financ Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 15 hodinami, huhu4d napsal: Ked stretnes stareho kamosa na dovolenke Nejste na Mykonosu? V pondělí to tam vypadalo jak na hodinkovym srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Opět GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Na rodinnou sešlost Aquaracery: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 13 hodinami, Jarett napsal: Sometimes, all you need is a Datejust Always, all you need is a Datejust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 4 hodinami, Ohm-Aztec napsal: Pěkná fotka! Ten tah zvládneš pohodlně sundat i s tímhle: (Tady za cca 11 USD) Diky za tip, mozno sa nakoniec odhodlam, len tie strapy, no, 19mm... A dnes uz posledna... viem ze som to tu trochu vytapetoval ale ten prvy den mi hadam nebudete vycitat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 (upraveno) Poslední fotka ze zku..ené dovolené. Konkrétněji foto katedrály v Šibeniku, foceno z pevnosti nad ní. A proč byla dovča zkur... ? Zjistili jsme, že nám utekl hafan, který byl na hlídání. Takže včera 12h v autě. Dorazili jsme o půlnoci a já do 4 do rána běhal po lese tam, kde byla viděna naposledy. Samozřejmě Seiko stále na ruce (abych obhájil post v tom nejčtenějším vlákně tady - případně se adminovi omlouvám za nevhodný post). Asi je to zbytečné, ale tonoucí se stébla chytá.... Kdyby jste kdokoliv viděl/slyšel cokoliv o zrzavém pudlikovi, který by se mohl pohybovat okolo Kladna, dejte mi prosím vědět. Je to toy, princezna, fenka, neváží ani 2kg, příští středu ji bude přesně rok. Slyší na jméno Ellie, Elí, Elisák a občas přiběhla i na tenisák Utekla 5.7. bohužel jsme se to dozvěděli až 7.7., tak včera ráno hned do auta a zpět do ČR. Kdo ví kde je jí konec, třeba šla za náma do Chorvatska, třeba nás hledá v Praze... Každopádně, kdyby kdokoliv viděl, či slyšel o toulajícím se pudlíkovi na Kladensku, dejte prosím vědět. Děkuju moc a omlouvám se, zda jsem porušil pravidla, ale ty Seika mám na pazouře ještě teď. Fakt... Čert vem Seika... Všechny moje hodinky bych vyměnil za jednu nezbednou veselou pudlici Upraveno 9. července 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 10 hodinami, financ napsal: Nejste na Mykonosu? V pondělí to tam vypadalo jak na hodinkovym srazu Sme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Vydatny vyvar a sup na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 27 minutami, huhu4d napsal: Sme Svet je maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Když všichni ještě spí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Všem přeji PRIMa den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Všem přeji PRIMa den Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 15 hodinami, Akam napsal: Microbrand... Velké Karlovice ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Tak jsem přezul na 40let staré seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 tie proste sedia... sakra ja mam taku radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Všichni na dovolené na Mykonosu, tak jedna krétská… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 A jedna z procházky po českých luzích a hájích… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se