petr4612 Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Dnes dorazily a už chápu, proč mají Wardy tolik příznivců... Naživo jsou fakt parádni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 34 minutami, petr4612 napsal: Dnes dorazily a už chápu, proč mají Wardy tolik příznivců... Naživo jsou fakt parádni. Vítej do Wardí rodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Dlouho jsem sem nic nedaval… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 15 minutami, AndyAaron napsal: Dlouho jsem sem nic nedaval… Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 23 minutami, AndyAaron napsal: Dlouho jsem sem nic nedaval… To je škoda máš to fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 při úterý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Diky chlapi. Dnes poprve na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 5 hodinami, junior300 napsal: Praveze nic, len ze Vit je fakt borec Dnes po dlhom case MM300 Přeháníš, Tvé fotky jsou stejné nebo lepší. (ale potěšil jsi mě, děkuju) před 39 minutami, AndyAaron napsal: Dlouho jsem sem nic nedaval… Krása, foto i hodinky. před 2 hodinami, prischera napsal: Sinny na kameni Vypadá to zajímavě, jak se to nosí? (já jedu na listí- viz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 7 hodinami, chief napsal: Ohh my Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Před hodinou, Vit napsal: Vypadá to zajímavě, jak se to nosí? (já jedu na listí- viz Na ruce působí stejně jako všechny ostatní řemeny Hirsch Performance. Z vnější strany je drsný, trochu jako velmi jemný smirek. A vyvolává emoce, většinou negativní . Mě to přijde fajn, je to zase trochu něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Opožděný dárek ke třicetinám. Nebudu zastírat, že mě ke koupi navedl Matouš a jeho recenze na Ruce a ručičky Posledních pár dní byly pořád na ruce a pocit z nich mám veskrze pozitivní. Jen ten tah mohl být propracovanější. Jinak za dlouhou dobu to jsou první hodinky, kterých si všímá i moje okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 7 hours ago, Chegi said: Opožděný dárek ke třicetinám. Nebudu zastírat, že mě ke koupi navedl Matouš a jeho recenze na Ruce a ručičky Posledních pár dní byly pořád na ruce a pocit z nich mám veskrze pozitivní. Jen ten tah mohl být propracovanější. Jinak za dlouhou dobu to jsou první hodinky, kterých si všímá i moje okolí Gratulace k paradnimu kousku! Ja vlastnim uz par tydnu ten Aitetsu model. A jak rika Matous je tam asi nejvic co se da koupit za ty prachy a tyka se to i tahu. Za mne paradni, u spony bez vetsi mezery (oproti levnejsim Alpinistum). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se