Prochy68 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jooo, koule z titanu...Koukam ze menis jedny zelenave za jiny Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 @chief jsou Vánoce, taxem si tě na chvilku vyndal z ignorovanych uživatelů… mi je uplne u zádele kdo co nosí, jen jsem umírnil tve nadšení z hodinkové značky, která vykrádá vse kolem sebe a mnohdy pak i vlastne sama sebe… vim ze 100 lidi má 100 chutí, ale uprimne, moje chuť je a bude konstantní: pro me budou Stajny vzdycky Dacia co by ráda chtěla byt Oktavkou a nikdy nebude… nic osobního… na druhou stranu jsem ale rad, ze si to pamatuješ, protoze ja vlastne uz zapomněl proč te mam na ignore listu… @grga_pitic strejdo, diky za motivaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Pekne svatky a hodne stesti v Novem roce, pacienti! Jezek vytlacil Farer Markham Worldtimer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 [mention=70840]chief[/mention] jsou Vánoce, taxem si tě na chvilku vyndal z ignorovanych uživatelů… mi je uplne u zádele kdo co nosí, jen jsem umírnil tve nadšení z hodinkové značky, která vykrádá vse kolem sebe a mnohdy pak i vlastne sama sebe… vim ze 100 lidi má 100 chutí, ale uprimne, moje chuť je a bude konstantní: pro me budou Stajny vzdycky Dacia co by ráda chtěla byt Oktavkou a nikdy nebude… nic osobního… na druhou stranu jsem ale rad, ze si to pamatuješ, protoze ja vlastne uz zapomněl proč te mam na ignore listu… [mention=830]grga_pitic[/mention] strejdo, diky za motivaci! A Babica jásá, protože máme zaděláno na krásný vánoční flame (který, jestli mi něco neuteklo, letos zatím nějak neproběhnul) Pokoj šviatu všem chronomagorům dobré vůle:-) P.S. Nikdy mě neuráželo, když jsem měl Šteiny (a že jich bylo), ale toto je prostě o parník jinde. A Daciu bych na ruce nenosil, bo nejsem žádná korba, ale prostá kostra A nazdraví všem, je na čase trošku roztrhat tu domácí pohodu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 LÜM-TEC M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 5 hours ago, grga_pitic said: No kamarade, to je jen Tva chyba ze nectes poradne pravidla fora. Kdyby ano, vedel by jsi, ze Ti co maji Rolex maji pravo vyjadrovat blahosklonne pohrdani nad ostatnimi, jez Rolex nemaji. Samozrejme, ne kazdy toho vyuzije, rekl bych dokonce, ze Ti co to delaji jsou v zasadni mensine, ale takova jsou pravidla fora. Vidis, to me pripomnelo, ze jsem se sam uz delsi dobu nikomu nevysmival, jdu vytahnout sve Rolexy, nafotit je a smaznout par "ubozaku".... Aha, to jsem nevěděl Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 3 hours ago, LovecK said: @chief jsou Vánoce, taxem si tě na chvilku vyndal z ignorovanych uživatelů… mi je uplne u zádele kdo co nosí, jen jsem umírnil tve nadšení z hodinkové značky, která vykrádá vse kolem sebe a mnohdy pak i vlastne sama sebe… vim ze 100 lidi má 100 chutí, ale uprimne, moje chuť je a bude konstantní: pro me budou Stajny vzdycky Dacia co by ráda chtěla byt Oktavkou a nikdy nebude… nic osobního… na druhou stranu jsem ale rad, ze si to pamatuješ, protoze ja vlastne uz zapomněl proč te mam na ignore listu… @grga_pitic strejdo, diky za motivaci! Hele Microsoft taky vykradl Apple nápady. A dnešní generaci je to putna. Nakonec jde jen o byznys. Btw. Když tu hodnotíš Steiny, tak třeba o byznysu Rolexu jdou legendy. Mě se třeba osobně Suby líbí. Ale co jsem se takhle dočetl, tak prý Rolex přeprodává na Grey market. A když pak přijde lůza zákazník k AD, vysmějou se mu tam. Tak asi to chce notnou dávku otrlosti a sebemrskačství tohle strávit. Pak mě tu vyprávěj o nějaký morálce. Ale každému, co jeho jest. Ale čemu moc nerozumím. Proč útočíš přímo na mě? Protože mám 1 hodinky ve sbírce Steiny a vyjádřil jsem nadšení? A ještě se vyžíváš v komentáři, že jsem na tvým Ignore listu No ty kráso Popravdě, já si dát někoho na Ignore list, tak to nechám diskrétně být. Z podstaty té funkce je to tak i nastaveno, že se o tom dotyčný nedozví, nenotifikuje. No asi máme tu hranici každý jinde. Ale díky za info. Mám zato, že si tu lidi pomáhají. Ale někdo pomáhá Ignore listem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Dobré ráno na Štěpána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @Kostra no flame, bratm, už končím, odpověď kolegy šéfa se mi nezobrazí a ani po ní nebudu pátrat... já měl Štajny jedny: 10minut, bronzový pilotky s Unitasem to byly. Přišlo, rozbalil, přiložil, sundal, zabalil, poslal z5 a pak koupil IWC Ale zkusit jsem to fakt chtěl moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Vanoce, Steiny vs Rolex, flame?...... jak rika Elza v Ledovem kralovstvi: Let it go!