.jpgIMG-20220617-WA0032.thumb.jpg.26efd31fcf3bdebbf4e6e2e7862e266b.jpg

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...