kuncák7 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Dnes zase Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Konečně přestalo na chvíli chcát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Po delsi dobe jsem je zase vytahnul a porad je mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Za mě druhé nej Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 53 minutami, bobi napsal: Konečně přestalo na chvíli chcát ... Moc hezky sladěné s tím kaučukem - krásný (nejen) letní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Jj,tahle barva kaučuku k nim docela pásne - yes. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 CasiOak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Sú úžasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Před hodinou, actionman1 napsal: Sú úžasne. To teda su. Brajtle idu viacmenej mimo mna, ale tieto Navicka by som si vedel predstavit. Aky to je priemer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosc72 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Letne variacieOdoslané z LYA-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 2 hodinami, junior300 napsal: To teda su. Brajtle idu viacmenej mimo mna, ale tieto Navicka by som si vedel predstavit. Aky to je priemer? Jj u mna rovnako. 41 mm tie správne navi z tej správnej doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Až na ten hadr dobrý, poslední přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) před 58 minutami, kuncák7 napsal: Až na ten hadr dobrý, poslední přírůstek. Toto je 42mm verze, že? Měl jsem je rád v tom menším provedení , viz podpis. ---------------------------------------------------------------------------------------- Já furt zvonilky: Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Bavia ešte viac ako na začiatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Tento způsob léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Starý časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) Včera jsem je okukoval a musím podotknout, že jsou opravdu supr...cenovka už mě tak nepotěšila, ale hodinky opravdu bomba Tohle bylo na ty hranatý hodinky od Radka124 Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 @snake Oficiální pultové ceny á la Bechyně jsou samozřejmě nesmysl a dost pochybuju že to kdy za ně někdo vylepil. Podle mě by nebyl problém usmlouvat nové na pouliční cenu "ocelových sportovních tříruček od Rolexu" - ale naštěstí to už nemusím řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se