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 25 minutami, LovecK napsal: @Kostra no flame, bratm, už končím, odpověď kolegy šéfa se mi nezobrazí a ani po ní nebudu pátrat... já měl Štajny jedny: 10minut, bronzový pilotky s Unitasem to byly. Přišlo, rozbalil, přiložil, sundal, zabalil, poslal z5 a pak koupil IWC Ale zkusit jsem to fakt chtěl moc... No jo, Karle, ale ne všichni členové tady maji třeba love na ty IWC nebo rolady. Vono když se tady prezentujes každý den s jinejma rolexkama a pak tady někomu napíšeš, že ma mrdky steiny a uděláš z něho uplnyho kkta, tak to pak pusobi krapet arogantně, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @CEGY A už to fičí... Marťas, víš sám, že jsem hodnej, milej a hlavně upřímnej člověk (a to bude ten problém )... já chtěl tehdy v létě jenom vysvětlit co je na nich tak supr, borec vysvětlil, já si pro sebe shrnul tak, že vlastně Dacia na zápěstí, a to je asi jádro pudla... je mi fuckt fuk co kdo má a nosí... neska mám třeba docela obyčejný Unitasky, ať nejsem OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 (upraveno) Před hodinou, CEGY napsal: No jo, Karle, ale ne všichni členové tady maji třeba love na ty IWC nebo rolady. Vono když se tady prezentujes každý den s jinejma rolexkama a pak tady někomu napíšeš, že ma mrdky steiny a uděláš z něho uplnyho kkta, tak to pak pusobi krapet arogantně, no. před 34 minutami, LovecK napsal: @CEGY A už to fičí... Marťas, víš sám, že jsem hodnej, milej a hlavně upřímnej člověk (a to bude ten problém )... já chtěl tehdy v létě jenom vysvětlit co je na nich tak supr, borec vysvětlil, já si pro sebe shrnul tak, že vlastně Dacia na zápěstí, a to je asi jádro pudla... je mi fuckt fuk co kdo má a nosí... neska mám třeba docela obyčejný Unitasky, ať nejsem OT... Chlapi jsou svátky, nekažmě si je zbytečnými spory. Nekamenujte prosím dalšího Štěpána ... Jde nám všem přece o jedno, pokecat si o hodinkám s lidmi, kteří jsou stejně postižení. Karle, myslím, že máš pravdu, ale zkušenosti jsou holt nepřenositelné. Taky jsem měl jedny Marina Militare a Precista PRS20 ... Myslím, že jsi to myslel dobře, ale některá Tvoje vyjádření nevyzněla dobře a krapet pokory a úcty k ostatním by neškodil. Martine, mám rád drahé i levné hodinky, oceňuju kvalitu příběh, jedinečnost. Z vlastní zkušenosti vím, že koupě kopírek je pro mě slepá cesta, protože mám hodinky rád. Zde na hodinkovém fóru bychom měli tradiční hodnoty obhajovat, ne se nechat strhnout vidinou pozlátka úspory. Osobně to mám tak, že když na PATEKY nemám, nebudu si kupovat jejich levnější napodobeninu. Na fóru o kolech by asi také nechválili někoho, kdo si za zlomek ceny pořídí kolo z TESCO ... Kde jinde by se měla hájit práva na design tradičních hodinářských značek než tady na tomto fóru? ---------------------------------------------------- Zpátky k tématu, LÜM-TEC M8 Upraveno 26. prosince 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 16 minutami, Vit napsal: Chlapi jsou svátky, nekažmě si je zbytečnými spory. Nekamenujte prosím dalšího Štěpána ... Jde nám všem přece o jedno, pokecat si o hodinkám s lidmi, kteří jsou stejně postižení. Karle, myslím, že máš pravdu, ale zkušenosti jsou holt nepřenositelné. Taky jsem měl jedny Marina Militare a Precista PRS20 ... Myslím, že jsi to myslel dobře, ale některá Tvoje vyjádření nevyzněla dobře a krapet pokory a úcty k ostatním by neškodil. Martine, mám rád drahé i levné hodinky, oceňuju kvalitu příběh, jedinečnost. Z