huno Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Hamíci lezou mi palicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 8 hodinami, Pivas napsal: Pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Jedna pšenice na podvečer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Večerní pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 16 minutami, Jarett napsal: Večerní pohodička Fajnový to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Dětský punč & oblíbený microbrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 18 minutami, African napsal: Fajnový to máš Byl jsem střílet po dlouhé době, tak jsem si to užil. I to čištění, který jsem vždy nesnášel mě vlastně docela bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Pani a damy, dnes po dobrych 10 rokoch takto. Pokoj v dusi…pretoze vsetko hodinkove doma zabalene a pripravene pre noveho majitela. A zajtra ten cirkus zasa vypukne F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 V 13. 11. 2022 v 18:04, tikzot napsal: Listopad 13 a nicota ve vzduchu Super fotka, Luky. Kamarádka pózovala na Šumavě aneb hodinky na tvrdou práci na ruce už pátý den v kuse ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Jedna rychlovka z dilny... Zacit delat remeny na hodinky uz jsem chtel dlouho a temhle Tissotum proste uzky neslusel. Taze dve mouchy jednou ranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 před 9 hodinami, Sphinxx napsal: Super fotka, Luky. Kamarádka pózovala na Šumavě aneb hodinky na tvrdou práci na ruce už pátý den v kuse ... Děkuju moc Dave, copa to je za skot..? Nějakej šlechtěnej že..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 13. 11. 2022 v 18:45, Kid_A napsal: Pekne! V 14. 11. 2022 v 7:18, DarylVanHorne napsal: Super foto super hodinek Díky moc, hoši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 (upraveno) před 1 hodinou, tikzot napsal: Děkuju moc Dave, copa to je za skot..? Nějakej šlechtěnej že..? Nene, tohle je klasika. Kousek odsud jedna dáma chová šlechtěný Highland Cattle, to je ten skot s dlouhou hustou srstí a širokými rohy, kde býci dosahují až 700kg váhy a to už je kolos. Je to import z Anglie. U nás se mj. chovají i v Krkonoších. Co určitě stojí za tip, je rodinný výlet na tuto farmu, protože rodina má i pension, kde je hezké ubytování v opravdu krásné krajině s možností bohatého turistického vyžití. EDIT: Protože seš takovej světoběžník, našel jsem Ti kontakt: http://www.ekofarmahighland.com/?page_id=26 V tabulce vpravo máš odkazy na uvedený pension. ________________________________________________________ Old School Aerospace ... Upraveno 16. listopadu 2022 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se