Hasňa Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 Před hodinou, M3maniac napsal: Mě prostě ty staré kousky od Heueru fascinují. Montreal z roku 1974. Hodně fajne.
Gustaf Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Kostra napsal: Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě. Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). Jsou perfektní. Gratulace.... taky mám podobný sen (Milgy). Tak snad jednou.... Upraveno 19. prosince 2022 uživatelem Gustaf
LovecK Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 @Kostra taxi je uzij! Mne dorazil neska vánoční FedEx…
Karussell Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 Rolby v tomhle počasí bodnou…
Chorche Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 2 hodinami, Kostra napsal: Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě. Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). Krásný příspěvek Velká gratulace!
Kostra Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Gratuluji a docela tě chápu, já jsem dal suby kámošovi výměnou a vydržel jsem bez nich přesně měsíc Děkuji a ty tvoje Hujerky taky čupr před 44 minutami, Gustaf napsal: Jsou perfektní. Gratulace.... taky mám podobný sen (Milgy). Tak snad jednou.... Díky moc a budu držet palce, ať se ti také splní sen. před 34 minutami, LovecK napsal: @Kostra taxi je uzij! Mne dorazil neska vánoční FedEx… Dík ředitelu. A nenapínej a rozbaluj ten FedEx. před 13 minutami, Chorche napsal: Krásný příspěvek Velká gratulace! Díky Jirko, radost je veliká:-)
LovecK Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 @Kostra rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl…
Kostra Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 7 minutami, LovecK napsal: @Kostra rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl… Gratulka draku, vypadá to, že jsi jdeš poctivě kupředu za svou chrono rodinkou;-)
LovecK Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 2 minutami, Kostra napsal: Gratulka draku, vypadá to, že jsi jdeš poctivě kupředu za svou chrono rodinkou;-) Jojo, ještě nějaké El Primero a mám to zas v kompletu. No ale letos už to asi nestihnu...
Akam Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 5 hodinami, Kostra napsal: Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě. Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). Sedí ti parádně, trochu ses vyblbnul a teď nastává chronoklid, tak to má být, gratulace veliká Já na slušňáka
chief Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 PF 2023Přeji všem nejen úspěšné lety do vesmíru.Ale hlavně pevné zdraví a dostatek odpočinku. Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!A ať to tiká Sent from my iPhone using Tapatalk
M3maniac Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 2 hodinami, LovecK napsal: @Kostra rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl… Gratulace, u těchto hodinek to u mě kdysi začalo . Mám je dodnes.
Vit Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 před 2 hodinami, LovecK napsal: @Kostra rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl… Velká gratulace ředitelu! před 5 hodinami, Kostra napsal: Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě. Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). Krása Tome, popsal jsi to přesně. Velká gratulace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se