vlastní zkušenosti vím, že koupě kopírek je pro mě slepá cesta, protože mám hodinky rád. Zde na hodinkovém fóru bychom měli tradiční hodnoty obhajovat, ne se nechat strhnout vidinou pozlátka úspory. Osobně to mám tak, že když na PATEKY nemám, nebudu si kupovat jejich levnější napodobeninu. Na fóru o kolech by asi také nechválili někoho, kdo si za zlomek ceny pořídí kolo z TESCO ... Kde jinde by se měla hájit práva na design tradičních hodinářských značek než tady na tomto fóru? ---------------------------------------------------- Zpátky k tématu, LÜM-TEC M8 Krásne napísané, mám ro tiež tak, buď si kúpim originál alebo keď na to nemám, tak to ďalej obdivujem, kúpov kopírok nebudem haniť prácu dizajnérov značiek píšucich históriu, na druhej strane nehaním nikoho kto túži mať na ruke hodinky ktoré sa na niečo podobajú ale nemajú na to, tak si namiesto Moonov kúpia na ali čojaviem Pagani prip. iný skvost, keď sú s tým OK, nevydávajú to za originál a hlavne to na fórach neobhajujú ako “lacnejšiu ale rovnako dobrú náhradu”..a ako píše @LovecKtiež som si kedysi chcel kúpiť Steiny, potom som ich videl kamošovi na ruke, uvedomil si že toto nie je moja cesta a šiel si kúpiť IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Uz je to tady! Vsak jsem to psal nedavno:LovecKá, ten se má, ten má bednu plnou Subů.A já jen doufám, že jedny taky míti budu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 2 minutami, AndyAaron napsal: Uz je to tady! Vsak jsem to psal nedavno: LovecKá, ten se má, ten má bednu plnou Subů. A já jen doufám, že jedny taky míti budu… Však budeš, dnes je toho fůra, aj v predajnom vlákne, nikto to už nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @Radek Cigi - Aquis jsou jedny z nej hodinek co jsem mel. Docela mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Dnes to bylo těžké rozhodování, ale nakonec to překvapivě vyhrály Wardy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Před hodinou, LovecK napsal: @CEGY A už to fičí... Marťas, víš sám, že jsem hodnej, milej a hlavně upřímnej člověk (a to bude ten problém )... já chtěl tehdy v létě jenom vysvětlit co je na nich tak supr, borec vysvětlil, já si pro sebe shrnul tak, že vlastně Dacia na zápěstí, a to je asi jádro pudla... je mi fuckt fuk co kdo má a nosí... neska mám třeba docela obyčejný Unitasky, ať nejsem OT... To měla být jenom moje drobná poznámka. Rozhodně nic rypaveho, bo to není muj styl. Je pravda, že jsme spolu, Karle, par Rolex srazů obrazili, tak vim, že v realu jsi skromný a tichy chlapek. Ja jen měl při těch Vanocich nutkani se toho chudaka chiefa zastat. Vubec nevím, kde se to ve mě vzalo. A ať taky nejsem taky ot, tak dneska ingy po servisu v ceně steinu. před 42 minutami, Vit napsal: Chlapi jsou svátky, nekažmě si je zbytečnými spory. Nekamenujte prosím dalšího Štěpána ... Jde nám všem přece o jedno, pokecat si o hodinkám s lidmi, kteří jsou stejně postižení. Karle, myslím, že máš pravdu, ale zkušenosti jsou holt nepřenositelné. Taky jsem měl jedny Marina Militare a Precista PRS20 ... Myslím, že jsi to myslel dobře, ale některá Tvoje vyjádření nevyzněla dobře a krapet pokory a úcty k ostatním by neškodil. Martine, mám rád drahé i levné hodinky, oceňuju kvalitu příběh, jedinečnost. Z vlastní zkušenosti vím, že koupě kopírek je pro mě slepá cesta, protože mám hodinky rád. Zde na hodinkovém fóru bychom měli tradiční hodnoty obhajovat, ne se nechat strhnout vidinou pozlátka úspory. Osobně to mám tak, že když na PATEKY nemám, nebudu si kupovat jejich levnější napodobeninu. Na fóru o kolech by asi také nechválili někoho, kdo si za zlomek ceny pořídí kolo z TESCO ... Kde jinde by se měla hájit práva na design tradičních hodinářských značek než tady na tomto fóru? ---------------------------------------------------- Zpátky k tématu, LÜM-TEC M8 Pravdu máš, Vite. Ale furt to tady je lepší, než na jedny pražský fb skupině, kde je aktivnich asi deset metrosexualu a brutálně si vzájemně podkurujou při každý fotce rolad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se